Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#701 Xayan

Xayan
  • 64 postów

Napisano 24 stycznia 2011 - 16:19

Potrzebna mi aplikacja, która działa w tle i nagrywa wszystko, co robię na iPhonie, a następnie zapisuje, abym mógł to sobie obejrzeć na komputerze.

#702 mygumas

mygumas
  • 338 postów
  • SkądBDG

Napisano 24 stycznia 2011 - 22:13

Bankowo było bo gdzieś to czytałem. Szukam aplikacji, która będzie mi zliczała pobrane i wysyłane dane ale albo z podziałem na wifi/3g albo samo 3g.. Najlepiej gdyby zapisywalo to info na m-c, zaczyna sie nowy m-c i zlicza od zera a poprzedni m-c zeby byl w historii.. chce to miec zeby w razie co jak przyjdzie szefo zebym mial podkladke... Najbardziej zależy mi na 3G, mam firmowy numer i internet i w miare chcę to kontrolować. Z góry bede mega wdzięczny!!

#703 grzes_l

grzes_l
  • 3 397 postów
  • SkądGdynia

Napisano 24 stycznia 2011 - 22:38

Bankowo było bo gdzieś to czytałem. Szukam aplikacji, która będzie mi zliczała pobrane i wysyłane dane ale albo z podziałem na wifi/3g albo samo 3g.. Najlepiej gdyby zapisywalo to info na m-c, zaczyna sie nowy m-c i zlicza od zera a poprzedni m-c zeby byl w historii.. chce to miec zeby w razie co jak przyjdzie szefo zebym mial podkladke...

Najbardziej zależy mi na 3G, mam firmowy numer i internet i w miare chcę to kontrolować. Z góry bede mega wdzięczny!!

Air Meter na przyklad

#704 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 stycznia 2011 - 22:39

Bankowo było bo gdzieś to czytałem. Szukam aplikacji, która będzie mi zliczała pobrane i wysyłane dane ale albo z podziałem na wifi/3g albo samo 3g.. Najlepiej gdyby zapisywalo to info na m-c, zaczyna sie nowy m-c i zlicza od zera a poprzedni m-c zeby byl w historii.. chce to miec zeby w razie co jak przyjdzie szefo zebym mial podkladke...

Najbardziej zależy mi na 3G, mam firmowy numer i internet i w miare chcę to kontrolować. Z góry bede mega wdzięczny!!

Było i jest nadal

#705 mygumas

mygumas
  • 338 postów
  • SkądBDG

Napisano 24 stycznia 2011 - 22:53

Air Meter na przyklad

Było i jest nadal

Serdecznie dziękuję!!!

P.S poza tymi dwoma jest jeszcze coś dobrego? O tym po polsku (Endi) nie ma dobrych opini, ludzie piszą, że jest duży poślizg w stos. do rzeczywistych poborów..

A o air meter nie ma w ogole opinii..

Ktoś korzystał z TEGO ?

#706 szkodnikPL

szkodnikPL
  • 747 postów
  • SkądBiała Podlaska

Napisano 25 stycznia 2011 - 20:26

Witam, szukam programów/sposobów jak zrobić takie/podobne rzeczy. Mam telefon bez JB. -blokowanie wiadomości na kod dostępu (nie interesuję mnie opcja blokowanie dostępu do całego telefonu) -pokazywanie fotki kontaktu, w książce kontaktowej -program zliczający minuty które wygadałem,smsy które wysłałem w danym okresie rozliczeniowym. Miło by było gdyby była opcja jak darmowy numer , gdyż mam kilka darmowych numerów i nie chciałbym by mieszały mi one ilość minut dostępnych w abo. Pozdrawiam.

#707 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 stycznia 2011 - 21:45

Witam,

szukam programów/sposobów jak zrobić takie/podobne rzeczy. Mam telefon bez JB.

-blokowanie wiadomości na kod dostępu (nie interesuję mnie opcja blokowanie dostępu do całego telefonu)
-pokazywanie fotki kontaktu, w książce kontaktowej
-program zliczający minuty które wygadałem,smsy które wysłałem w danym okresie rozliczeniowym. Miło by było gdyby była opcja jak darmowy numer , gdyż mam kilka darmowych numerów i nie chciałbym by mieszały mi one ilość minut dostępnych w abo.

Pozdrawiam.

1. Nie ma takiej możliwości
2. Groups, albo Fast Contacts
3. Patrz wyżej (innych nie znam)

#708 grzes_l

grzes_l
  • 3 397 postów
  • SkądGdynia

Napisano 25 stycznia 2011 - 22:24

Genaralnie apropos opinii - polecam wchodzic na sklepy amerykanskie i angielskie badz niemieckie (zalezy jaki jezyk lezy Wam lepiej). Tam sa miliony iPhonow i miliony klientow, wiec programow bez opinii niemal nie uswiadczycie.

#709 ksips

ksips
  • 59 postów

Napisano 26 stycznia 2011 - 09:36

Szukam:

- Nowego zegara (może być nawet z kalendarze) na ekran zablokowania. Nie mam JB - znajdzie się coś?
- Czy znajdę taki animowany bajer do iPhone? :D YouTube - HTC HD7 Weather Demo on HTC Hub

Up? :D

#710 arek830

arek830
  • 16 postów

Napisano 26 stycznia 2011 - 17:55

Ponawiam. Poszukuję aplikacji, dzięki której na wyświetlaczu będą mi się pojawiały notatki z danego dnia z kalendarza. Telefon po JB. Znacie takie aplikacje?

#711 mygumas

mygumas
  • 338 postów
  • SkądBDG

Napisano 26 stycznia 2011 - 19:38

Ponawiam. Poszukuję aplikacji, dzięki której na wyświetlaczu będą mi się pojawiały notatki z danego dnia z kalendarza. Telefon po JB. Znacie takie aplikacje?

Z appstore nic takiego nie znajdziesz (na 99.9%) a jeśli chcesz coś z cydii to nie ten dział, bynajmniej ja nie korzystam z JB więc tu nie pomogę.

#712 arek830

arek830
  • 16 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 17:24

Już znalazłem. A jakaś aplikacja bluetooth, tel po JB z oprogramowaniem 4.1

#713 sussel

sussel
  • 18 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 19:04

Witam Szukam dobrej mapy europy, najlepiej dzialajacej offline. Z mozliwoscia wytyczenia tras. Taki odpowiednik map& guide. Jest cos takiego moze? Pozdrawiam

#714 koliber2408

koliber2408
  • 37 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 20:07

Szukam jakiegoś w miarę dobrego słownika polsko angielskiego i polsko niemieckiego. Oczywiście darmowy.

#715 raqall

raqall
  • 86 postów
  • SkądŁącko

Napisano 27 stycznia 2011 - 20:34

moze bylby dobry ale niestety nie moge zainstalowac na iOS 4.1 :/ Da sie to jakos obejsc?

#716 Ziolo87

Ziolo87
  • 459 postów
  • SkądKraków

Napisano 28 stycznia 2011 - 14:39

W opisie jest:

Requires iOS 4.2 or later.

#717 Merczi

Merczi
  • 16 postów

Napisano 28 stycznia 2011 - 16:36

Poszukuję programu do otwierania obrazów płyty z rozszerzeniem .iso

Dzięki za pomoc!

#718 stolik

stolik
  • 396 postów
  • SkądKatowice, Poland, Poland

Napisano 28 stycznia 2011 - 21:12

witajcie, istnieje jakieś IDE na iOS ? np Javy, dot NET'a ?

#719 ksips

ksips
  • 59 postów

Napisano 29 stycznia 2011 - 10:01

Up? :D

Ostatnia próba :)

Szukam:

- Nowego zegara (może być nawet z kalendarze) na ekran zablokowania. Nie mam JB - znajdzie się coś?
- Czy znajdę taki animowany bajer do iPhone? :D YouTube - HTC HD7 Weather Demo on HTC Hub

#720 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 stycznia 2011 - 20:28

Szukam:

- Czy znajdę taki animowany bajer do iPhone? YouTube - HTC HD7 Weather Demo on HTC Hub

Bez JB - nie i nie.

#721 ksips

ksips
  • 59 postów

Napisano 29 stycznia 2011 - 22:03

A z JB?

#722 Stivo

Stivo
  • 1 232 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 31 stycznia 2011 - 23:40

Szukam programu graficznego ktory potrafi zastapic dany fragment zdjęcia innym rowniez z tego zdjęcia. Np chce usunac ptaka z nieba.

#723 Lashe

Lashe
  • 232 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 lutego 2011 - 06:47

Szukam programu graficznego ktory potrafi zastapic dany fragment zdjęcia innym rowniez z tego zdjęcia. Np chce usunac ptaka z nieba.

Retouch (TouchRetouch).

#724 pmoo

pmoo
  • 406 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 01 lutego 2011 - 15:09

Dobra aplikacja do Google Docs poszukuję Witam, szukam czegoś do prostej obsługi dokumentów Googla. Pobrałem kilka lajtów, nic specjalnie mnie nie urzekło. Szukam czegoś co będzie się natychmiastowo synchronizować z docsami. Może ktoś cokolwiek polecić? Pozdrawiam, Przemek

#725 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 01 lutego 2011 - 15:13

Goodreader, iFiles.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych