Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#751 zihlmann

zihlmann
  • 408 postów
  • SkądCK/WWA

Napisano 11 lutego 2011 - 17:18

Polskie sterowanie jest według mnie bez sensu bo mam większość angielskich tytułów w iPodzie i nie da się tego obsłużyć po polsku

#752 Chattab

Chattab
  • 34 postów

Napisano 11 lutego 2011 - 19:24

Genialne! Człowiek uczy się (iPhone'a) przez całe życie! :D Ale u mnie ta pani w słuchawkach mówi strasznie cicho (dużo ciszej niż muzyka). W domu, gdzie jest względna cisza, ledwo ją słyszę - a co dopiero na zewnątrz. Można ją jakoś "pogłośnić"?

#753 iKrawiec

iKrawiec
  • 1 152 postów
  • Skąd/root

Napisano 12 lutego 2011 - 12:49

Poszukuję alternatywy dla wbudowanego youtube posiadającego możliwość utworzenia listy ulubionych flimików, oraz wyboru jakości filmu którego chcemy obejrzeć. Gdy oglądam przez 3g są ograniczenia i filmy są słabej jakości. Wiem, że można nagrać program oszukujący, że jesteśmy jakby w zasięgu wifi, ale to działa w oparciu o mobilesubstrate. A to kolejny proces działający w tle...

#754 mygumas

mygumas
  • 338 postów
  • SkądBDG

Napisano 12 lutego 2011 - 18:51

Jest jakas aplikacja, która pozwala sciagnac filmik z YT ? bez JB?

#755 Joga

Joga
  • 4 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 21:01

Poszukuje jakąś aplikację dziękij której dało by się nagrywać rozmowy telefoniczne. Na pewno jakaś jest :D

#756 Moher

Moher
  • 158 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 23:53

Polskie sterowanie jest według mnie bez sensu bo mam większość angielskich tytułów w iPodzie i nie da się tego obsłużyć po polsku

Z drugiej strony z angielskim sterowaniem nie da się poprawnie obsługiwać głosowo książki telefonicznej... ;) Chyba nie istnieje żaden złoty środek jeśli chodzi o VO w iP, niestety.

#757 Funko

Funko
  • 113 postów
  • SkądSierpc

Napisano 13 lutego 2011 - 00:07

Wystarczyłoby przecież małe pod-menu w ustawieniach do ustalania oddzielnie języka dla iPoda, Książki i innych komend - a tak ciągle telefon oznajmia mi, że odtwarza zespół "Kween" - WTF?

#758 Damian.De

Damian.De
  • 317 postów
  • SkądWielkopolska, UK

Napisano 14 lutego 2011 - 21:31

Witam
Poszukuję aplikacji, która umożliwi odczytanie pisemnego tekstu ze zdjęcia znajdującego się na iPhonie. Coś w stylu ReadIris 12 tylko, że na iOS'a. istnieje w ogóle coś takiego na tą platformę? Z góry dzięki za odpowiedźi :)

#759 sasiaduq

sasiaduq
  • 28 postów
  • SkądGliwice

Napisano 14 lutego 2011 - 21:31

prosty edytor zdjęć. Chodzi mi o to abym mógł zrobić całe foto czarnobiałe oprócz jakiegoś elementu np. zrobic foto twarzy aby była czarnobiała a tylko oczy w kolorze itp pozdr

#760 Damian.De

Damian.De
  • 317 postów
  • SkądWielkopolska, UK

Napisano 14 lutego 2011 - 21:39

Poszukuję alternatywy dla wbudowanego youtube posiadającego możliwość utworzenia listy ulubionych flimików, oraz wyboru jakości filmu którego chcemy obejrzeć. Gdy oglądam przez 3g są ograniczenia i filmy są słabej jakości. Wiem, że można nagrać program oszukujący, że jesteśmy jakby w zasięgu wifi, ale to działa w oparciu o mobilesubstrate. A to kolejny proces działający w tle...

Mobilny Youtube z Safari oba rozwiązania umożliwia. Wystarczy więc, że wejdziesz z poziomu Safari na Youtube i dodasz stronę na 'Home Screen'. Z tamtąd będziesz miał szybki dostęp na youtube i ładną ikonkę ;)

#761 sasiaduq

sasiaduq
  • 28 postów
  • SkądGliwice

Napisano 14 lutego 2011 - 21:56

chodzi mi o taki efekt "aby na zdjęciu był tylko jeden kolor który zaznacze , reszta czarnobiala"

#762 ip4

ip4
  • 24 postów

Napisano 14 lutego 2011 - 23:04

sasiaduq ColorMagic

#763 kurchuck

kurchuck
  • 103 postów
  • SkądKraków

Napisano 16 lutego 2011 - 14:55

Szukam aplikacji takiej ,by móc nagrywac obraz z iphona ,np gameplay albo cos ^^ ,ale chodzi mi o AppStore ,nie z cydii z gory dziekuje ,pozdrawiam

#764 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 lutego 2011 - 16:25

Nie znajdziesz. Apple na to nie zezwala. Jedynie DisplayRecorder z Cydii.

#765 tiquet

tiquet
  • 27 postów

Napisano 17 lutego 2011 - 16:51

Witam, Poszukuję aplikacji która pozwoli mi na zrobienie sobie skrótów na komputerze i sterowanie nimi na iphonie. Może opiszę to dokładniej: Mam program Adobe Photoshop. Program ten ma skróty klawiszowe, jak każdy zresztą. Potrzebuję taką aplikację która pozwoli mi sterować tymi skrótami poprzez iPhone (wifi, kabel). Myślę że wystarczyłoby około 9 takich przycisków na wyświetlaczu iPhone i oczywiście możliwość przypisania im 9 skrótów klawiszowych z komputera. Pozdrawiam.

#766 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 lutego 2011 - 19:08

Musiałbyś pewnie poszperać po AS. Wpisz photoshop i spróbuj - może coś znajdziesz. Ale sądzę, że będzie ciężko cokolwiek znaleźć.

#767 tiquet

tiquet
  • 27 postów

Napisano 17 lutego 2011 - 20:58

Wiesz no tutaj nie chodzi konkretnie o Photoshop'a bo przecież skróty można przypisać dla obojętnie jakich klawiszy a gdy mam aktywny dany program to wtedy one by działały. Np. CTRL+S ustawić sobie taki skrót. Na pulpicie Windows nic nie daje ale już po włączeniu programu Zapisuje.

---------- Wpis dodano o 20:58 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:47 ----------

Dobra mam już :)
KeyPad :)

#768 DeRusso

DeRusso
  • 41 postów

Napisano 18 lutego 2011 - 23:35

szukam aplikacji do nagrywania rozmów Czy ktoś moze zna aplikacje, która byłaby w stanie nagrywac mi rozmowy wychodzące oraz przychodzące na iPhona. Najlepiej zeby sama sie aktywowała w momęcie wykonywania rozmowy. Dzieki z góry za pomoc.

#769 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 lutego 2011 - 00:15

w momęcie wykonywania rozmowy

Ty w tym momencie powinieneś sięgnąć po słownik. Jak można takie błędy robić? :eek:

Co do pytania. W Appstore tego nie znajdziesz. Był kiedyś podobny temat i z tego co pamiętam to poszukiwania także się nie udały, nawet w Cydii. Więc niestety, raczej niczego nie znajdziesz.

#770 cubasz

cubasz
  • 1 636 postów
  • SkądSzczotkolm - Wawa

Napisano 19 lutego 2011 - 00:18

da sie nagrywac programem mobile voip z appstore za free, trzeba miec konto np na justvoip - do stacjonarnych za free do komórek po 8 centow mniej wiecej - jakosc rozmowy czasem kiepska czasem ok.

#771 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 19 lutego 2011 - 00:31

Nagrywanie rozmów może być przestępstwem (jeżeli nie uprzedzisz o tym rozmówcy), więc Apple wystrzega się tego typu funkcji w iPhone'ie.

#772 kros

kros
  • 194 postów

Napisano 19 lutego 2011 - 11:50

A jednocześnie jest bardzo przydatne. Jak dla mnie to jest opcja nr 1 w telefonie.

#773 cubasz

cubasz
  • 1 636 postów
  • SkądSzczotkolm - Wawa

Napisano 19 lutego 2011 - 16:25

Nagrywanie rozmów może być przestępstwem (jeżeli nie uprzedzisz o tym rozmówcy), więc Apple wystrzega się tego typu funkcji w iPhone'ie.

Czy nagrywanie rozmw jest legalne?

#774 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 19 lutego 2011 - 16:39

Żeby móc skorzystać z nagrania, trzeba poinformować o fakcie nagrywania naszego rozmówcę - w Polsce obowiązuje umowa ustna. Wyjątkiem jest użycie nagranej rozmowy w sądzie w przypadku własnej obrony. Na swój użytek możemy nagrywać nasze rozmowy, ale po co nam one jeżeli nie możemy ich upubliczniać?

#775 Stivo

Stivo
  • 1 232 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 19 lutego 2011 - 20:51

Nie raz taka rozmowa by mi się przydała. Na policji bym bardzo wiele nią zdziałał.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych