Jestem ciekawy u ilu osób jest złe spasowania albo półksiężyc, a oni tego po prostu nie widzą.
Kupiony iPhone w Apple Online Store - pykający prawy dolny róg
Witaj!
Podam przykład na osobie własnej. W iP6 mam dokładnie taki sam "pykający ekran" i osobiscie mi to nie przeszkadza. Zapytasz dlaczego? Powód jest banalnie prosty, używam telefonu jak telefonu i nie jest do dla mnie rzecz warta wiekszej uwagi. Zapewne usłyszę zaraz odpowiedzi, że to jest droga zabawka i taka rzecz nie powinna mieć miejsca. Tak, jest to droga zabawka, ale jezeli mam dobry ekran i bateria jest ok, to po co siać panikę biegnąc do serwisu i piszac żale na forum. Jabuszko składa miliony sztuk w niewielkich odstepach czasu, by nasycić rynek. To było oczywiste, że jakieś sztuki będą posiadać wadę konstrukcyjną. Deal with it ;-) Ciekaw jestem, czy jak kupujecie inny sprzęt, innej marki tak samo go ogladacie. Na koniec, by pocieszyć część czytających moje wypociny, dodam fakt z życia wzięty. Kolega odbierał niedawno MB shooting brake i okazało się, że szew fotela kierowcy na odcinku ok. 5mm delikatnie mówiąc, nie idzie prosto. Stwierdził, że to nic takiego i dzisiaj smiga z uśmiechem od ust do ust swoim nowym autem. Każdy z nas ma w życiu inne priorytety ;-)
Życzę wszystkim miłego dnia!
Pozdrawiam