Witam, w trakcie rozmowy na Facetime (OSX 10.11.6) po kilkunastu sekundach poziom głośności spada do takiego stopnia, że praktycznie nic nie słychać. Czy ktoś z was ma podobny problem i wie jak go rozwiązać czy to bug samej aplikacji? Na iPhone wszystko ok ale na OSX mam tak od jakiegoś czasu (od kilku aktualizacji).

Facetime OSX - poziom głośności.
Posted 26 July 2016 - 10:26
Posted 26 July 2016 - 10:34
Na której wersji? Ja miałem wczoraj niesłyszalną rozmowę przez sparowane z iPhone facetime, ale zrzuciłem jakość (a raczej jej brak) na to, że na becie Sierry.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 26 July 2016 - 11:48
Brzmi jak tryb automatycznej czułości mikrofonu... Sprawdź dla pewności w ustawieniach dźwięku.
Posted 26 July 2016 - 13:59
Brzmi jak tryb automatycznej czułości mikrofonu... Sprawdź dla pewności w ustawieniach dźwięku.
Ale co ma do tego mikrofon? Mnie rozmówca dobrze słyszy i ja jego też, przez jakieś 30-60 sekund, później dźwięk się jakby wycisza i ledwo słychać.
Facetime 3.0 (2701).
Edited by kostner, 26 July 2016 - 13:59.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users