Arkhan jesteś niereformowalny. Kompletnie nie nadajesz się do dyskusji na forum, bo jesteś okrutnie napastliwy w swoich racjach, które w dodatku są zwykle kompletnie bez sensu. Nie znasz się na wielu kwestiach i o nich dyskutujesz. W moim wątku dotyczącym NAS-a byłeś specjalistą od NAS-ów, tutaj idziesz w zaparte pisząc o 4:3, kiedy jest 3:2 dodająć, że Ty masz tak ustawione. Chłopie nie każdy jest Tobą.
U mnie iP6 podaje w użyciu 8h dziennie, ale to przez właśnie aplikacje działające w tle - one nabijają licznik. Ja jestem na tyle heavy userem, że o godzinie 14:00/15:00 muszę podłączać telefon do prądu.
W ciągu typowego biznesowego dnia dostaję ok 200-300 maili, rozmawiam ok. 1-2 godzin, dostaję zaproszenia na spotkania w ramach firmy, więc Exchange cały czas działa a kalendarz daje o sobie znać min. 4-5x w ciągu dnia. Do tego słucham muzyki z appki Muzyka i nie starcza mi baterii na cały dzień. Pamiętam, że dla porównania SGS5, który obecnie leży w szufladzie dawał radę pełny dzień wytrzymać i ok. 21:00/22:00 miał jeszcze 15% baterii.