Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak wgrać filmy do nano? iPod nano - czemu nie da się wgrać filmów?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
59 odpowiedzi w tym temacie

#51 oley_20

oley_20
  • 616 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 27 kwietnia 2009 - 22:42

oki, przyznaje sie do bledu...
darmowy program do konwertowania HandBrake wybieracie zrodlo pozniej w bocznym menu apple->ipod.... mozna dopasowac format i rozdzielczosc (nie sprawdzalem)...
mam nadzieje, ze to bedzie dobre rozwiazanie i zamknie w koncu ten temat.

aaaa jeszcze jedno, prosba:)
dopiszcie w ustawieniach konta jakiego systemu uzywacie. to pomoze w przyszlosci.

pozdrawiam

#52 alexin

alexin
  • 8 postów

Napisano 28 kwietnia 2009 - 10:53

oki, przyznaje sie do bledu...
darmowy program do konwertowania [url=http://handbrake.fr/]HandBrake[/url] wybieracie zrodlo pozniej w bocznym menu apple->ipod.... mozna dopasowac format i rozdzielczosc (nie sprawdzalem)...
mam nadzieje, ze to bedzie dobre rozwiazanie i zamknie w koncu ten temat.

aaaa jeszcze jedno, prosba:)
dopiszcie w ustawieniach konta jakiego systemu uzywacie. to pomoze w przyszlosci.

pozdrawiam

oki :)
Dzieki.
PS.windows xp, pc

#53 Satan

Satan
  • 6 postów

Napisano 19 listopada 2009 - 20:06

Jak wgrać filmy do iPoda Hej! Mam pytanie. Jak mam zgrać filmy do mojego iPoda nano? Bo chce zgrać sobie pare fimów włatców móch a w ogóle się nieda... w ogóle też mam problem z dodaniem piosenek, bo to iTunes to jakieś dziwne jest :l Jak klikam w Biblioteka, to jak klikne Muzyka, to tylko mi się wyświetla ta która już jest, niewiem jakim cudem ją wgrałem, ale tu nigdzie nie pisze dodaj ani coś w tym stylu..to samo z filmami :/

#54 whateverman

whateverman
  • 233 postów
  • SkądEdynburg, UK

Napisano 19 listopada 2009 - 20:26

No to właściwie nie jest takie proste...

Musisz najpierw zadzwonić pod pewnien sekretny numer telefonu (zbyt sekretny, zby podawać go na - bądź co bądź publicznym forum) i poprosić o formularz it007, po wypełnieniu tegoż odeślij go (poleconym). W ciągu 21 dni powinieneś dostać (również poleconym) list z sekretnym linkiem. Po jego wpisaniu w pole adresu przeglądarki bedziesz miał możliwość wpisania zapytania (słów kluczowych) i uzyskania odpowiedzi na Twoje pytania.

Ponieważ jestem miły i uczynny - Ty zresztą z pewnością chcesz się już w pełni cieszyć swoim nowym nabytkiem pozwole sobie (w tajemnicy) przekazać ci ten sekretny adres inernetowy. Uwaga oto on: Let me google that for you

Pozdrawiam.

#55 macendrju

macendrju
  • 358 postów

Napisano 19 listopada 2009 - 21:00

A ja nie jestem mily i uczynny i powiem krotko: 1. Na wszystkie Twoje pytania - odpowiedzi padły już kilkadziesiat razy w wielu innych postach. 2. Temat "Jak" uwazam jako gotowy do śmieci. Bo niby skad ktos kto uzywa wyszukiwarki bedzie wiedzial co siedzi za problem w wątku pod enigmatycznym tytulem "Jak". Reasumujac temat uwazam do zamkniecia i do wyrzucenia a Tobie radze przeczytac raz jeszcze lub w ogole regulamin forum i kliknąć na szukajke w celu zdobycia odpowiedzi.

#56 iMarekPL

iMarekPL
  • 2 727 postów
  • SkądZduńska Wola

Napisano 19 listopada 2009 - 23:04

Nazwa tematu poprawiony.

Kończymy OT.

Satan użyj magicznej opcji "Szukaj" a poznasz tajemnice Apple.

#57 ferrari_enzo

ferrari_enzo
  • 365 postów
  • SkądTomaszów Mazowiecki, 50km to Woodź

Napisano 19 listopada 2009 - 23:05

A ja się zlituję i powiem, że zamiast iTunes możesz używać SharePod, ale zanim napiszesz wątek sprawdź czy nie napisano już podobnego!

#58 Satan

Satan
  • 6 postów

Napisano 20 listopada 2009 - 15:11

Gdybym znalazł, to bym nie napisał... może i są podobne pytania, ale tylko podobne, a mi chodzi o co innego...ale macie problem powiedzieć jak dodać ;/

#59 qtylovsky

qtylovsky
  • 823 postów
  • Skądwołomin

Napisano 20 listopada 2009 - 15:18

i od wczoraj jescze nic nie znalazles? ile maz lat? 6?

http://www.myapple.p...wsze-kroki.html

tak trudno bylo?

#60 blacksider

blacksider
  • 96 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 23 listopada 2009 - 13:29

nie wiem jak to jest z nano, ale pewnie tak samo jak z moim, więc polecam użyć opcji o tajemniczej nazwie D&D....czyli drag and drop :P dodatkowo gratis wspomnę, że filmy muszą być w odpowiednim formacie. (jestem taaaaki miły ^^ xD)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych