Klawiatura od brzegu do brzegu, duży touchpad, nad klawiaturą głośniki i włącznik z sensorem linii papilarnych(GENIALNE!)
Sensor linii papilarnych swoją drogą nie występujący w 12'... To dramat nie mający nic wspólnego z bezpieczeństwem... Serio... Gardzę taką inwigilacją użytkownika, oczywiście inwigilacji bardzo ciężko się wyprzeć, ale da się ją ograniczać do minimum, zdecydowanie wystarczy mi szyfrowanie, brakuję mi jedynie dwupoziomowego hasła, bo jedno to czasem za mało.
Mam go kilka miesiecy... Do przegladania neta ok..nic wiecej na nim nie zdzialamy
Niedorzeczność po raz kolejny, sam kiedyś nie pochwalałem 12', ale z perspektywy czasu i z racji nowego modelu ( 2016 ) uważam że to genialny sprzęt, model z 2015 nie przypadł mi do gustu, bo był sporo słabszy od obecnego modelu i miał przerażająco słabą grafikę. Jak na rozmiary tego komputerka to jest to potwór. W konfiguracji Core M7 + 512GB, z czystym sumieniem stwierdzam że zastępuję mi on peceta i uprzedzając chamskie komentarze... Nie, nie używam komputera tylko do internetu, rzecz jasna nie renderuję filmów w 4k. Jak niektórzy... i nie narzekam potem z tego tytuły, ale do pracy przy wirtualizacji, programowania i zdalnej obsługi serwerów jest aż nadto, większość przestrzeni dyskowej zajmuję mi filmy, które sobie wieczorem oglądam, bo na tak pięknej matrycy aż miło się ogląda filmy bez jakiejkolwiek kompresji. Od czasu do czasu zagram sobie w jakieś proste gry, cieszy mnie fakt że nawet podczas wysokiego obciążenia jest cisza... Podczas grania w perełki takie jak GTA san andreas i starsze - można się cieszyć wysokiej jakości audio bez wentylatorków odlatujących w tle, dodatkowo wsparcie dla 4k@60FPS - biorę pada do ręki i gram. I może cię zaskoczę... Ale gta vice city śmiga aż miło na HD 515 i Core M7 w 4k!!! Nie wspominając już o gta 3, rzecz jasna ja jestem tylko niedzielnym graczem, ale ten komputerek ze spokojem zadowoli osoby "starszej daty", które nie grywają w nic nowego.