To ze podrobka to wiem;) Tylko czy bedzie dzialac? na eBayu jest tego wysyp ale zastanawialem sie czy ktos rzeczywiscie tego uzywal i jak sie sprawuje.Znając życie, będzie to podróbka, ale gorzej lub lepiej wykonana. Oryginał w sklepie Apple kosztuje 85 zł
Tak samo na Allegro praktycznie nie da się znaleźć nowych, oryginalnych słuchawek do iPhone'a
„Oryginały czy podróbki produktów Apple?”, nieuczciwi sprzedawcy oraz inne opinie o serwisach ogłoszeniowych, aukcyjnych.
Napisano 17 listopada 2012 - 13:34
Napisano 17 listopada 2012 - 13:53
Napisano 17 listopada 2012 - 14:01
Tyle ze ja potrzebuje przynajmniej 2 a idealnie 3. Wiec roznica w cenie jest konkretna. Jak dotad kupowalem najtansze chinskie gowniane 30 pinowe kabelki i dzialaly wysmienicie;) Tu niby jest ten czip autentycznosci ale watpie zeby rzeczywiscie moglo to uszkodzic urzadzenie...Radzę kupić jeden, ale oryginalny. Posłuży dłużej, poza tym jeśli wystąpi jakieś zwarcie na przewodzie( rzadko, ale się zdarza) to możesz uszkodzić iPhone'a/iPad'a.
Napisano 17 listopada 2012 - 17:13
Napisano 17 listopada 2012 - 17:47
Posiada między innymi : Światło , Spis telefon , Profile użytkownika , Tematy
IPHONE 4S (2791507209) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Napisano 17 listopada 2012 - 18:00
Napisano 22 listopada 2012 - 15:32
1. iPhone 4s! Jak nowy! Idealny! Polecam!!!!!!PILNIE! (2806240657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2. APPLE iPhone 4S 16GB WHITE bez simloka T-MOBILE (2789336438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
3. APPLE IPHONE 4S 16GB ! NOWY Z SALONY PLAY! OKAZJA! (2810074609) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
4. JAK NOWY iPhone 4S 16GB GWARANCJA BIAŁY W-WA (2784913768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Prosze was o szybką pomoc i co myślicie wgl o allegro ?
Napisano 22 listopada 2012 - 16:00
Oryginał, czy nie?
Napisano 22 listopada 2012 - 16:02
Klawiatura Apple BLUETOOTH do iPhone 4G 4S iPad 3G (2786096589) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Oryginał, czy nie?
Ten allegrowicz ma same oryginalne produkty apple wiec klawiatura na pewno też jest oryginał
Napisano 22 listopada 2012 - 16:15
Napisano 22 listopada 2012 - 16:25
Witam co myślicice o tch iPhonach ?
1. iPhone 4s! Jak nowy! Idealny! Polecam!!!!!!PILNIE! (2806240657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2. APPLE iPhone 4S 16GB WHITE bez simloka T-MOBILE (2789336438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
3. APPLE IPHONE 4S 16GB ! NOWY Z SALONY PLAY! OKAZJA! (2810074609) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
4. JAK NOWY iPhone 4S 16GB GWARANCJA BIAŁY W-WA (2784913768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Prosze was o szybką pomoc i co myślicie wgl o allegro ?
Prosze o odpowiedź potrzebuje bardzo szybkiej porady !
Napisano 22 listopada 2012 - 16:39
Prosze o odpowiedź potrzebuje bardzo szybkiej porady !
Oryginały, tylko warto zauważyć, że cena jest bardzo nieatrakcyjna
Napisano 22 listopada 2012 - 16:49
Oryginały, tylko warto zauważyć, że cena jest bardzo nieatrakcyjna
A możesz mi podać jakąś atrakcyjną pewną aukcje iPhona 4S na gwarancji moze byc bialy lub czarny ale preferuje bialy pojemnosc bez znaczenia :-)
Napisano 23 listopada 2012 - 16:59
A możesz mi podać jakąś atrakcyjną pewną aukcje iPhona 4S na gwarancji moze byc bialy lub czarny ale preferuje bialy pojemnosc bez znaczenia :-)
Poszukaj lepiej na aukcjach (czy alle, czy tab - wszystko jedno) ale tylko z odbiorem osobistym.
Cena - przelicz proszę co Ci się bardziej opłaca. Zapłacić za przesyłkę, czy poprosić o zmniejszenie ceny ... za odbiór osobisty ...
Nic na szybko, nie opłaca się - nie uda się, poczekaj ... do gwiazdki trochę czasu ...
Napisano 03 grudnia 2012 - 21:24
Czy telefon zamieszczony na poniższych zdjęciach jest oryginalny? Mam tylko 2 zdjęcia, ale te ikony są mocno podejrzane. Reszta - wygląda jak w oryginale. Proszę o opinie.
Telefon "po znajomościach", podobno nówka "oryginał z wędki", bo ma wszystkie folie, kabel USB, ale bez pudełka:
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/855/dsc00015nm.jpg/]ImageShack[/url]
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/855/dsc00015nm.jpg/]ImageShack[/url]
Napisano 03 grudnia 2012 - 21:32
Napisano 03 grudnia 2012 - 21:34
Napisano 03 grudnia 2012 - 21:38
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/585/dsc00018hk.jpg/]ImageShack[/url]
- - - Updated - - -
Wystawiając takie coś na allegro oczywiście informując, iż to z oryginałem związane nie jest, pod nazwą SoPhone albo SciPhone ile można za to skasować?
Napisano 03 grudnia 2012 - 21:38
Napisano 05 grudnia 2012 - 17:08
Poniewaz chce wplaty przelewem poprosilem o skan dowodu osobistego - przeslal i zgadza sie z danymi z serwisu aukcyjnego. Ma mi jeszcze podeslac skan faktury zakupu dzisiaj. Podeslal mi tez na moja prosbe numer IMEI i brzmi on 35515601103890/9. To jakas mega dziwna budowa IMEI z tym slashem. Jak go usune to jest niby 15 znakow, ale Check IMEI - IMEI.info i inne chceckery albo wyrzucaja blad albo wskazuja ze to jakis Samsung U800. Czy to mozliwe ze sprzedawca podal mi jakis inny numer z opakowania?
Mam tez fotke z aukcji:
[ATTACH=CONFIG]12552[/ATTACH]
Poniewaz przelew mialbym robic dzis lub jutro rano, prosze o mozliwie pilne info co o tym sadzicie. Czy jeszcze w jakis sposob moge sprawdzic tego fona?
Opis z aukcji:
"Do sprzedania prawie nie używany iPhone 4S 16GB czarny na gwarancji producenta.
Kupiony w salonie T-Mobile 18.09.2012, bez simlocka, z fakturą zakupu.
Telefon w stanie idealnym, zadbany, noszony cały czas w kaburze.
Bez żadnych śladów użytkowania, akcesoria nie używane w ogóle.
Bateria trzyma bardzo dobrze, przy normalnym użytkowaniu 3-4 dni.
iOS 6.0.1, telefon nigdy się nie zacinał, nie było żadnych problemów z oprogramowaniem czy działaniem telefonu ani zasięgiem"
Gdyby nie te problemy z IMEI to bym pewnie juz przelal, a tak wole sie zabezpieczyc i stad moje pytanie.
Napisano 05 grudnia 2012 - 17:42
Napisano 05 grudnia 2012 - 18:18
Napisano 05 grudnia 2012 - 18:21
Kupilem wlasnie telefon na aukcji internetowej. Jest to iPhone 4s. Sprzedajacy nie ma wcale opinii (choc jest zarejestrowany od 9 miesiecy), ale zarowno pod numerem stacjonarnym jak i komorka odbiera.
Poniewaz chce wplaty przelewem poprosilem o skan dowodu osobistego - przeslal i zgadza sie z danymi z serwisu aukcyjnego. Ma mi jeszcze podeslac skan faktury zakupu dzisiaj. Podeslal mi tez na moja prosbe numer IMEI i brzmi on 35515601103890/9. To jakas mega dziwna budowa IMEI z tym slashem. Jak go usune to jest niby 15 znakow, ale Check IMEI - IMEI.info i inne chceckery albo wyrzucaja blad albo wskazuja ze to jakis Samsung U800. Czy to mozliwe ze sprzedawca podal mi jakis inny numer z opakowania?
Mam tez fotke z aukcji:
Poniewaz przelew mialbym robic dzis lub jutro rano, prosze o mozliwie pilne info co o tym sadzicie. Czy jeszcze w jakis sposob moge sprawdzic tego fona?
Opis z aukcji:
"Do sprzedania prawie nie używany iPhone 4S 16GB czarny na gwarancji producenta.
iOS 6.0.1, telefon nigdy się nie zacinał, nie było żadnych problemów z oprogramowaniem czy działaniem telefonu ani zasięgiem"
Gdyby nie te problemy z IMEI to bym pewnie juz przelal, a tak wole sie zabezpieczyc i stad moje pytanie.
Witam!
Niech Ci wyśle paczkę za obraniem z możliwością sprawdzenia. Po otrzymaniu paczki otwierasz paczkę spradzasz telefon i jak wszystko jest ok płacisz listonoszowi a jak coś nie pasuje to odmawiasz przyjęcia i towar wraca do sprzedającego. I jeżeli nie jesteś pewny produktu apple to warto mieć jakąś osobę znającą się na rzeczy. Jeżeli gość odmówi wysłania za pobraniem z możliwośćią sprawdzenia to znaczy, że kręci. Pozdrawiam
Napisano 05 grudnia 2012 - 19:12
Kupilem wlasnie telefon na aukcji internetowej. Jest to iPhone 4s. Sprzedajacy nie ma wcale opinii (choc jest zarejestrowany od 9 miesiecy), ale zarowno pod numerem stacjonarnym jak i komorka odbiera.
Mam tez fotke z aukcji:
Opis z aukcji:
Na zdjęciu jest oryginał, ale co wyśle nie wiadomo. Tak jak mówi kolega wyżej lepiej poprosić o wysyłkę za pobraniem. Pozdrawiam!
Napisano 05 grudnia 2012 - 19:20
Mam tez fotke z aukcji:
Opis z aukcji:
Już kupiłeś ?!?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 7
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych