Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#76 ed00c

ed00c
  • 2 404 postów
  • SkądKostrzyn Wlkp.

Napisano 03 kwietnia 2010 - 12:30

Z tego co wiem to chyba tak, chociaż pewnie jest jeszcze jakaś wersja bez aktywacji w WB. Po prostu w Cydii wpisz Volume Boost i poszukaj ;). pozdrawiam, ed00c

#77 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 03 kwietnia 2010 - 12:53

Czy jest jakis odpowiednik programu typu Avertinoo ktory dziala w Polsce? a moze ten dziala?

http://itunes.apple....d293573778?mt=8

#78 lukasz66

lukasz66
  • 712 postów
  • SkądRadomsko

Napisano 03 kwietnia 2010 - 17:41

kiedys na forum byla przedstawiona aplikacja, dzieki ktorej moglismy iPhone uzyc jako pada do konsoli lub cos podobnego, jak sie to nazywało bo nie moge nigdzie znalezc ?

#79 MrMajek

MrMajek
  • 123 postów
  • SkądTrzebiatów

Napisano 04 kwietnia 2010 - 12:41

kiedys na forum byla przedstawiona aplikacja, dzieki ktorej moglismy iPhone uzyc jako pada do konsoli

http://itunes.apple....d295238601?mt=8

#80 wojtp

wojtp
  • 7 postów

Napisano 04 kwietnia 2010 - 20:16

Witam Panowie szukam jakiegos dobrego kalendarza.Brakuje mi takiego jaki mialem w nokii e71.Wydarzenia pojawialy sie na glownym ekranie albo przynajmniej pokazywaly sie alerty tych wydarzen.Druga sprawa opcja urodzin-zawsze zapominalem raz wpislaem i bylo potem dzien wczesniej kalendarz mnie tylko o nich informowal.No nie wiem szukam kalendzarza organizera z prawdziwego zdarzenia!jest cos takiego?Pozdrawiam

#81 Wartal

Wartal
  • 154 postów
  • SkądŁodz /Dublin

Napisano 04 kwietnia 2010 - 23:59

Elo
Posiadam iP 3G[S] ze softem 3.1.3 i poszukuje 2 programów
nr 1. Program dzieki ktoremu bede mógł ustawić tapete pod ikonami "background"
nr 2. Program do zgrywania kontaktów z karty sim

#82 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 kwietnia 2010 - 00:28

@wojtp FastContacts może cię informować o urodzinach i innych datach, które ustawisz przy kontaktach @Wartal 1. Musisz zrobić JB (o szczegóły pytaj tych, którzy to robią, dla mnie to bezsensowna strata czasu) 2. nazywa się "Ustawienia". Wchodzisz w "poczta, kontakty, inne" i na dole masz "importuj kontakty z SIM"

#83 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 05 kwietnia 2010 - 13:15

Wartal

1. WinterBoard w Cydia po Jailbreak'u (dla 2G nie polecam, ale wiem, że masz 3GS więc ok).
2. Albo w odwrotną stronę SIManger z Cydia tak samo po Jailbreak'u.

#84 michasz

michasz

• 2 914 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 kwietnia 2010 - 14:45

A ja poszukuję aplikacji, która po rejestracji powie mi skąd jest samochód. Było coś takiego na forum - wgrywało się do iPhona, wpisywało się adres w Safari i wtedy początek rejestracji (np. WB) i pokazywało się na mapce województwo. Szukam tego na forum, ale za kij nie mogę tego znaleźć.. :) kojarzy ktoś to może? Była zrobiona przez któregoś usera forum i swego czasu dość dużo było o tamtej aplikacji tutaj, więc byłbym wdzięczny za linka do tematu ;)

#85 tmkszlc

tmkszlc

• 1 846 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 05 kwietnia 2010 - 16:21

[3G] Licznik od daty (pytanie)

Witam. Szukam ale nie mogę znaleźć aplikacji która będzie odliczala mi dni od danej daty.

majkool
Przeniosłem tutaj.

#86 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 05 kwietnia 2010 - 18:15

AppBox Lite.

#87 tmkszlc

tmkszlc

• 1 846 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 05 kwietnia 2010 - 19:26

O dzieki krakers09 bo tez szukalem tego. Szukam rowniez innej aplikacji. mianowicie teraz uzywam z moja polowka aplikacji Hey Where Are You (HeyWAY( w wersji Free i jest to calkiem fajna aplikacja bo mozemy nawzajem wysylac swoje lokalizacje bedac aktualnie setki kilometrow od siebie. poszukuje cos podobnego, a mianowicie w filmie Ty Będziesz Następna (Sorority Row) jedna z bohaterek miala iphone i pokazywalo sie jej w Aplikacji odleglosc i miejsce w ktorej znajdowal sie jej chlopak. wiecie moze co to za aplikacja?

#88 pawellego

pawellego
  • 231 postów

Napisano 06 kwietnia 2010 - 08:44

Aplikacja taka jak screamer radio? Witam czy jest taka aplikacja jak screamer radio? Dokładnie chodzi mi o to żeby słuchać polskich stacji radiowych głównie (radio trójka) Czy jest taka aplikacja?

#89 sandr

sandr
  • 161 postów

Napisano 06 kwietnia 2010 - 09:04

FStream + Polskie stacje
- aplikacja jest za free i nie pochodzi z AppStore...

#90 pawellego

pawellego
  • 231 postów

Napisano 06 kwietnia 2010 - 09:34

Ale jak zimportować ten plik??

#91 sandr

sandr
  • 161 postów

Napisano 06 kwietnia 2010 - 11:23

Który plik? FStream, pobierasz i instalujesz wersję 1.4.5 (plik .dmg). Polskie stacje pobierzesz klikając na podlinkowany tekst "plik z polskimi stacjami"...

#92 igorerek

igorerek
  • 28 postów

Napisano 06 kwietnia 2010 - 16:13

Darmowa komunikacja

Witam i mam pytanie. Czy zna ktoś program do komunikowania się dwóch iPhonów? Tzn. chodzi mi o to że mam dostęp do internetu przez 3G i chciałbym za darmo komunikować się z drugim telefonem który też ma tą opcje. Zależy mi jeszcze na tym żeby działało to jak sms, czy maile push, a nie jak komunikator. Pozdrawiam

[HIGHLIGHT] majkool
Przeniosłem.
http://www.myapple.p...rzeczytaj.html'> SZUKASZ GRY LUB APLIKACJI? PRZECZYTAJ [/HIGHLIGHT]

#93 ed00c

ed00c
  • 2 404 postów
  • SkądKostrzyn Wlkp.

Napisano 06 kwietnia 2010 - 16:16

Ja zacząłem niedawno korzystać z aplikacji pushme.to, bardzo fajna, polecam ;). Więcej info o niej znajdziesz na stronie producenta.
pozdrawiam, ed00c

#94 robertgrzelewski

robertgrzelewski
  • 266 postów
  • SkądWrocław

Napisano 06 kwietnia 2010 - 16:30

Szukam PROSTEGO przypominacza

Moi drodzy poszukuję aplikacji która przypominałaby mi o niektórych rzeczach. Nie chce jakiegoś kombajnu tylko prostej aplikacji. Potrzebuje żeby można było wpisać co mam zrobić, o ktorej godzinie i którego dnia i żeby przypomniało mi o tym alarmem. Wiem ze jest mnóstwo aplikacji ale powiem szczerze ze szkoda mi kupowac kazdą i testowac. Bardzo przypadła mi do gustu aplikacja o nazwie To Do's lecz w niej niestety nie mozna ustawic alarmu. Proszę o jakieś porady

[HIGHLIGHT] majkool
Przeniosłem.
http://www.myapple.p...rzeczytaj.html'> SZUKASZ GRY LUB APLIKACJI? PRZECZYTAJ [/HIGHLIGHT]

#95 MMAniak

MMAniak
  • 344 postów
  • Skądz domu

Napisano 06 kwietnia 2010 - 19:10

ja szukam aplikacji xCode, na stronie producenta jest jakieś zamieszanie po logowaniu i ciągle jestem odsyłany do logowania. Błędne koło. A płytki z Leopardem nie posiadam, choć sam nie wiem czemu. Mógłby mi ktoś podesłać instalkę ?

#96 kalboy92

kalboy92
  • 458 postów
  • SkądKalisz

Napisano 06 kwietnia 2010 - 21:22

Witam! Poszukuje aplikacji, przez która będę mogl słuchać muzyki online np. jak z wrzuty... tj. wpisuje nazwę utworu i mogę go odsluchac :) jeśli taki istnieje to proszę o nazwę...

#97 jaro99

jaro99
  • 33 postów
  • SkądSkierniewice

Napisano 06 kwietnia 2010 - 23:07

Czy mógłby ktoś polecić mi aplikację z App Store, która ma możliwość zabezpieczenia hasłem przede wszystkim zdjęć, a dobrze gdyby również miała możliwość zabezpieczania innych danych - smsów, dostępu do aplikacji, kont pocztowych i innych. Aplikacja może być płatna. W App Store jest kilka, ale mają niezbyt pochlebne opinie, może ktoś już miał styczność z takimi aplikacjami i może się wypowiedzieć? Nie znalazłem nic na forum żadnych informacji o takich aplikacjach (z App Store, bo z Cydii coś było). Z góry dzięki za pomoc!
  • marcinulus lubi to

#98 karas2002

karas2002
  • 308 postów
  • SkądWilkasy

Napisano 06 kwietnia 2010 - 23:55

Witam. Mam dylemat między dwiema popularnymi aplikacjami. Możecie wypisać wady i zalety konkurencyjnych aplikacji czyli: ToDo i Things. Która z nich jest lepsza? Co kupić?

#99 neverhood

neverhood
  • 23 postów

Napisano 07 kwietnia 2010 - 21:25

Translator tylko nie linczujcie Nie linczujcie mnie. Mam może naiwne pytanie ale może i nie. Tak się zastanawiam czy jest jakiś program do tłumaczeń np z pol na ang który dzialalby tak ze mówię np w języku polskim jakieś zdanie a on mi tłumaczy np na ang albo pisząc albo mówiąc. Czyli taki translator live

#100 mirrr

mirrr
  • 127 postów
  • SkądWodzisław Śl

Napisano 08 kwietnia 2010 - 06:22

Sprawdź to: BabelWith.Me - Create a Conversation Powinno pomóc. Testowałem z anglistą - mówi, że nie jest źle.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 8

0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych