Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#1076 lukaskil

lukaskil
  • 87 postów

Napisano 24 maja 2011 - 12:54

Poszukuję aplikacji do mierzenia pulsu na ipada (bez akcesoriów).

#1077 ciekawski

ciekawski
  • 1 100 postów

Napisano 24 maja 2011 - 17:10

szukam dobrego budzika zeby dzialal w tle na ip 4, kupilem jakis ale zeby obudzic musi byc wlaczony co po nocy zrzera z 40% baterii, zna ktos jakies?

#1078 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 24 maja 2011 - 17:15

Każda aplikacja działająca w tle będzie zużywać baterie. Możesz ewentualnie w nocy ładować baterie. A budzik systemowy nie wystarcza?

#1079 ciekawski

ciekawski
  • 1 100 postów

Napisano 24 maja 2011 - 18:04

Każda aplikacja działająca w tle będzie zużywać baterie. Możesz ewentualnie w nocy ładować baterie. A budzik systemowy nie wystarcza?

nie chodzi o to, ze jak w tle to zrzera baterie...chodzi o to, ze wiekszosc budzikow w appstore wymaga, aby dzialaly caly czas, tzn ekran bedzie sie swiecil cala noc i to wlasnie zrzera baterie, wiem bo kupilem jeden z nich i to jest zle :D a jak wezme ten budzik schowam do multitaskingu to juz mnie rano nie obudzi, bo nie zadzwoni (dzwoni tylko jak jest wlaczony caly czas), dlatego szukam jakiegos co by dzialal w tel, przeszukalem juz cale appstore i nic nie moge znalezc sensownego.
Czekam na jakies propozycje xD

#1080 JEDI_V-03965dee98

JEDI_V-03965dee98
  • 2 630 postów

Napisano 25 maja 2011 - 05:16

Zainstaluj sobie Alarm Clock,w pref.masz do ustawienia czas po jakim ma zgasnac,a zaswieci sie dopiero przy budzeniu

#1081 shinian

shinian
  • 1 postów

Napisano 25 maja 2011 - 09:18

Witam. Mój pierwszy post na forum, proszę o wyrozumiałość. Poszukuję aplikacji do iPada która pełniłaby funkcję popularnych memocards. Sesja zbliża się wielkimi krokami a ja tonę pod swoimi kartkami. Przykładowo: Na jednej takiej memocard wpisuje ibuprofen, klikam na nią - pojawia mi się wzór chemiczny związku (do tej pory niewidoczny). Porządany jest również kilkupoziomowy system grupowania takich fiszek. Funkcją losowania dowolnej fiszki z obrębu danej grupy również bym nie pogardził. Z góry dziękuję za okazaną pomoc.

#1082 marcogal

marcogal
  • 20 postów

Napisano 25 maja 2011 - 09:24

Pomiar pól, działek iPhone`em.

Cześć,
kiedyś pytałem o możliwość pomiaru iPhone`m:
Pomiar pól, działek iPhone`em ?
Od tamtego czasu trochę się zmieniło i dlatego pragnę ponowić pytanie czy ktoś używa iPhone do pomiarów powierzchni działek, pól itp. ?
Jakie programy moglibyście polecić ?
(Do tej pory znalazłem :
-Measure Map
-AreaFinder ).

#1083 plywak87

plywak87
  • 9 postów

Napisano 25 maja 2011 - 09:44

Witam, czy jest program dzięki którym będę mógł mieć zabezpieczony folder SMS hasłem? Pozdrawiam i prosze o pomoc

#1084 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 25 maja 2011 - 14:00

Witam, czy jest program dzięki którym będę mógł mieć zabezpieczony folder SMS hasłem?

Pozdrawiam i prosze o pomoc

Chodzi Ci o zabezpieczenie programu? Zły dział. W AppStore nie znajdziesz czegoś takiego. Takie rzeczy to jedynie po JB. W Cydia są programy umożliwiające zakładanie hasła, zresztą nawet ostatnio był poruszany ten temat na forum jeśli mnie pamięć nie myli.

#1085 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 26 maja 2011 - 00:24

Poszukuje aplikacji, ktora zapisze w jakis sposob foldery/uklad folderow z aplikacjami ze springboardu, a nastepnie po apgrejdzie firmware'u iphone'a przywroci ich stan pierwotny.

#1086 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 26 maja 2011 - 00:32

W AppStore nie znajdziesz czegoś takiego. Rolę tego spełnia kopia zapasowa w iTunes, choć są ponoć problemy podczas przywracania, właśnie z układem folderów. Jest też na to sposób, na Google gdzieś widziałem coś na ten temat.

#1087 baron231

baron231
  • 97 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 26 maja 2011 - 14:42

Szybkie pytanko potrzebuje na iPada czegoś w rodzaju edytora tekstu który wspiera .doc i w którym edycja tekstu polegała by min. Na tym ze mógł bym nanosić ręczne notatki np. Zaznaczyć jakiś fragment kolorem czy coś zakreslic. Any ideas?

