Aluminium możemy sobie okręcić wokół palca. Były już obudowy telefonów z tytanu i stali nierdzewnej. To jest jakość
Są telefony z tytanu, stali nierdzewnej, krokodylej skóry, oczywiście z ekranami pokrytymi szkłem szafirowym. Fakt to jest coś
Jest tylko jeden problem. Pomimo materiałów najwyższej jakości te telefony są po prostu brzydkie. Nie wspominam nawet o kosmicznych cenach i często przeciętnych podzespołach wewnątrz. Także musimy się zadowolić aluminium, plastikiem i gorilla glass ![]()
Fakt, Czysty Lollipop wygląda wreszcie przyzwoicie, ale i tak mnie nie przekonuje ![]()
Mnie i małżonce daje popalić Iphone 4 (ekran zbyt wrażliwy na dotyk ucha - notorycznie pauzuje rozmowy) o ile ja kupię 5s to żona chce Androida. Słyszałem dobre opinie o LG G2, czy może ktoś z Was go używał?
Apropo, skoro Twoja żona chce Androida - może warto kupić któregoś Nexusa? Wyglądają przyzwoicie pod warunkiem, że ktoś lubi duże telefony, a dodatkowym atutem jest wsparcie Google i szybkie aktualizacje. O LG nic nie powiem, bo nie jestem zorientowany jakie telefony robią. (Oprócz LG Nexus 5
)
Użytkownik Diegon edytował ten post 11 stycznia 2015 - 13:33