Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#1026 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 maja 2011 - 18:47

Witam
Czy jest jakaś przeglądarka na iPhone, iPad która posiada tak jak Google Chrome na Mac tłumaczenie stron?

iCab Mobile

#1027 ssebal

ssebal
  • 990 postów

Napisano 14 maja 2011 - 19:07

iCab Mobile

Program jest genialny ale nie widzę tej funkcji... Możesz mnie naprowadzic?

---------- Wpis dodano o 20:07 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:04 ----------

Dzięki dziala :)

#1028 Ilendil

Ilendil
  • 27 postów

Napisano 14 maja 2011 - 19:41

Szukam tego : YouTube - iWash Stevie (HD Girl)

w miare darmowe jeśli się da :(

#1029 danio12340

danio12340
  • 383 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 22 kwietnia 2011 - 22:00

Poszukiwania aplikacji... Czy istnieje jakaś aplikacja , która pozwoli mi urządzic przy użyciu iPada wlasny pokój-wybieram sofe , tapete , biurko itp. moze z ikei albo czegoś takiego.Pozdrawiam

#1030 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 15 maja 2011 - 09:38

To jest prędzej jakiś filmik niż aplikacja

#1031 TeToslaw

TeToslaw
  • 243 postów

Napisano 15 maja 2011 - 10:08

Czy istnieje jakiś sposób, program, który umożliwiłby mi odrzucanie połączeń z wybranymi numerami? Mam iPhone'a bez JB

#1032 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 15 maja 2011 - 17:39

Bez JB nie masz szans.

#1033 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 15 maja 2011 - 19:51

Sciagasz i wrzucasz do iTunes, potem synchronizacja i voila:
Download iWash.mov for free on Filesonic.com

#1034 ben191

ben191
  • 124 postów

Napisano 16 maja 2011 - 17:32

Potrzebuje aplikacji dzieki ktorej kolo kazdego sms bedzie data znacie cos takiego ?

#1035 jdus

jdus
  • 475 postów
  • SkądKraków

Napisano 16 maja 2011 - 21:03

Poszukuję dobrego programu do kanałów RSS, który obsługuje push. Miło byłoby gdyby wspierał również google reader. Pozdrawiam

---------- Wpis dodano o 22:03 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:02 ----------

Potrzebuje aplikacji dzieki ktorej kolo kazdego sms bedzie data znacie cos takiego ?

BiteSMS ale to w Cydii po jailbreak ;)

#1036 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 17 maja 2011 - 13:01

Poszukuję dobrego programu do kanałów RSS, który obsługuje push. Miło byłoby gdyby wspierał również google reader. Pozdrawiam[COLOR="Silver"]

Uzywam i barrrdzo polecam bezpłatny Boxcar. Niestety feed'sy trzeba wklepywac recznie, wiec zeby sobie uproscic kopiuje adres feed'a w kompie i skracam go w serwisie bit.ly i potem ten krotki adres wklepuje recznie w telefonie.

#1037 TommyMoneta

TommyMoneta
  • 196 postów
  • Skąd's Hertogenbosch NL

Napisano 17 maja 2011 - 16:39

Poszukuję edytora zdjęć dla iPada, na którym będę mógł robić operacje na conajmniej 2ch zdjęciach na raz, zmieniać rozdzielczość itp czyli wystarczą mi funkcje zwykłego windowsowego Painta. Dzięki za pomoc.

#1038 musicArmani

musicArmani
  • 149 postów

Napisano 17 maja 2011 - 20:31

Poszukuję edytora zdjęć dla iPada, na którym będę mógł robić operacje na conajmniej 2ch zdjęciach na raz, zmieniać rozdzielczość itp czyli wystarczą mi funkcje zwykłego windowsowego Painta. Dzięki za pomoc.

Masque ale ma więcej możliwości niz paint więc może nie dla ciebie:P

#1039 pochrap

pochrap
  • 6 postów

Napisano 18 maja 2011 - 09:36

Witam! Czy jest taka aplikacja (menedżer plików), która pozwoli mi na zapisanie plików, np. pobranych przez drobboxa, do miejsca wykorzystywanego jako źródło danych przez dowolny inny program (np. czytnik pdf, odtwarzacz fimów)??

#1040 musicArmani

musicArmani
  • 149 postów

Napisano 18 maja 2011 - 15:49

IFiler , o ile dobrze zrozumiałem pytanie

#1041 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 18 maja 2011 - 15:53

Witam!
Czy jest taka aplikacja (menedżer plików), która pozwoli mi na zapisanie plików, np. pobranych przez drobboxa, do miejsca wykorzystywanego jako źródło danych przez dowolny inny program (np. czytnik pdf, odtwarzacz fimów)??

IFiler , o ile dobrze zrozumiałem pytanie

Z tego co ja wiem, to nie ma takiej aplikacji. W iOS nie ma czegoś takiego jak wspólne miejsce dla plików, z którego mogły by korzystać różne programy.

#1042 mkbest

mkbest
  • 16 postów

Napisano 19 maja 2011 - 09:21

Tworzenie playlist z notatek Witam! Zastanawiam się nad kupnem iPada. Mianowicie, chciałbym go wykorzystać do dość nietypowej rzeczy... Gram często na weselach (na basie) i noszę zawsze ze sobą olbrzymi segregator wraz ze spisem treści na osobnych kartkach. Nasz "szef" ma taki zwyczaj, że w przerwie między graniem ustala, jakie utwory będziemy grać w następnym secie. Wówczas ja zapisuję sobie tytuły na kartce, a potem w spisie treści odszukuję numery stron dla poszczególnych utworów (a jest ich około 200!), w trakcie grania wertuję w pośpiechu stronice segregatora, co jest nieco niewygodne... I tutaj moje pytanie. Czy istnieje jakaś aplikacja, która potrafi tworzyć "playlisty" z notatek? Chodzi mi o to, że mam pulę powiedzmy 200 notatek i wybieram spośród nich tylko 10, układam je w takiej kolejności, jakiej chcę, a następnie poruszam się w obrębie tych dziesięciu przesuwając jedynie palcem lub klikając "Next"/"Previous". Sytuacja analogiczna do funkcji "drag and drop" z folderu do odtwarzacza muzyki (np. Winamp) - wówczas odtwarza on tylko te piosenki, które mu akurat wskazałem, nie korzysta z całej dostępnej biblioteki utworów. Można by też to nazwać tworzeniem mini prezentacji multimedialnych "on the go" z dostępnych notatek. Wiem, że można używać tagów, ale wtedy używanie iPada nie byłoby aż tak pomocne - musiałbym w dalszym ciągu zapisywać utwory na kartce, a potem wpisywać słowa-klucze z ich tytułów, by znaleźć odpowiednią notatkę. Prawdę mówiąc dość egzotyczna ta moja zachcianka i nie wiem, czy znalazłaby się druga osoba na świecie, która potrzebowałaby takiej funkcji w iPadzie, no ale może ktoś słyszał o takiej aplikacji. Pozdrawiam!

#1043 Ziolo87

Ziolo87
  • 459 postów
  • SkądKraków

Napisano 19 maja 2011 - 09:53

Szukam programu na ipoda touch 4G, który odczytywałby dane GPS (gpx) - wgrane z zewnątrz, i pokazywał na mapie przebytą trasę. Może być bezpłatny lub jakiś tani.

#1044 lutek14

lutek14
  • 256 postów

Napisano 19 maja 2011 - 20:32

KIlka pytań o aplikacje

Witam.
Parę dni temu stałem się posiadaczem iPad'a 2 i mam parę pytań wziąwzku z aplikacjami.
Interesuje sie chemią i chcailbym sie dowiedziec jakie aplikacje z tej dziedziny są dostepne, ile kosztuja i ew. linki - np. jakies laboratorium wirtualne bądź struktury cząstek itd. (oczywiscie moze byc po ang)
Dalej idąc jakiś dobry notes w ktorym mozna pisac, rysowac, nagrywac dzwiek, kamerą i najlepiej żeby był darmowym tutaj licze na wasze opinie
Pozdrawiam

Przeniosłem w odpowiednie miejsce, renqien

#1045 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 maja 2011 - 22:13

Witam.
Parę dni temu stałem się posiadaczem iPad'a 2 i mam parę pytań wziąwzku z aplikacjami.
Interesuje sie chemią i chcailbym sie dowiedziec jakie aplikacje z tej dziedziny są dostepne, ile kosztuja i ew. linki - np. jakies laboratorium wirtualne bądź struktury cząstek itd. (oczywiscie moze byc po ang)
Dalej idąc jakiś dobry notes w ktorym mozna pisac, rysowac, nagrywac dzwiek, kamerą i najlepiej żeby był darmowym tutaj licze na wasze opinie
Pozdrawiam

Przeniosłem w odpowiednie miejsce, renqien

Chemia
Moim zdaniem najlepszy notes (dość często są promocje na € 1.60)

#1046 marcing2003

marcing2003
  • 3 postów

Napisano 20 maja 2011 - 11:48

Witam ! Ma ktoś moze aplikacje Pocket Guitar ? byłbym wdzięczny za link :) oczywiście za free :) z góry dziękuje :)

#1047 iplay

iplay
  • 4 postów

Napisano 20 maja 2011 - 11:54

Nie ma takiego czegoś, ponieważ jest to nielegalne. Kiedyś był całkiem spory temat na ten temat i wyszło na to, że nie można nagrywać rozmów i nie ma programów do ich nagrywania.

A co jeśli chciałbym stworzyć takie "mini callcenter"? Jest to zupełnie niemożliwe na Iphonie?

#1048 kaczkacz

kaczkacz
  • 45 postów

Napisano 20 maja 2011 - 18:49

Potrzebuje aplikacji która pozwoli drukować mi maile, dokumenty etc. Mam drukarkę sieciowa proszę o pomoc:)

#1049 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 20 maja 2011 - 21:19

A co jeśli chciałbym stworzyć takie "mini callcenter"? Jest to zupełnie niemożliwe na Iphonie?

To masz problem ;) Co najwyżej możesz zgłosić się do Apple, ewentualnie do Google, choć z tego co wiem, to Android też nie pozwala na nagrywanie rozmów. Rim (BlackBerry) też, choć tam jest to podyktowane dodatkowo kwestiami bezpieczeństwa. Zawsze możesz kupić coś z Symbianem, jeśli funkcje iPhone nie odpowiadają, ewentualnie spróbować programów z Cydia (jeśli jakieś są?), lub zrotowanego Androida (jeśli to coś da?).

Z tego co sobie właśnie poczytałem, to wynika, że nagrywanie rozmów nie do końca jest nielegalne. Nielegalne jest ich upubliczniane. Poza tym, jeśli nawet jest nie legalne, to nie w każdym przypadku. Z reguły decyduje o tym sąd.

#1050 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 maja 2011 - 09:04

Potrzebuje aplikacji która pozwoli drukować mi maile, dokumenty etc. Mam drukarkę sieciowa proszę o pomoc:)

Żadna dodatkowa aplikacja nie jest ci potrzebna

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych