Nie wiem czy zauważyłeś pasek nie jest idealnie spasowany co widać gołym okiem na zdjęciu które dałeś. Również kupiłem ten pasek na aliexpress i tak samo nie jest idealnie, co nie zmienia faktu że pasek wychodzi ok 100zł ;-) I za tą cenę wart jest mimo wady spasowania. Pasek jest za wąski, o ok 1-2mm.
Więc raczej nie jest produkowany na tej samej lini produkcyjnej. Swoją drogą ostatnio przymierzałem oryginał i jakoś wykonania nie była dużo lepsza ale jakoś zapięcia i podłączenia do zegarka zdecydowanie lepsza.
Jak najbardziej zgodzę się że pasek nie jest idealny ale to są już drobne szczegóły zresztą po dwóch miesiącach użytkowania AW z oryginalnym paskiem też są momenty że pasek delikatnie się przesunię i minimalnie wystaje poza zegarek. Jak napisałem są to drobne szczegóły na które my zwracamy uwagę natomniast dla 99% osób stanowi to wręcz idealny komplet. My - uzytkownicy produktów Apple przyzwyczailiśmy się to perfekcyjnych wykonań produkótw Apple i teraz kupując każdą rzecz po wyjęciu wz pudełka oglądamy wręcz pod mikroskopem i doszukujem się błedów i nie dociągnięć. Większość ludzi kupuje dany przedmiot i po prostu go użytkuje. Nawiązac tu do szumnego teamtu na forum na temat IOS 9 ludzie instalują i szukają co nie działa co jest źle zrobione gdzie jest bug ?