#1088 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 maja 2011 - 16:13

Poszukuje aplikacji, ktora zapisze w jakis sposob foldery/uklad folderow z aplikacjami ze springboardu, a nastepnie po apgrejdzie firmware'u iphone'a przywroci ich stan pierwotny.

Podobno wystarczy podwójnie zrestorować iPhone i już będzie ok. Więcej tutaj

#1089 kobus

kobus
  • 787 postów
  • SkądKoźmin Wlkp.

Napisano 26 maja 2011 - 18:22

witam... nie dziala mi niestety volume up przycisk a ostatnio mi sie sciszylo troche i teraz ledwo co slysze jak z kims rozmawiam! pls help me jakesi rozwiazanie tego jest ?

#1090 damian987

damian987
  • 72 postów

Napisano 26 maja 2011 - 18:24

Poszukuję aplikacji do zarządzania wydatkami. Może być płatna, byle nie sporo. Byle miała polskie menu i dobrze by było, gdyby miała wersję LITE. Nie chcę kota w worku. Coś na kształt Money iQ.

#1091 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 26 maja 2011 - 19:08

Poszukuję aplikacji do zarządzania wydatkami. Może być płatna, byle nie sporo. Byle miała polskie menu i dobrze by było, gdyby miała wersję LITE. Nie chcę kota w worku. Coś na kształt Money iQ.

W AppStore jest pełno takich programów. MoneyZoom, Money 5, Money for iPhone, PocketMoney, MoneyBook...

#1092 damian987

damian987
  • 72 postów

Napisano 26 maja 2011 - 19:10

Dzięki wielkie

#1093 ciekawski

ciekawski
  • 1 100 postów

Napisano 26 maja 2011 - 19:12

Zainstaluj sobie Alarm Clock,w pref.masz do ustawienia czas po jakim ma zgasnac,a zaswieci sie dopiero przy budzeniu

dzieki stary, wlasnie o cos takie mi chodzilo :D
Pozdro

#1094 teargas666

teargas666
  • 27 postów
  • SkądZegrze Południowe, Poland

Napisano 27 maja 2011 - 11:28

Witam, Szukam aplikacji kalendarza w której jest możliwość ustawienia przypomnienia na jakiś czas, powiedzmy, żeby wyświetlał to samo przypomnienie przez powiedzmy tydzień albo w określonych dniach. Oczywiście dobrze by było gdyby dawał znać o przypomnieniu np wibracjami czy dźwiękiem a nie tylko wyświetlaniem informacji...

#1095 plicek

plicek
  • 4 postów

Napisano 27 maja 2011 - 13:54

Witam,
Szukam aplikacji, która podczas identyfikacji przychcodzącego połaczenia pokaże oprócz imienia i nazwiska również nazwę firmy.
Ktoś o czymś takim słyszał?

plicek

Sam sobie odpowiem i może komuś też się przyda.
Aplikacja: Call InfoFields.
Polecam, działa wspaniale :-)

#1096 Witold_Kukuryk

Witold_Kukuryk
  • 15 postów
  • SkądWołomin

Napisano 28 maja 2011 - 09:50

Witam ! Poszukuję aplikacji na iPod'a bez JB, która będzie pokazywać plan tygodnia (coś jak plan lekcji). Nie, nie mogę do tego używać zwykłego kalendarza ponieważ mam w nim bardzo dużo pozycji.

#1097 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 maja 2011 - 18:04

Witam ! Poszukuję aplikacji na iPod'a bez JB, która będzie pokazywać plan tygodnia (coś jak plan lekcji). Nie, nie mogę do tego używać zwykłego kalendarza ponieważ mam w nim bardzo dużo pozycji.

School timetable
iStudiez Pro (jest też wersja Lite)

#1098 Ziomex2073

Ziomex2073
  • 133 postów

Napisano 28 maja 2011 - 20:22

Czy jest jakaś aplikacja, która "czyta" książkę np. W ibooks? Nie chodzi mi o audiobooka tylko o to że chcę widzieć co jest czytane i słuchać... Nie chciałbym robić tak robić jak to teraz robie (audiobook z odtwarzacza + książka w ibooks) czy jest jakaś aplikacja umożliwiająca takie cuda? Jeśli post lepiej pasuje do "Cydia, aplikacje i rozszarzenia" to proszę przenieść

#1099 mikepall

mikepall
  • 23 postów

Napisano 29 maja 2011 - 07:07

Witam! Mam do Was pytanie, czy jest juz aplikacja na iphone ktora pozwoli mi na polaczenie sie z serwrami Ventrilo(komunikator VoIP). Ostatnio pobralem Ventafone lecz przy laczeniu z serwerem wyskakuje mi blad :" could not to authenticate server..." Czy jest moze inna aplikacja tego typu pod iphone 3G (iOS 4.1) dzieki ktorej polacze sie z serwerami VENTRILO? Chyba ze ktos z Was wie jak rozwiazac problem z Ventafone? Czekam na szybka odpowiedz.

#1100 rmxprzemo

rmxprzemo
  • 64 postów

Napisano 29 maja 2011 - 18:33

Czy jest aplikacja, która pozwala na dzwonienie za darmo, typu iCall tylko, że ta działa tylko w USA, a nie w Polsce.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych