A czy Apple przecenia swoje paski? Można trafić na jakieś promocje, wyprzedaże?
TK Maxx - oni czasami mają oryginalne paski Apple w dużo niższych cenach.
Lub paski dobrej jakości innych producentów.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 01 grudnia 2021 - 16:21
TK Maxx - oni czasami mają oryginalne paski Apple w dużo niższych cenach.
Lub paski dobrej jakości innych producentów.
Napisano 01 grudnia 2021 - 16:46
Napisano 04 grudnia 2021 - 12:43
Właśnie kupiłam na Allegro w coco_ outlet za jedyne 49,99 Nike STRAP NYLON PASEK DO APPLE WATCH 42MM 44MM
Bardzo chciałam czarną, ale obecne są brandowane, a ja wolałam bez, więc szukałam z poprzednich kolekcji.
I znalazłam, to co chciałam. Czyli MX812ZM/A z nicią odplaskową. Może być bardzo fajna. Są jeszcze dostępne.
Napradę nie trzeba wydawać majątku na oryginalne paski tylko trzeba trochę poszukać.
Użytkownik Ciri edytował ten post 04 grudnia 2021 - 12:51
Napisano 04 grudnia 2021 - 13:05
Napisano 04 grudnia 2021 - 21:33
Napisano 04 grudnia 2021 - 21:45
iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE
Napisano 05 grudnia 2021 - 20:44
Za to na Amazonie jest promocja na tą osławioną bransoletę panelową Apple ;D
https://www.amazon.p...,aps,186&sr=8-1
Te same bransolety, odnowione na eBay można trafić za mniej jak 1/3 ceny nowej - oryginalne. Sam się zastanawiałem nad zakupem do stalowej 7 ale na razie mediolańska dołączona do zestawu robi swoją robotę.
Napisano 06 grudnia 2021 - 21:13
Napisano 06 grudnia 2021 - 21:47
Napisano 06 grudnia 2021 - 22:14
Napisano 19 grudnia 2021 - 14:03
witam od paru dni jestem posiadaczem aw7 z gumowym paskiem kolor zielony zauwazylem ze jedna czesc paska ta z metalowa spinka ma znacznie wiekszy luz niz druga czesc ktora jest sztywna w kopercie zegarka czy was rez tak jest ? z gory dziekuje
Napisano 19 grudnia 2021 - 14:05
Napisano 19 grudnia 2021 - 14:40
hej
tak orgonalny taki jaki byl w pudelku
jakies 0,5mm luzu po obu stronach drugi jest sztywny
czy wasze paski orginalne tez maja maly luz w kopercie ?
Napisano 19 grudnia 2021 - 15:09
Ja żadnego luzu nie mam i nie miałem, a pasków oryginalnych trochę jest. Chyba, że nie zwracam na to w ogóle uwagi - też tak może byćhej
tak orgonalny taki jaki byl w pudelku
jakies 0,5mm luzu po obu stronach drugi jest sztywny
czy wasze paski orginalne tez maja maly luz w kopercie ?
Użytkownik damianmajk edytował ten post 19 grudnia 2021 - 15:09
Napisano 19 grudnia 2021 - 15:34
Ja żadnego luzu nie mam i nie miałem, a pasków oryginalnych trochę jest. Chyba, że nie zwracam na to w ogóle uwagi - też tak może być
prosze sprawdz jesli to nie problem
Ja żadnego luzu nie mam i nie miałem, a pasków oryginalnych trochę jest. Chyba, że nie zwracam na to w ogóle uwagi - też tak może być
sprawdz prosze jesli to nie problem
Napisano 19 grudnia 2021 - 16:44
Użytkownik damianmajk edytował ten post 19 grudnia 2021 - 16:46
Napisano 19 grudnia 2021 - 17:24
Żaden problem - sprawdziłem na dwóch, bo takie mam pod ręka. Milanese loop - brak jakichkolwiek luzów. Nike loop band - również brak luzów. W pozostałych raczej to samo.
Ale tak na marginesie - serio przeszkadza Tobie jakiś 0.5 mm luz? Ja bym na takie rzeczy w ogóle nie zwracał uwagi. Gdyby pasek nie pasował do koperty, albo było jakieś duże zniszczenie materiału to ok, ale to chyba są jakieś mało istotne rzeczy.
chyba masz racje dziekuje pozdrawiam
Napisano 19 grudnia 2021 - 18:23
Właśnie kupiłam na Allegro w coco_ outlet za jedyne 49,99 Nike STRAP NYLON PASEK DO APPLE WATCH 42MM 44MM
Hm i jak to z zakupami na allego bywa zamiast paska na rzep dostałam nylonowy Woven Black 42. Pasek bardzo ładny AW wygląda w nim tak mniej sportowo, ale syn powiedział, ze to pasek do babci na imieniny
Sprzedawca zachował się bardzo ładnie, zwrócił pieniądze, paska z powrotem nie chciał. Także ja mam pasek do pracy - z AW space gray wygląda bardzo ładnie. Pytanie tylko na ile to jest oryginalny Woven produkowany dla Apple? Akurat ten model był wydany w 2016 czy 2018 roku, a sprzedawca miał sporą ilość. Z kolei sam pasek wygląda identycznie jak oryginał kolegi. I naprawdę jest wykonany perfekcyjnie, ani rzadnych luzów w mocowaniach do AW 44 nie ma.
Zresztą, co to za różnica skoro mam go za darmoszkę
Użytkownik Ciri edytował ten post 19 grudnia 2021 - 18:36
Napisano 22 grudnia 2021 - 10:41
Hm i jak to z zakupami na allego bywa zamiast paska na rzep dostałam nylonowy Woven Black 42. Pasek bardzo ładny AW wygląda w nim tak mniej sportowo, ale syn powiedział, ze to pasek do babci na imieniny
Sprzedawca zachował się bardzo ładnie, zwrócił pieniądze, paska z powrotem nie chciał. Także ja mam pasek do pracy - z AW space gray wygląda bardzo ładnie. Pytanie tylko na ile to jest oryginalny Woven produkowany dla Apple? Akurat ten model był wydany w 2016 czy 2018 roku, a sprzedawca miał sporą ilość. Z kolei sam pasek wygląda identycznie jak oryginał kolegi. I naprawdę jest wykonany perfekcyjnie, ani rzadnych luzów w mocowaniach do AW 44 nie ma.
Zresztą, co to za różnica skoro mam go za darmoszkę
Ale fart
Napisano 22 grudnia 2021 - 19:53
Napisano 16 stycznia 2022 - 18:11
Dzień dobry.
Mam pytanie :czy ktoś kupował może oryginalną solo loop i jak dobierał rozmiar? Czy brał ten, który wskazuje apple ,czy mniejszy? Z dobrze wyskalowanego ich szablonu i wg wpisania rozmiaru nadgarstka w cm wychodzi za każdym razem ozmiar 9. Ale wg metody Johna Grubera https://9to5mac.com/...lo-loop-sizing/
opierajacej się na dziurkach w sport band wychodzi rozmiar 8 i wg paska S/M i wg paska M/L.
Kupowaliście dokładny rozmiar czy ten mniejszy?
Z góry dziękują za wszelką pomoc.
Użytkownik Ciri edytował ten post 16 stycznia 2022 - 18:31
Napisano 16 stycznia 2022 - 19:58
Napisano 28 lutego 2022 - 11:28
Witam
Szukam skórzanego paska do Apple Watch (czarna koperta)
Możecie jakiś polecić?
Pozdrawiam
AW
Napisano 28 lutego 2022 - 14:48
Napisano 28 lutego 2022 - 15:13
Nomad robi ładne skórzane rzeczy do Apple: https://nomadgoods.c...s/bands-leather
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych