Na bogato. Jak oceniasz jakość tej bransolety w porównaniu z oryginalną Milanese Loop?
Jakość bransolety jest bardzo dobra, magnesowe zapięcie trzyma bardzo solidnie lecz muszę pochodzić w niej trochę, żeby móc napisać coś więcej. Mój znajomy kupił milanese loop za €20, a nie €70 tak jak ja i muszę przyznać, że nie odstają obie od siebie zarówno wyglądem jak i jakością wykonania.
Zastanawia mnie ta cała firma Hoco, bo bardzo mało można znaleźć oficjalnych informacji o niej. Zdecydowałem się na zakup bransolety tej firmy na podstawie opinii ludzi w necie i tak jak wspomniałem wyżej jestem jak na razie zadowolony. Jest jednak jedno małe ale, otóż na pudełku znajdował się QR code żeby sprawdzić autentyczność bransoletki. Ów kod jednak było bardzo ciężko zeskanować z powodu jego małych wymiarów. Musiałem ściągnąć trzy programy do czytania QRów i dopiero trzecim mi się to udało. Kiedy aplikacja odczytała ten kod w Safari otworzyła mi się jakaś bardzo dziwna strona, która potwierdziła oryginalność produktu. Problem w tym, że to nie była strona Hoco, a jakaś inna której to już nawet nie pamiętam nazwy. Sam nie wiem, co mam myśleć o tym...
Pochodzę kilka tygodni w tym Hoco i napiszę coś więcej.
Gdzie kupujecie dobre i tanie paski? Aliexpress?
Na alie jest tego od groma, w przeróżnych cenach. Ja kupiłem swoją na amazonie, lecz łatwo można też je dostać na ebayu, czy nawet allegro.
Użytkownik awakeman edytował ten post 18 grudnia 2015 - 15:30