Witam,
Nie udało mi się znaleźć opcji usunięcia konta MyApple. W jaki sposób mogę to zrobić?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 18 stycznia 2015 - 17:59
Witam,
Nie udało mi się znaleźć opcji usunięcia konta MyApple. W jaki sposób mogę to zrobić?
Napisano 18 stycznia 2015 - 18:23
Poprzez napisanie do właściciela.
Moje programy:
iOS => Project Planner | Project Planner HD | Sub Edit HD | Snooker Scoreboard Pro | Expedition Planner | Subtitles Player
OSX => Project Planner OSX | Project Planner Viewer | Sub Edit | Mapper | Site Monitor
tvOS => Subtitles Player
Nie udzielam porad poprzez Prywatną Wiadomość. To uderza w charakter i sens istnienia forum, które daje każdemu prawo do zadania pytań i poznania odpowiedzi na nie..
Napisano 27 stycznia 2015 - 12:17
Dziękuję. A w jaki sposób można napisać do właściciela?
Napisano 27 stycznia 2015 - 13:47
Prywatna wiadomość?
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 27 stycznia 2015 - 16:20
A kolejne pytanie...
"A jaką treść powinna mieć wiadomości oraz kto jest właścicielem".
NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.
Follow me on Instagram jacobswitek
Follow me on Twitter zakino4
Napisano 30 stycznia 2015 - 13:04
A kolejne pytanie...
"A jaką treść powinna mieć wiadomości oraz kto jest właścicielem".
No tak, w końcu dla każdego użytkownika internetu jest oczywiste, jaki nick na forum ma właściciel MyApple.pl. Barack Obama, Vladimir Putin i Xi Jinping mają kontakt do niego na szczycie swojej listy adresowej.
Jestem Ci wdzięczny za ten komentarz, bo w wątku, w którym pytam jak usunąć konto będzie od razu naoczny przykład postawy moderacji, która mnie do tego pytania skłoniła.
Użytkownik stefanstr edytował ten post 30 stycznia 2015 - 13:05
Napisano 30 stycznia 2015 - 14:04
Dla każdego użytkownika internetu nie, ale dla każdego użytkownika forum, który wie gdzie się znajduje jest to dość oczywiste.
http://myapple.pl/fo.../user/4-tomasz/
Moje programy:
iOS => Project Planner | Project Planner HD | Sub Edit HD | Snooker Scoreboard Pro | Expedition Planner | Subtitles Player
OSX => Project Planner OSX | Project Planner Viewer | Sub Edit | Mapper | Site Monitor
tvOS => Subtitles Player
Nie udzielam porad poprzez Prywatną Wiadomość. To uderza w charakter i sens istnienia forum, które daje każdemu prawo do zadania pytań i poznania odpowiedzi na nie..
Napisano 30 stycznia 2015 - 14:21
No tak, ciężko wpisać w google.
Drugi link od góry "Właściciel portalu MyApple.pl - największej w Polsce społeczności użytkowników sprzętu Apple. Gadżeciarz, maniak motoryzacyjny."
NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.
Follow me on Instagram jacobswitek
Follow me on Twitter zakino4
Napisano 30 stycznia 2015 - 16:07
Dla każdego użytkownika internetu nie, ale dla każdego użytkownika forum, który wie gdzie się znajduje jest to dość oczywiste.
http://myapple.pl/forums/user/4-tomasz/
Dziękuję za link.
No tak, ciężko wpisać w google.
"myapple.pl właściciel"
Drugi link od góry "Właściciel portalu MyApple.pl - największej w Polsce społeczności użytkowników sprzętu Apple. Gadżeciarz, maniak motoryzacyjny."
Próżno tam jednak szukać, jaki jest jego username na forum. Chyba, że sugerujesz, żebym takie prośby zgłaszał przez Twittera lub Facebooka.
Napisano 30 stycznia 2015 - 17:08
Dobra, koniec. Dostałeś odpowiedź co robić i wystarczy.
Moje programy:
tvOS => Subtitles Player
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych