@imn, jeśli Sony ma zamiar dodać 4gb ram, procesor 64bit, nowy aparat wraz z nową automatyką, lepszy ekran który nadal lekko wymięka to będzie super. Jeśli jednak nie, to jaki sens kupować Z3? Cena prawdopodobnie 3k, a za niedługo i tak będzie Z5... 
@Sebusg26, ale o co ci chodzi? Gość chce kupić telefon z legalnego źródła, zapakowany, zafoliowany, nieaktywowany i wszystko jest w porządku? No i co jak sklep się zwinie? To idę do serwisu i mi naprawiają, to nie Samsung, że FMARŻA, że paragon fiskalny itp. 
Nadal mnie rozbraja narzekanie na wielkość telefonu. 4" jest kompaktowe, doskonałe do kieszeni, latem też nie ma problemu. Jednak jak chcecie już sobie spokojnie w domu przejrzeć prasę nie włączając komputera to jest to niewygodne. W gry już nie pogracie komfortowo. Natomiast 4.7" to taki złoty środek, mieści się też bez problemu do kieszeni, obsługuję go bezproblemowo jedną ręką i jest nowszy.
Autorze, skoro masz pieniądze i chęci bierz iPhone'a 6 64gb. Nie pożałujesz, pod warunkiem, że spełniasz te warunki, bo jak kupisz, a będzie ci żal potem kasy, że wydałeś tyle to już nie mój problem
. Tak czy siak ja jestem za 6, 6S nie wniesie nic REWOLUCYJNEGO.