To bardzo dziwne ze masz MB12 z 2015 i bateria ma zywotnosci tylko 75%. Ja rowniez mam MB12 2015 ale kupiony w czerwcu 2016 i mam 88-89%. Czyzby taki zjazd w dol ?
A z którego miesiąca 2015 on jest ?
zakupiłem go na allegro, gdyż użytkowałem MBP z 2015 i5,8,128 ale zawsze chciałem Macbook 12 a trafiła się dobra cena...
Zapłaciłem z odbiorem osobistym 3550zł, a jako że oglądałem go tylko 5 minut i sie napaliłem i kupiłem potem wyszły kwiatki
Macbook jest z 2015 roku z piątego czerwca, taką date mam na fakturze. ma tylko 222 cykli baterii, i jak go kupiłem miał 73% kondycji. Po kilkukrotnym naładowaniu go od zera do 100% kondycja ciągle wzrasta, jest już 82%. Ekran jak i cała pokrywa był wymieniany na nowo w ramach gwarancji ale dlaczego tak się stało nie dopytałem. Ogólnie poza baterią i klawiszami które sam popsułem to całkiem fajny sprzęt nawet w tej podstawowej konfiguracji
Czy teraz po tygodniu użytkowania bym go kupił? Musiał bym się mocno zastanowić. Zawsze zależało mi na mobilności, ale w porównaniu do MacBook Pro z 2015 opisanym wyżej jest to zupełnie innej klasy komputer. Według mnie, jest to komp który powinien leżeć na biurku, do sprawdzenia poczty no i sprawdzenia czy Prezesowi przyszedł duzy przelew i właściwie na tym jego atuty się kończą. Cóż z tego że komputer waży niecały kilogram, jak musze nosić ze sobą dużo przejściówek co w efekcie dają mi wage MBP i o wiele mniejszą wydajność i słabą klawiaturę? Niby wszystko ok, ale już tęsknie za moim poprzednim