Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPod Touch - nowe funkcje dostępne już od dzisiaj

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
254 odpowiedzi w tym temacie

#226 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 24 stycznia 2008 - 13:47

A najgorsze że nie działa ten za 20$ bo jeszcze trza doliczyć podatek około 1.65$ :( :( :(

#227 shutterway.pl

shutterway.pl
  • 53 postów

Napisano 24 stycznia 2008 - 13:56

czyli rozumiem ze jak zaloze konto jak tutaj link gdzies zostal podany i na stronie http://www.usitunes.com/ kupie gift card (25 dolcow) to bez problemu sciagne 5 nowych aplikacji? czy sa jakies przeszkody jeszcze? np zakup giftkarty itd??

#228 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 24 stycznia 2008 - 14:13

Tak, zadziała;) Skąd chcesz kupić?;)

#229 shutterway.pl

shutterway.pl
  • 53 postów

Napisano 24 stycznia 2008 - 14:25

no wlasnie czy z tej strony co wyzej podalem da rade kupic bez zadnego problemu??

#230 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 24 stycznia 2008 - 14:30

Nie znam tej strony...:/ Wiele osób kupuje ze Swistaka... Ja szukam czegoś na Allegro, ale nie moge nic znaleźć od dawna...:/

#231 Mieszko

Mieszko
  • 93 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 stycznia 2008 - 14:38

Kupcie na eBay. Ja tak zrobilem- pare godzin i mialem kod na mailu (pare godzin ze wzgledu ze koles jeszcze spal) :-)

#232 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 24 stycznia 2008 - 14:39

Cytat

Kupcie na eBay. Ja tak zrobilem- pare godzin i mialem kod na mailu (pare godzin ze wzgledu ze koles jeszcze spal) :-)

Czy jest jakaś forma gwarancji, że otrzymamy poprawny kod?;) Większość użytkowników wymaga płatności PayPal :(
Niestety nie posiadam tego konta:/

#233 Mieszko

Mieszko
  • 93 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 stycznia 2008 - 14:49

Jaka gwarancja? Na Allegro masz gwarancje? Popatrz na reputacje i sam ocen poziom ryzyka. Ja zalozylem konto paypal w dniu premiery softu 1.3 w celu kupienia gift card- trwa to chwile i jest dziecinnie proste. Jak ktos chce kupic to na 100% sobie poradzi

#234 vitalumiere1

vitalumiere1
  • 39 postów

Napisano 24 stycznia 2008 - 14:53

kup na Swistaku - ja kupowalem od kolesia "mozg69" zrobilem przelew - dostalem kod - wszystko sprawnie i szybko. I oczywiscie kod byl wazny i moglem kupic soft

#235 jankor

jankor
  • 1 550 postów
  • SkądWrocław

Napisano 24 stycznia 2008 - 16:36

Dlaczego mBank ma oddzielna karte do platnosci w Internecie :P ?

#236 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 24 stycznia 2008 - 16:40

Cytat

kup na Swistaku - ja kupowalem od kolesia "mozg69" zrobilem przelew - dostalem kod - wszystko sprawnie i szybko. I oczywiscie kod byl wazny i moglem kupic soft

Jak oceniasz ten sofcik? ;) 1.1.3 z app'ami oczywiście :D

#237 Mieszko

Mieszko
  • 93 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 stycznia 2008 - 23:31

Cytat

Dlaczego mBank ma oddzielna karte do platnosci w Internecie :P ?

Wydaje mi sie ze przez to ze np. aby placic karta w necie musi byc to karta kredytowa wypukla. Sadze ze mBank daje taka niby karte kredytowa spelniajaca warunki placenia w necie, ale sama w sobie nie jest pelnaoprawna karta kredytowa...

#238 Falcon

Falcon
  • 639 postów
  • SkądKraków

Napisano 24 stycznia 2008 - 23:50

Ewentualnie ze wzgledow bezpieczenstwa. Na rachunek powiazany z ta karta przelewasz tylko potrzebna jednorazowo kwote. Dzieki temu, w wypadku jakis problemow, twoje normalne konto nie zostanie wyczyszczone na zero.

#239 jankor

jankor
  • 1 550 postów
  • SkądWrocław

Napisano 25 stycznia 2008 - 00:30

Wiem, to byla taka dygresja. Patent z ladowaniem karty jest fajny ale tak trzeba zamawiac taka karte co roku :P .

#240 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 25 stycznia 2008 - 07:00

To jak?;) Ktoś już znalazł ten soft 1.1.3 z appami?? :D

#241 mAchen

mAchen
  • 20 postów

Napisano 26 stycznia 2008 - 12:24

mam pytanie (nie znalezłem odpowiedzi na forum :) ) wgrałem softa 1.1.3 na mojego touch i jedyna zmiana jaką zauwazylem to dodany link (w safari) do strony apple z aplikacjami na ipoda i zmienione te dolne ikonki (nie wiem jak to sie nazywa ale stare bardziej mi sie podobało) a teraz to pytanie: podobno mozna zmieniac kolejnosc ikon poprzez nacisniecie i przytrzymanie ich przez ok 2 sec ale u mnie to nie działa. Czy u Was wszstko jest poprawnie i co moze byc przyczyna tego ze u mnie to nie działa?

#242 oley_20

oley_20
  • 616 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 26 stycznia 2008 - 13:18

Cytat

mam pytanie (nie znalezłem odpowiedzi na forum :) )
wgrałem softa 1.1.3 na mojego touch i jedyna zmiana jaką zauwazylem to dodany link (w safari) do strony apple z aplikacjami na ipoda i zmienione te dolne ikonki (nie wiem jak to sie nazywa ale stare bardziej mi sie podobało) a teraz to pytanie: podobno mozna zmieniac kolejnosc ikon poprzez nacisniecie i przytrzymanie ich przez ok 2 sec ale u mnie to nie działa.
Czy u Was wszstko jest poprawnie i co moze byc przyczyna tego ze u mnie to nie działa?

odpowiedzi na wszystkie twoje pytania znajduja sie w tym watku, wystarczy przeczytac.
pozdrawiam

#243 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 26 stycznia 2008 - 13:19

Cytat

mam pytanie (nie znalezłem odpowiedzi na forum :) )
wgrałem softa 1.1.3 na mojego touch i jedyna zmiana jaką zauwazylem to dodany link (w safari) do strony apple z aplikacjami na ipoda i zmienione te dolne ikonki (nie wiem jak to sie nazywa ale stare bardziej mi sie podobało) a teraz to pytanie: podobno mozna zmieniac kolejnosc ikon poprzez nacisniecie i przytrzymanie ich przez ok 2 sec ale u mnie to nie działa.
Czy u Was wszstko jest poprawnie i co moze byc przyczyna tego ze u mnie to nie działa?

Musisz zaaktywować nowe aplikacje poprzez konto iTunes (19,90$ + podatek około 1,70$)... Wtedy uaktywni się ta metoda zmiany kolejności ikonek;)

#244 mAchen

mAchen
  • 20 postów

Napisano 26 stycznia 2008 - 16:07

lol, dzieki myslalem ze tylko te 5 dodatkowych aplikacji jest platnych... Chyba zaraz trzeba bedzie zrobic downgrade do starej wersji skoro z nowej za darmo nic nie mam tylko brzydsze ikonki :)

#245 vitalumiere1

vitalumiere1
  • 39 postów

Napisano 28 stycznia 2008 - 09:49

Cytat

Jak oceniasz ten sofcik? ;) 1.1.3 z app'ami oczywiście :D

Jak dla mnie bardzo ok. Szczegolnie poczta. wczesniej zalaczniki nie otwieraly sie jak odczytywalem poczte przez Safari. teraz nie ma z tym problemu, poza tym poczte mozna odczytac w trybie offline.

#246 Verity

Verity
  • 25 postów

Napisano 29 stycznia 2008 - 22:19

Nie znam angielskiego na tyle, żeby zrozumieć te wszystkie sprzętowe określenia ;p
Znalazłam stronę: Free iPod Touch - Your FREE iTouch resource for tutorials, themes, and more!: Get the $20 App for iPod Touch 1.1.3 free!
Zapowiada się obiecująco, ale zawsze jest ryzyko, że to jakiś pic na wodę. Może ktoś mógłby przetłumaczyć?

#247 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 29 stycznia 2008 - 22:41

Cytat

Nie znam angielskiego na tyle, żeby zrozumieć te wszystkie sprzętowe określenia ;p
Znalazłam stronę: Free iPod Touch - Your FREE iTouch resource for tutorials, themes, and more!: Get the $20 App for iPod Touch 1.1.3 free!
Zapowiada się obiecująco, ale zawsze jest ryzyko, że to jakiś pic na wodę. Może ktoś mógłby przetłumaczyć?

Przeczytałem i chyba jest to zbyt proste, by zadziałało :D

#248 pchlaa

pchlaa
  • 49 postów

Napisano 30 stycznia 2008 - 20:36

a jednak dziala ;) jednak moim zdaniem nie ma sesnu update'owac do 1.1.3. ja zostaje przy 1.1.2 bo na tym sofcie przystkie appsy z instalera po jailbreaku chodza bez problemu. na 1.1.3 tylko nieliczne.. poczekamy az wyjdzie sdk.. bedzie sie dzialo...

#249 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 30 stycznia 2008 - 20:46

Skad wiesz? Probowales? :)

#250 FELIX

FELIX
  • 36 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 19:43

Trzeba mieć zjailbreakowanego ipoda, żeby zadziałała opcja z tego linka?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych