Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#651 mygumas

mygumas
  • 338 postów
  • SkądBDG

Napisano 06 stycznia 2011 - 12:56

Czy jesli nie mam JB to jest jakas aplikacja do sciagania torentów? Czy aby moc sciagac torrenty musze miec JB ?

#652 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 stycznia 2011 - 23:07

Na iPhone raczej sobie torrentów nie pościągasz ;). Była kiedyś aplikacja nawet w AS, która pozwalała na monitorowanie ściągania torrentów w programie uTorrent, ale chyba już ją usunęli.

#653 depe

depe
  • 484 postów

Napisano 08 stycznia 2011 - 14:02

Poszukuję aplikacji do zmiany rozdzielczości (wielkości) zdjęć na iPada.

--------------------- EDIT ---------------------
Już znalazłem.
PhotoPad

#654 Eldest

Eldest
  • 222 postów

Napisano 08 stycznia 2011 - 23:33

poszukuje jakiegoś appsa który by śledził postępy na siłowni. Tzn wpisanie treningu,diety no i oczywiście jakeiś wykresy z wagą itp ?

#655 tiquet

tiquet
  • 27 postów

Napisano 09 stycznia 2011 - 15:22

Witam, Nie wiedziałem w jakim dziale więc piszę tutaj. Potrzebuję aplikacji dzięki której będę mógł włączyć: *WiFi *3G *Dane sieci komórkowej Z poziomu springboardu. Wiem jest coś takiego jak Toogle Wifi ale tam można tylko WiFi i 3G. A ja potrzebuję jeszcze "Dane sieci komórkowej" Pozdrawiam,

#656 czolgu7

czolgu7
  • 3 postów

Napisano 09 stycznia 2011 - 18:16

Witam ! mam iphone 3g 4.2.1 i poszukuję aplikacji z appstore dzięki której będę mógł zarządzać notatkami z iphone na komputerze. Pomocy!

#657 robberpl

robberpl
  • 336 postów

Napisano 09 stycznia 2011 - 18:55

@tiquet, SBSettings, po JB oczywiscie.

#658 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 stycznia 2011 - 19:35

Witam !

mam iphone 3g 4.2.1 i poszukuję aplikacji z appstore dzięki której będę mógł zarządzać notatkami z iphone na komputerze.
Pomocy!

Może sprawdź Evernote, albo Simplenote?

#659 romez

romez
  • 30 postów

Napisano 09 stycznia 2011 - 19:47

cześć, szukam aplikacji która by pokazywała sieci wifi jakie mam w zasięgu taki skaner, na ipada, dzięki

#660 mati_as

mati_as
  • 475 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 stycznia 2011 - 19:55

Poszukuje słownika offline: pol-ang, ang-pol, niem-pol, pol-niem.

#661 robberpl

robberpl
  • 336 postów

Napisano 09 stycznia 2011 - 20:03

@up, najlepszy zestaw: WeDict + paczki z Cydii @romez, a nie mozesz wejsc w ustawienia w zakladke Wi-Fi? Tam masz wszystkie dostepne aktualnie sieci.

#662 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 09 stycznia 2011 - 20:08

cześć, szukam aplikacji która by pokazywała sieci wifi jakie mam w zasięgu taki skaner, na ipada,
dzięki

Apple chyba wywaliło wszystkie takie aplikacje z App Store.

#663 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 10 stycznia 2011 - 16:18

cześć, szukam aplikacji która by pokazywała sieci wifi jakie mam w zasięgu taki skaner, na ipada,
dzięki

Wififofum - pokazuje o wieeele wiecej niz systemowy "zarządzacz" wifi, w tym takze sieci ukryte.

#664 mygumas

mygumas
  • 338 postów
  • SkądBDG

Napisano 10 stycznia 2011 - 19:54

Proszę o pomoc :) szukam aplikacji, byla takowa w cydii ale szukam na swojego iphona bez JB, dzięki której aby wyslać sms'a nalezy potwierdzić, że rzeczywiście chcemy go wyslac, dzieki czemu unikne przypadkowego tapnięcia w ok i nie wysle polowy napisanej wiadomosci. Czyli po tapnięciu na okey wyskoczy info do zatwierdzenia, ze wiadomość ma zostać na pewno wysłana.. bede mega wdzięczny za pomoc! z góry dzięki za odpowiedzi na oba pytania.

#665 orius

orius
  • 370 postów
  • SkądJastrzębie-Zdrój, PL

Napisano 10 stycznia 2011 - 20:21

jako fan czytania wszelakich mang oraz komiksów DC/Marvela szukam jakiejś apki na iOS dzięki której będę mógł sobie je wygodnie poczytać. pamiętam że kiedyś było coś w stylu "Comic Book Reader" która po tapnięciu na dymek z tekstem powiększała go.

#666 Verex13

Verex13
  • 1 093 postów
  • SkądTczew (k. Gdańska)

Napisano 11 stycznia 2011 - 14:21

Witam. Poszukuję kilku aplikacji jakieś ciekawe, dające nowe możliwości na iphone'a. Chodzi mi między innymi o takie coś jak a'la office (word), czy jakieś ciekawe w ogóle aplikacje... Coś pożytecznego. Mogą być płatne... Szukałem w google i w iTunes ale mało znalazłem..

#667 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 11 stycznia 2011 - 15:35

Witam. Poszukuję kilku aplikacji jakieś ciekawe, dające nowe możliwości na iphone'a. Chodzi mi między innymi o takie coś jak a'la office (word), czy jakieś ciekawe w ogóle aplikacje... Coś pożytecznego. Mogą być płatne... Szukałem w google i w iTunes ale mało znalazłem..

Szukasz czegos ale nie wiesz czego. Stary sprecyzuj dokładnie. Wpisz w AppStore word i znajdzie wiele aplikacji.

---------- Wpis dodano o 15:35 ---------- Poprzedni wpis dodano o 15:34 ----------

Szukasz czegos ale nie wiesz czego. Stary sprecyzuj dokładnie. Wpisz w AppStore word i znajdzie wiele aplikacji.

#668 mygumas

mygumas
  • 338 postów
  • SkądBDG

Napisano 11 stycznia 2011 - 18:50

A mi ktoś odpowie? post #495

#669 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 stycznia 2011 - 19:50

Proszę o pomoc :)

szukam aplikacji, byla takowa w cydii ale szukam na swojego iphona bez JB, dzięki której aby wyslać sms'a nalezy potwierdzić, że rzeczywiście chcemy go wyslac, dzieki czemu unikne przypadkowego tapnięcia w ok i nie wysle polowy napisanej wiadomosci.

Czyli po tapnięciu na okey wyskoczy info do zatwierdzenia, ze wiadomość ma zostać na pewno wysłana.. bede mega wdzięczny za pomoc!

z góry dzięki za odpowiedzi na oba pytania.

Nie znajdziesz takiej aplikacji dla iPhone bez JB. Apple nie zezwala na wrzucanie aplikacji ingerujących (w taki sposóB) w system do Appstore.

#670 mygumas

mygumas
  • 338 postów
  • SkądBDG

Napisano 11 stycznia 2011 - 19:56

Nie znajdziesz takiej aplikacji dla iPhone bez JB. Apple nie zezwala na wrzucanie aplikacji ingerujących (w taki sposóB) w system do Appstore.

No to kaszana, nic z tym nie da sie zrobic? Jak pisze na klawie w trybie poziomym to nie raz zdarzylo mi sie tapnac w ok i wyslalem polowe tekstu jaka chcialem.. lipa!

#671 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 11 stycznia 2011 - 21:12

Usunąłem zbędne posty. Proszę o spokój.

#672 Zetjoanna

Zetjoanna
  • 1 postów

Napisano 12 stycznia 2011 - 00:03

Poszukuje aplikacji, gdzie bede mogla nadpisywac w dokumencie, cos jak notatki tyle, ze w wordzie i nie zmieniac co chwile czcionki. Z gory dziekuje

#673 Rayman

Rayman
  • 217 postów
  • SkądŚląskie

Napisano 12 stycznia 2011 - 07:42

A ja poszukuję czegoś takiego Reeder tylko żeby miało powiadamianie push jeżeli pojawi się coś na kanale który obserwuję, lub ewentualnie żeby można zdefiniowac czas co ile ma w tle sprawdzać czy są jakieś nowe newsy. Jest coś takiego ?

#674 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 12 stycznia 2011 - 16:01

A ja poszukuję czegoś takiego Reeder tylko żeby miało powiadamianie push jeżeli pojawi się coś na kanale który obserwuję, lub ewentualnie żeby można zdefiniowac czas co ile ma w tle sprawdzać czy są jakieś nowe newsy.

Jest coś takiego ?

O nowym RSS'ie, mailu, wpisie na twitterze zawiadomi sie push'em aplikacja Boxcar (darmowa). Sprawdza sie swietnie, az dziw ze jest bezplatna.

#675 Pieka

Pieka
  • 647 postów

Napisano 12 stycznia 2011 - 22:07

Sprawdz Push Reader. Mozesz dodatkowo definiowac slowa kluczowe dla kazdego kanalu oddzielnie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 7

0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych