Witam.
Dlaczego uważasz mnie za oszusta? Przecież podaje że wersja jest 1.1.2 a czy ktoś to odblokuje wcześniej czy później to jest juz jego sprawa a odblokują to oprogramowanie człowiek to wymyślił i człowiek to złamie. Nawet nie masz pojecia kolego co sie dzieje w sklepie Apple w New York kazdy kupuje i nikt w to nie wnika ze poki co z telefonu nie mozna ściągnąć simlocka.
Pozdrawiam
"oszust z Allegro"
Zapraszam na moje aukcje boniek-29
P.S. jeśli masz ochotę to zadzwoń do mnie do USA porozmawiamy...
Pozdrawiam
A bardzo chętnie bym porozmawiał. Na przykład o podczerwieni, mmsach, czy kartach pamięci.
A przede wszystkim porozmawiałbym z Panem za miesiąc-dwa, jeśli okaże się, że softu 1.1.2 się odblokować nie da. To już od prawie miesiąca jest kwestia kilku dni, tygodnia, dwóch i nadal z telefonów dzwonić się nie da.
a 1500 zł to jest mała kwota ale widocznie nie wszystkich stać i dlatego mają czas żeby wypisywać takie głupoty o oszustach.
Myślę, że dla żadnej z obecnych tu osób 1500zł nie jest kwotą małą. Zwłaszcza, jeśli są to pieniądze wydane na telefon, który nie dzwoni.
W mojej opinii jest Pan zwykłym naciągaczem.
I skoro nie widzi Pan w tym nic złego, to życzę z całego serca, aby Pan kiedyś kupił od "uczciwego sprzedawcy" produkt "działający" analogicznie do Pańskich iPhone'ów.
Życzę jak najmniej sprzedanych telefonów, a co za tym idzie jak najmniej oszukanych ludzi.