Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#1276 Dixon

Dixon
  • 131 postów
  • SkądBydgoszcz, PL

Napisano 17 lipca 2011 - 21:00

Szukam jakiejs alternatywy dla oficjalnej aplikacji Facebook. Pytanie: czy w ogole taka istnieje? Z gory dzieki :)

#1277 Conradez

Conradez
  • 197 postów
  • SkądKraków

Napisano 17 lipca 2011 - 21:26

no, tylko Safari? edit: dobra nie doczytałem tego zamkniętego już tematu gdzie pisałeś, ze jeszcze prócz przeglądarki.. więc radzę Ci wejść sobie elegancko w AppStore> Power Search i wpisz słowo kluczowe "facebook". Wyskoczy Ci wiele aplikacji czy to sam "Chat fot Facebook" gdzei wyjasniac nie trzeba czy taka jakby to powiedzieć "alternatywa" : Facebook for iPhone - MyFacetab, to jeszcze jakieś pierdółki typu MyPhone+ i inne... tylko tak szukajac mozesz coś znaleźć, szczerze wątpię czy jest taka aplikacja wygodniejsza od zwykłej 'fejsbukowe' Nic tylko życzyć powodzenia... pozdrawiam

#1278 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 17 lipca 2011 - 21:35

Extra! Dzięki wielkie. A z tym Downloader'em ?

Jest takie cuś jak Downloads - nawet w wersji Lite. :)

#1279 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 22:27

............do usuniecia

---------- Wpis dodano o 23:27 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:24 ----------

Szukam jakiejs alternatywy dla oficjalnej aplikacji Facebook. Pytanie: czy w ogole taka istnieje?

Z gory dzieki :)

Tweetdeck - kombajn dla FB i Twittera

#1280 Dixon

Dixon
  • 131 postów
  • SkądBydgoszcz, PL

Napisano 20 lipca 2011 - 00:37

Po zrobieniu restore aplikacja Facebook'a chodzi jak po masle, a sam Tweetdeck musze przyznac ze ciekawy. Ale jednak zostane przy oficjalnej aplikacji.

#1281 Pabloss

Pabloss
  • 291 postów
  • SkądJaworzno

Napisano 21 lipca 2011 - 12:36

Koledzy poszukuje jakiegoś programu obsługującego streaming. Chodzi mi o to aby móc odtwarzać np. filmy za nooteboka na windowsie w ipad2. Czy jest to możliwe ???

#1282 bksjb

bksjb
  • 3 postów

Napisano 21 lipca 2011 - 13:33

witam! ostatnio zaczalem korzystac z programu Youtube Downloader i musze powiedziec ze jest to bardzo fajny program. Na iPadzie2 mam zainstalowanego GPlayera Lite i mam nastepujacy problem: jak zrzucam video 720p i konwertuje go do formatu mp4 po wrzuceniu na iPada film tnie sie :/ rozmiar pliku bardzo fajny, bo zajmuje malo miejsca (4min utwor zajmuje ok 50mb) ale niestety nie da sie tego ogladac :/ probowalem robic inaczej, ustawialem jakosc na 480p i niestety w formacie mp4 nastapila duza strata jakosci. Jedynie co udalo mi sie wyposrodkowac, zeby sie nie cielo i byla dobra jakosc, to konwertowanie do *.avi w 480p, ale 4 minutowe video (teledysk) zajmuje ponad 140mb :/ W zwiazku z powyzszym mam pytanie: czy to ze sie tnie, to jest wina iPada2, ze jest za slaby, programu do odtwarzania (gdzies czytalem ze jakis inny - nie pamietam nazwy - obsluguje dwa rdzenie, ale nigdzie nie moglem sie doczytac czy GPlayer ma ta funkcje) czy moze zly dobor programu do sciagania z youtube i konwertowania. Dodam, ze wgrywam rownolegle do iPhona 3GS i odtwarzanie idzie tak samo na tym samym programie. co mi poradzicie, zeby najlepiej wyposrodkowac miedzy jakoscia obrazu/dzwieku a wielkoscia pliku? moze macie jakies inne magiczne programy albo triki W obecnej chwili wrzucam tak jak sie sciaga z youtube, czyli plik flv czy jakos tak, jest on troche mniejszy od avi, i zdaje sie, ze jakos jest zachowana. pozdrawiam p.s. dodam, ze to obraz sie spoznia do muzyki, i do duzo!!! idzie jak by w spowolnionym tempie, a muzyka swoje, idzie tak jak powinno, przewijanie czy skoki do innych momentow utworu jest na bierzaco, nic sie nie tnie, tylko ten obraz :/

#1283 stanleypl

stanleypl
  • 83 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 22 lipca 2011 - 04:07

Czy jest w Cydii jakiś porządny equalizer na ipoda?

#1284 imodelski

imodelski
  • 8 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 11:29

poszukuje aplikacji do odczytywania plików pdf na ipoda/iphona

#1285 Adam Kaczor

Adam Kaczor
  • 689 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 lipca 2011 - 12:38

Witam, mam pytanie. Mając tą aplikacje : DataMan Free - Real Time Data Usage Manager for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store
jestem ciekaw po co dali oni w niej naliczanie 3G i Wi-Fi. Po co komu naliczanie Wi-Fi ? Przecież jak się podłączasz to jest to bez oggraniczenia. A czy internet musi być 3g czy może być bez 3g ? Nie rozumiem

#1286 igorerek

igorerek
  • 28 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 13:46

Siema, szukam aplikacji do streamowania muzyki z itunes do iphone, telefon jest podłączony pod głośniki a ja steruje muzyką z komutera. Znacie może taki program? Pozdrawiam

#1287 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 lipca 2011 - 13:52

Siema, szukam aplikacji do streamowania muzyki z itunes do iphone, telefon jest podłączony pod głośniki a ja steruje muzyką z komutera. Znacie może taki program? Pozdrawiam

Air Video robi coś takiego z filmami, ale może zadziała też z muzyką - masz też nieco ograniczoną wersję darmową, więc możesz sprawdzić

poszukuje aplikacji do odczytywania plików pdf na ipoda/iphona

FastPDF+
iFiles

Ale najlepszy, najprostszy i najwygodniejszy jest Dropbox (aplikacja)

#1288 bksjb

bksjb
  • 3 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 17:33

panowie ktory program do odtwarzania video obsluguje dwa rdzenie w ipadzie2? gdzies to czytalem i nie moge teraz znalesc :/ potrzebuje, bo filmy hd 720p tna mi sie na gplayerze lite!

#1289 kaczkacz

kaczkacz
  • 45 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 19:51

szukam aplikacji, która zastąpi mi pilota CYFRY+ w tunerze SAGEMCOM, w tym tunerze jest wejście sieciowe. Jest coś takiego w ogóle ?:-) ipad/iphone - bez różnicy

#1290 flash1357pl

flash1357pl
  • 49 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 21:53

Witam, poszukuję aplikacji do nauki języka włoskiego na iphona. Pozdrawiam

#1291 maki1000

maki1000
  • 14 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 23 lipca 2011 - 09:46

Sizukam czegoś w stylu free google monitor na pc, tylko że na ipada. Czegoś do sprawdzania pozycj w google na dane frazy

#1292 michak80

michak80
  • 430 postów
  • SkądKijów ( Ukraina )

Napisano 23 lipca 2011 - 11:34

poszukuję aplikacje w których będą pokazane linie, stacje metra w największych europejskich miastach. W tej chwili interesuje mnie głównie Praga oraz w najbliższej przyszłości Kijów. Czy możecie polecić jakąś aplikację. Płatną, bezpłatną.

#1293 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 lipca 2011 - 11:43

poszukuję aplikacje w których będą pokazane linie, stacje metra w największych europejskich miastach. W tej chwili interesuje mnie głównie Praga oraz w najbliższej przyszłości Kijów. Czy możecie polecić jakąś aplikację. Płatną, bezpłatną.

Proszę bardzo

#1294 agakra

agakra
  • 4 postów

Napisano 25 lipca 2011 - 22:27

To ja dołączam do grona oszukujących. Poszukuję przewodników na iphona ale nie po angielsku. Jak na razie tylko takie znalazłam. Czy ktoś natknął się na jakieś aplikacje z przewodnikiem po Hiszpanii?

#1295 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 25 lipca 2011 - 22:31

Poszukuję jakichś przewodników przydatnych przy chodzeniu po naszych rodzimych górach. Głównie interesują mnie okolice Karpacza, nasza jak i Czeska strona.

#1296 agakra

agakra
  • 4 postów

Napisano 25 lipca 2011 - 22:40

Poszukuję przewodników w języku polskim. Najchętniej po Hiszpanii, ale mogą też być wybrane miasta hiszpańskie Barcelona lub Madryt. Ktokolwiek widział takie??

#1297 Animatter

Animatter
  • 421 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 08:48

Poszukuję aplikacji na iPhone do robienia zdjęć a później "zlepienia" z tego filmu. Zaczęli robić mi plac zabaw przed domem i chciałbym codziennie po 2, 3 zdjęcia pstryknąć i na końcu zrobić z tego film...Mam iMotion HD ale tam po wyjściu z programu nie mogę już więcej dodawać zdjęć...Zależy mi aby film był w hd (720)...Znacie coś takiego?

#1298 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 27 lipca 2011 - 09:06

Poszukuję aplikacji na iPhone do robienia zdjęć a później "zlepienia" z tego filmu

iTimeLapse

#1299 iprestigen

iprestigen
  • 520 postów
  • SkądEłk, PL

Napisano 27 lipca 2011 - 20:28

Witam, chodzi o to, że mam nokie n73 i ipoda touch 4g. Czy jest taki program na ipoda, ktory połaczy sie przez bluetooth z nokią i pozwoli na pisanie sms z ipoda ? strasznie denerwuje mnie pisanie na zwyklej klawiaturze po przesiadce z ipka 3g

#1300 mirro

mirro
  • 116 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 27 lipca 2011 - 21:43

ipad + Windows MediaCenter zarządzanie filmami Witam. Potrzebuje aplikacji która potrafi współpracować z Windows Media Centerem działając na zasadzie możliwości zarządzania playlist-ami z filmami oraz sterowania Media Centerem z poziomu iPada jak pilotem. Znalazłem aplikacje która potrafi coś takiego ale ma możliwość zarządzania tylko playlistami z muzyką - "vmcMote". Czy znacie coś co mogło by mi pomóc?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych