Ok, przyszedł i na mnie czas Długo walczyłem sam ze sobą, że jest mi ten gadżet niepotrzebny i niestety przegrałem. Zaraz, zaraz, jaki gadżet, jakie niestety? Przecież mam go od 4 dni i już żyć bez niego nie potrafię
Kupiłem nowy AW Sport z białym paskiem za €300. Na wyspach dostanie się AW bez problemu w tej cenie. Kolor paska mi się nie widzi i dlatego też dokupiłem na eBayu dwa chińskie zamienniki w kolorze czerwonym i moonlight blue, po €5 każdy. Powinny przyjść za jakieś 2-3 tygodnie. Z uwagi na to, że nie traktuje ich bardzo poważnie i zdecydowałem się na ich zakup tylko z ciekawości jak są wykonane i jak wyglądają, bo sklep ma praktycznie same pozytywne komentarze musiałem pójść w coś bardziej markowego i sprawdzonego. Mój wybór padł na Hoco Milanese Loop Strap i jestem zachwycony tą bransoletą. O gustach się nie dyskutuje więc oceńcie sami (sorry za jakość zdjęć, robiłem je swoim 6s przy słabym świetle i tak na prawdę mam bardzo małą wiedzę na temat pstrykania fot)-
Lada dzień przyjdzie do mnie również case, który co jakiś czas będę musiał zakładać w swojej pracy z uwagi na jej charakter. Również Hoco-
oraz podstawka do zegarka-
Edited by awakeman, 16 December 2015 - 01:28.