Bierz AW xD
A niby dlaczego? Miałeś, używałeś coś innego niż AW? Ja AW uzywałem przez pół roku, wersje sport jak i SS. jeżeli ktoś szuka czegoś ładnego na rękę z dobrymi powiadomieniami to zdecydowanie polecam huawei. I tarcza która swieci cały dzień... Naprawdę rewelacja.
Jak już pisałem wcześniej z AW i huawei korzystam w ten sam sposób i różnic dla mnie żadnych nie ma.
Zakino daj argumenty. Bez nich Twoja wypowiedz jest bez sensu.
podobaja mi sie okrągłe koperty znów kompatybilność AW i współpraca z iphonem mi zaskakuje.
Zegarek ma przedewszystkim przekazywać powiadomienia. Chce mieć tez wgląd do mojej ilości kroków i pulsu. Ma byś stabilnie (bez zrywania bt).
Często chodzę w marynarce i koszuli i boje sie ze AW SPORT będzie trochę sie z ta koncepcja gryzł. Muszę podpytać ziomka za ile mi tego hueawei załatwi. Cena AW mega mnie zadowala 1500. Sam nie wiem. Muszę pomacać tego Huaweii
Bierz huawei, nie zastanawiaj się nawet nad AW w wersji sport. Wszystko o czym napisałeś zrobi huawei. Zrywanie identyczne jak w AW czytaj bardzo rzadko występuje przy normalnym używaniu. Jak założysz na rękę huawei to gwarantuje że nie założysz AW i nie ważne czy będzie to sport czy SS.
Użytkownik EMU edytował ten post 23 grudnia 2015 - 23:07