Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#1176 kuro

kuro
  • 103 postów

Napisano 16 czerwca 2011 - 13:22

A może ktoś zna jakiś sposób na oglądanie divx streamowanego

GPlayer powinno dać radę

@down oj wyluzuj żelka

#1177 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 16 czerwca 2011 - 22:25

Pomyliłeś wątki, czego w jego nazwie nie rozumiesz? Jak byk stoi tam "z App Store". A ja szczerze nie mam zamiaru tutaj czytać o cydii.

#1178 ciekawski

ciekawski
  • 1 100 postów

Napisano 17 czerwca 2011 - 13:45

gplayer serio odtwarza napisy w txt?

#1179 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 17 czerwca 2011 - 14:19

Pomyliłeś wątki, czego w jego nazwie nie rozumiesz? Jak byk stoi tam "z App Store". A ja szczerze nie mam zamiaru tutaj czytać o cydii.

A czego sie spodziewałeś jak nie ma wątku o aplikacjach z cydii. Napisz do adminów, żeby takowy stworzyli i będziesz se mógł w spokoju czytać ten wątek.

Witam wszystkich,cz ktoś ma jakieś informacje czy divx mobile player będzie dostępny na ios?
A może ktoś zna jakiś sposób na oglądanie divx streamowanego
Dziekuje z góry

Świetnie sprawdza sie Air Video, napisy obsługuje (z tym, że tylko te normalne, polski wymysł .txt musi być przekonwertowany do np. .srt)
Streaming dziala wysmienicie, instalujesz maly programik w komputerze i nawet jesli chcesz obejrzec full hd na iphonie to material jest dekodowany na kompie i juz zmniejszony dla ajfona wysyslany do telefonu (moze byc z napisami ;) )

#1180 inktual27

inktual27
  • 139 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 czerwca 2011 - 15:05

A czego sie spodziewałeś jak nie ma wątku o aplikacjach z cydii. Napisz do adminów, żeby takowy stworzyli i będziesz se mógł w spokoju czytać ten wątek.

Świetnie sprawdza sie Air Video, napisy obsługuje (z tym, że tylko te normalne, polski wymysł .txt musi być przekonwertowany do np. .srt)
Streaming dziala wysmienicie, instalujesz maly programik w komputerze i nawet jesli chcesz obejrzec full hd na iphonie to material jest dekodowany na kompie i juz zmniejszony dla ajfona wysyslany do telefonu (moze byc z napisami ;) )

Jak to nie ma? http://myapple.pl/cy...erzenia___.html

#1181 Chmielmaciek

Chmielmaciek
  • 30 postów

Napisano 20 czerwca 2011 - 11:58

Witam:). Mam nadzieje, ze ktos mi pomoze:). Szukam pewnej aplikacji, kiedyś ktoś pisał o tym na forum, ale nie moge tego znalezc... Chodzi o program wykorzystujący kamere, który "skanowal" obraz i wyskakiwaly takie kropki. Pozniej mozna bylo wstawiac jakies przedmioty, np wyrastaly kwiaty, latal gosc ze StarWars:D. Nie wiem jak to sie nazywalo... W ogóle nie wiem czy to z appstore, jesli nie, to nie besztajcie za mocno:P. Na pewno wiecie o co chodzi:). Pozdro!

#1182 Foto

Foto
  • 32 postów
  • SkądWarszawka

Napisano 20 czerwca 2011 - 18:04

Poszukuje programu do wybierania i oceniania zdjęć. Np z 5000 zdjęć zrobionych lustrzanka na na weselu chce na iPad wybrać 100 żeby szybko nagrać na kartę i tylko te wywołać. Znalazłem Lightroom dla iOS o nazwie PHotosmith. Czy znacie coś jeszcze ?

#1183 MaRith

MaRith
  • 180 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 20 czerwca 2011 - 23:46

Poszukuje jakiegoś dobrego przewodnika po Barcelonie - najlepiej po polsku ale mogą być po angielsku. Proszę o sprawdzone przewodniki ;)

#1184 manfias

manfias
  • 6 postów

Napisano 22 czerwca 2011 - 13:58

nagrywan rozmow i wysylania smsow

Witam, bardzo mi zalezy na tych apliakcji,

nagrywan rozmow (UK) - chce zebym zapsial po rozmowie na iphone, a nie jakies tam pierdoly na serwerze, i bez limtow zapsianie rozmow. oczywicie platne za aplikacje.

wysylania smsow:

tak jak [url]http://myapple.pl/iphone/126391-iphone-poszukiwany-program-sms-responder.html[/url]

chodzi mi o to ze jak odbiera od kogos telefon to potem po rozmowie automat wysyla SMS, czy jest cos takiego?

i tez jak nie odbiera telefon i automat wysyla SMS - cos w tym stylu SMS responder - niestety tylko dla symbian;/

SMS responder pro opis: [url=http://www.ipmart-forum.pl/showthread.php?t=18716]Symbian : Wireless-Labs SMS Responser Pro v1.50.1 S60v3 v5 Unsigned Cracked-TgSPDA - Forum iPmart Polska[/url]

albo wie ktos jak znalezc?

oczywiscie platne apliakcji i moze byc JB.

Z gory dzieki, pzodrawiam..

#1185 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 22 czerwca 2011 - 14:19

co?

#1186 Artek777

Artek777
  • 499 postów
  • SkądSanok, PL

Napisano 22 czerwca 2011 - 19:29

Czesc. Poleccie mi prosze jakas aplikacje taka do treningow. no zeby zaplanowala plan na podstawie wagi itd. Co cwiczyc ile i ile sie spala. moga byc platne i po angielsku, choc fajnie by bylo jakby byla polska. I sorki jesli to bylo poruszane :-) A i dodam ze na softa 3.1.3

#1187 damian987

damian987
  • 72 postów

Napisano 22 czerwca 2011 - 20:03

Jaka jest najlepsza aplikacja darmowa która pokazuje obecne przeceny i chwilowe 'free' w appstore?

#1188 Rumek Polska

Rumek Polska
  • 21 postów

Napisano 22 czerwca 2011 - 20:39

poszukuje aplikacji która po ściąganiu z serwera wybranych dzwięków swojego robi instalki na ipku ,dzięki czemu możemy mieć taki dzwonek ---- miałem coś takiego ale nie pamiętam nazwy.. wiem ze czasami wyświetlały się tam reklamy ........ znalazłem nazywa się audiko .... lecz niestety nie mogę znależć żródła w cydii ??? jest opcja uruchomienia w przegladar.ce na audiko.net ale wole sam program oddzielnie ......

#1189 stojak1030

stojak1030
  • 2 186 postów
  • SkądŻary, Poland

Napisano 22 czerwca 2011 - 23:08

Jaka jest najlepsza aplikacja darmowa która pokazuje obecne przeceny i chwilowe 'free' w appstore?

AppShopper

Damn! 2000 post!

#1190 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 22 czerwca 2011 - 23:19

AppShopper

#1191 damian987

damian987
  • 72 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 09:28

Poszukuję jeszcze aplikacji do kontroli ilości danych wysyłanych/pobieranych przez sieć komórkową (wszystko poza wi-fi). Planuję zakup pakietu orange 100MB i chcę to jakoś kontrolować. Przydałby się prosty program który wysyła okienko push gdy będzie już na 90 / 95 MB wykorzystanych, żeby mu potem liczniki wyzerować i od nowa. Jak będzie rozbudowany o to, jaki program ile zużył to będzie ekstra. Byle bez zbędnych funkcji

#1192 Artek777

Artek777
  • 499 postów
  • SkądSanok, PL

Napisano 26 czerwca 2011 - 15:34

Szukam aplikacji dzieki ktorej poslucham radia Polskie Radio Pr Pierwszy i Trojki. tylko dzialajacej na sofcie 3.1.3.

#1193 michak80

michak80
  • 430 postów
  • SkądKijów ( Ukraina )

Napisano 26 czerwca 2011 - 15:43

Szukam aplikacji dzieki ktorej poslucham radia Polskie Radio Pr Pierwszy i Trojki. tylko dzialajacej na sofcie 3.1.3.

Spróbuj TuneIn Radio Pro. Wg mnie najlepsza aplikacja.

#1194 luk_

luk_
  • 6 postów
  • SkądRZE

Napisano 26 czerwca 2011 - 18:21

Szukam aplikacji, która na rowerze pokaże mi aktualną prędkość, przebytą trasę itp. Jakieś propozycje?

#1195 Andmat

Andmat
  • 30 postów
  • SkądŁódz

Napisano 26 czerwca 2011 - 19:11

Poszukuję jeszcze aplikacji do kontroli ilości danych wysyłanych/pobieranych przez sieć komórkową (wszystko poza wi-fi). Planuję zakup pakietu orange 100MB i chcę to jakoś kontrolować. Przydałby się prosty program który wysyła okienko push gdy będzie już na 90 / 95 MB wykorzystanych, żeby mu potem liczniki wyzerować i od nowa. Jak będzie rozbudowany o to, jaki program ile zużył to będzie ekstra. Byle bez zbędnych funkcji

Również przyłączam się do prośby kolegi.. Acha mój telefon bez sima ( z ERY) i bez jb.

#1196 Artek777

Artek777
  • 499 postów
  • SkądSanok, PL

Napisano 26 czerwca 2011 - 21:46

Spróbuj TuneIn Radio Pro. Wg mnie najlepsza aplikacja.

Dzięki wielkie. O to mi chodziło ;-)

---------- Wpis dodano o 22:46 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:44 ----------

Czesc. Poleccie mi prosze jakas aplikacje taka do treningow. no zeby zaplanowala plan na podstawie wagi itd. Co cwiczyc ile i ile sie spala. moga byc platne i po angielsku, choc fajnie by bylo jakby byla polska. I sorki jesli to bylo poruszane :-) A i dodam ze na softa 3.1.3

jakieś propozycje?

#1197 Malienus

Malienus
  • 4 postów
  • SkądPL

Napisano 26 czerwca 2011 - 21:59

poszukuję aplikacji, która podobnie jak RunKeeper pozwala wyświetlić przebyte trasy, tyle że dla samochodu

#1198 mygumas

mygumas
  • 338 postów
  • SkądBDG

Napisano 27 czerwca 2011 - 10:35

yo, przejrzałem wątek i nie znalazłem apki która by mnie zaciekawiła.. chce mieć jakiś programik w którym zapisywałbym wydatki. nie chce określać jaki mam budżet na dany miesiąc, po prostu chce dodawać wydatki a programik bedzie mi sumował wszystko z podziałem na miesiące. i zeby było za free i najlepiej w pl.. jest coś takiego:)?

#1199 Iphone Królowej

Iphone Królowej
  • 17 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 27 czerwca 2011 - 14:16

yo, przejrzałem wątek i nie znalazłem apki która by mnie zaciekawiła..

chce mieć jakiś programik w którym zapisywałbym wydatki. nie chce określać jaki mam budżet na dany miesiąc, po prostu chce dodawać wydatki a programik bedzie mi sumował wszystko z podziałem na miesiące. i zeby było za free i najlepiej w pl.. jest coś takiego:)?

Pytanie jakie mają to być wydatki. A może Listonic?

#1200 mygumas

mygumas
  • 338 postów
  • SkądBDG

Napisano 27 czerwca 2011 - 14:34

Pytanie jakie mają to być wydatki. A może Listonic?

no to nie bardzo ale dziękuję. wydatki typu, przykładowo:

Bilety 400zł
Gra: 120zł
Kino: 60zł
etc..

podsumowanie m-ca

i nastepny miesiąc i tak dalej itp.. coś prostego i f-cjonalnego :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 9

0 użytkowników, 9 gości, 0 anonimowych