Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 4 votes

Poszukiwania aplikacji.

• Please log in to reply
5406 replies to this topic

#1226 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 posts
  • SkądŚroda Wlkp.

Posted 02 July 2011 - 23:49

Poszukiwana sensowna aplikacja do monitorowania chrapania :-D
Czy ktoś się spotkał czy czymś w tym temacie, lub może testował aplikację Sleep Talk Monitor ?

Do monitorowania chrapania? Może Smart Alarm. Jest to budzik, który monitoruje fazy snu, oraz nanosi na wykres różne dzięki, które zdarzyły się w nocy. Bardzo dobrze wykrywa momenty chrapania. Można go ustawić też na zwykły monitoring, bez budzenia.

#1227 BlackJack

BlackJack
  • 147 posts

Posted 03 July 2011 - 02:56

Czy jest jakaś aplikacja która umożliwia dowolna edycję (kasowanie) numerów z listy połączeń. Pojedynczo a nie całej listy. Z góry thx.

#1228 Marynarz78

Marynarz78
  • 12 posts

Posted 03 July 2011 - 18:28

Poszukuję wszelkich aplikacji do rysowania, kupiłem już Adobe Ideas, znalazłem też ArtStudio ale czy jest też coś innego?

#1229 bartwili

bartwili
  • 2 posts

Posted 04 July 2011 - 10:02

Poszukuję programu do zablokowania dostępu do pulpitu w ipadzie tak żeby można było widzieć co dzieje się na pulpicie ale pozostawał on zablokowany hasłem dopiero wpisanie go umożliwi dostęp.Coś takiego jak Transparent Screen Lock PRO dla windows.

#1230 Fifty-50

Fifty-50
  • 3314 posts
  • SkądWarszawa

Posted 04 July 2011 - 10:30

Ogólne -> Kod Blokady ;)

#1231 Rumek Polska

Rumek Polska
  • 21 posts

Posted 04 July 2011 - 19:37

jaka aplikacja pozwala sciagać filmy z youtube ?

#1232 Fifty-50

Fifty-50
  • 3314 posts
  • SkądWarszawa

Posted 04 July 2011 - 20:32

Takich aplikacji znajdziesz masę, ale jedynie w Cydii. W Appstore nie masz szans.

#1233 Rumek Polska

Rumek Polska
  • 21 posts

Posted 04 July 2011 - 21:08

a jakieś repozytorium w cydii ?

#1234 Conradez

Conradez
  • 197 posts
  • SkądKraków

Posted 05 July 2011 - 13:23

Witam! Mam zapytanie czy istnieje taka aplikacja coś na podstawie Remote w której mogę (na iP) oglądać film, gdzie jedynie na komputerze miałbym dźwięk z głośników, bo niestety w przypadku remote kiedy próbuję włączyć przykładowy teledysk to na ekranie pojawia się tylko obrazek z okładki, a teledysk odtwarzany jest tylko na komputerze. pozdrawiam

#1235 ewa12321

ewa12321
  • 37 posts
  • SkądForst, Niemcy (przy granicy)

Posted 05 July 2011 - 15:40

też coś szukam

Widziałam kilka downloaderów z YT w Appstore.
Żadnego z nich nie posiadam, nie mam kasy na GiftCard :(

Perfect Downloader für iPhone, iPod touch und iPad im iTunes App Store

Tube Downloader - Universal Video Downloader & File Manager for iOS für iPhone, iPod touch und iPad im iTunes App Store

Szukam aplikacji do oglądania filmów w trybie lustrzanym, na komórki w javie był mVideo a na iPka nie mogę znaleźć :( Zna ktoś coś z taką funkcją?

---------- Wpis dodano o 16:40 ---------- Poprzedni wpis dodano o 16:35 ----------

Witam

Poszukuję programu na iPada do łączenia się poprzez sieci wi-fi z moim iMac'iem.
Coś na kształt "pulpitu zdalnego". Znacie program do tego?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

wiem, że stare ale Splashtop remote desktop bardzo lubię :)

#1236 Flavius

Flavius
  • 44 posts
  • SkądPiekary Śląskie

Posted 06 July 2011 - 19:06

Szukam programu do ściągania z serwisów typu rapidshare - coś w stylu jDownloadera. Najlepiej jakby był darmowy.

#1237 bartwili

bartwili
  • 2 posts

Posted 07 July 2011 - 08:39

Program do blokowania pulpitu

Poszukuję programu do zablokowania dostępu do pulpitu w ipadzie tak żeby można było widzieć co dzieje się na pulpicie ale pozostawał on zablokowany hasłem dopiero wpisanie go umożliwi dostęp.Coś takiego jak Transparent Screen Lock PRO dla windows.

Fifty-50 napisał:

Ogólne -> Kod Blokady

Niestety nie o to chodzi.Tak jak napisałem poprzednio program musi działac podobnie do Transparent Screen Lock PRO dla windows - czyli po zablokowaniu widać co dzieje się na pulpicie np. mam odpalony jakiś program do monitorowania i musi być on widoczny działając na pulpicie ale nie można nic w nim ani w systemie bez podania hasła zrobić.

#1238 patryk25

patryk25
  • 47 posts

Posted 09 July 2011 - 18:40

Witajcie! Szukam aplikacji w stylu Grindr, tylko, że heteroseksualnej.

#1239 cidik

cidik
  • 317 posts

Posted 10 July 2011 - 10:34

Witam Ciekawe czy jest taki programik na ipada lub iphona który jednym kliknięciek w ikonkę uruchamia bluetootha, i ty samym kliknięcięciem wyłącza. Może być płatna ważne żebym nie muszial robić jb, albo wchdzic w jakiś program następnie w jego opje itd... Bo aktualnie wchodzę do ustawień a to dla mnie trochę długo...

#1240 senshiro

senshiro
  • 163 posts
  • SkądWarszawa

Posted 10 July 2011 - 20:43

Nie dopuszczają do App Store programów, które powielają funkcje systemowe, więc nic takiego raczej nie znajdziesz. Tylko JB.

#1241 maja2403

maja2403
  • 1 posts
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Posted 11 July 2011 - 16:59

Poszukuje darmowego programu z fiszkami. Najlepiej z pakietami zawierającymi fiszki w języku angielskim poziom B1, B2. Znajdę coś takiego?

#1242 guest

guest
  • 268 posts

Posted 11 July 2011 - 17:15

Poszukuje darmowego programu z fiszkami. Najlepiej z pakietami zawierającymi fiszki w języku angielskim poziom B1, B2. Znajdę coś takiego?

voc b1 flashcards | Quizlet
darmowe i platne aplikacje obslugujace Quizlet
Study & Flashcard iPhone apps | Quizlet

#1243 cidik

cidik
  • 317 posts

Posted 11 July 2011 - 20:49

Nie dopuszczają do App Store programów, które powielają funkcje systemowe, więc nic takiego raczej nie znajdziesz. Tylko JB.

No i jak tu nie robić jb...

#1244 eMCe

eMCe
  • 383 posts
  • SkądToruń

Posted 12 July 2011 - 08:49

Czy zna ktoś może jakaś pogodę na AppStore dla iPada, ale po polsku? Może być płatna :-)

#1245 dzigi

dzigi
  • 241 posts
  • SkądSK [PL]

Posted 12 July 2011 - 08:57

Witam,
Jeśli nie znalazłeś to polecam nakładkę na Safari. Sprawdza się genialnie.

#1246 tiquet

tiquet
  • 27 posts

Posted 12 July 2011 - 10:43

Witam, Poszukują aplikacji finansowej do zarządzania budżetem. Teraz korzystam z Money5 ale potrzebuję czegoś z dodatkową funkcją: - Prowadzenia salda konto w dwóch walutach albo więcej. Mianowicie, mam wprowadzone konto PayPal ale tylko w walucie PL. I gdy dodaję przychód w dolarach od razu jest on przeliczany na złotówki według kursu innego niż ten na PayPal'u. Chciałbym aby można było po prostu dodać ten przychód do salda USD a gdy będę chciał wymienić walutę na ZŁ to żeby program posiadał taką funkcję i konwertował walutę według mojego kursu i na saldo ZŁ. Pozdrawiam

#1247 bar-trek

bar-trek
  • 6159 posts

Posted 12 July 2011 - 13:43

/////znalazłem

#1248 marcusp

marcusp
  • 362 posts

Posted 12 July 2011 - 13:51

Witam,

- Prowadzenia salda konto w dwóch walutach albo więcej. ... Chciałbym aby można było po prostu dodać ten przychód do salda USD a gdy będę chciał wymienić walutę na ZŁ to żeby program posiadał taką funkcję i konwertował walutę według mojego kursu i na saldo ZŁ.

Pozdrawiam

Free Accounting Software | GnuCash

#1249 tiquet

tiquet
  • 27 posts

Posted 12 July 2011 - 14:01

Free Accounting Software | GnuCash

Ale to na iPhona ma być, i jakoś wyglądać, choć trochę.

#1250 brigade

brigade
  • 59 posts

Posted 12 July 2011 - 18:36

Witam, Panowie, zastanawiam się czy da się zrzucić bezprzewodowo obraz z iPada, tak aby był on widoczny na ekranie PC - chodzi mi o zawartość pulpitu iPada widoczną na PC (i podłączonych do niego projektorze) ? Czy jest do tego jakiś soft płatny/darmowy? Chcę ominąć zakup akcesoriów, bo nie mam na to czasu - potrzebuję pokazać Klientom FB Places na żywo podczas prezentacji. Wiem, że do andka jest chodźby iMediaShare, który pozwala przesyłać do TV :/ Wątpię, żeby na iOS'a nie było takiego cudeńka. Będę wdzięczny za pomoc Dzięki!

7 user(s) are reading this topic

0 members, 7 guests, 0 anonymous users