Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
* * * * - 4 g艂osy

Poszukiwania aplikacji

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
5427 odpowiedzi w tym temacie

#701 Xayan

Xayan
  • 64 post贸w

Napisano 24 stycznia 2011 - 16:19

Potrzebna mi aplikacja, kt贸ra dzia艂a w tle i nagrywa wszystko, co robi臋 na iPhonie, a nast臋pnie zapisuje, abym m贸g艂 to sobie obejrze膰 na komputerze.

#702 mygumas

mygumas
  • 338 post贸w
  • Sk膮dBDG

Napisano 24 stycznia 2011 - 22:13

Bankowo by艂o bo gdzie艣 to czyta艂em. Szukam aplikacji, kt贸ra b臋dzie mi zlicza艂a pobrane i wysy艂ane dane ale albo z podzia艂em na wifi/3g albo samo 3g.. Najlepiej gdyby zapisywalo to info na m-c, zaczyna sie nowy m-c i zlicza od zera a poprzedni m-c zeby byl w historii.. chce to miec zeby w razie co jak przyjdzie szefo zebym mial podkladke... Najbardziej zale偶y mi na 3G, mam firmowy numer i internet i w miare chc臋 to kontrolowa膰. Z g贸ry bede mega wdzi臋czny!!

#703 grzes_l

grzes_l
  • 3聽397 post贸w
  • Sk膮dGdynia

Napisano 24 stycznia 2011 - 22:38

Bankowo by艂o bo gdzie艣 to czyta艂em. Szukam aplikacji, kt贸ra b臋dzie mi zlicza艂a pobrane i wysy艂ane dane ale albo z podzia艂em na wifi/3g albo samo 3g.. Najlepiej gdyby zapisywalo to info na m-c, zaczyna sie nowy m-c i zlicza od zera a poprzedni m-c zeby byl w historii.. chce to miec zeby w razie co jak przyjdzie szefo zebym mial podkladke...

Najbardziej zale偶y mi na 3G, mam firmowy numer i internet i w miare chc臋 to kontrolowa膰. Z g贸ry bede mega wdzi臋czny!!

Air Meter na przyklad

#704 Endi

Endi
  • 414 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 24 stycznia 2011 - 22:39

Bankowo by艂o bo gdzie艣 to czyta艂em. Szukam aplikacji, kt贸ra b臋dzie mi zlicza艂a pobrane i wysy艂ane dane ale albo z podzia艂em na wifi/3g albo samo 3g.. Najlepiej gdyby zapisywalo to info na m-c, zaczyna sie nowy m-c i zlicza od zera a poprzedni m-c zeby byl w historii.. chce to miec zeby w razie co jak przyjdzie szefo zebym mial podkladke...

Najbardziej zale偶y mi na 3G, mam firmowy numer i internet i w miare chc臋 to kontrolowa膰. Z g贸ry bede mega wdzi臋czny!!

By艂o i jest nadal

#705 mygumas

mygumas
  • 338 post贸w
  • Sk膮dBDG

Napisano 24 stycznia 2011 - 22:53

Air Meter na przyklad

By艂o i jest nadal

Serdecznie dzi臋kuj臋!!!

P.S poza tymi dwoma jest jeszcze co艣 dobrego? O tym po polsku (Endi) nie ma dobrych opini, ludzie pisz膮, 偶e jest du偶y po艣lizg w stos. do rzeczywistych pobor贸w..

A o air meter nie ma w ogole opinii..

Kto艣 korzysta艂 z TEGO ?

#706 szkodnikPL

szkodnikPL
  • 747 post贸w
  • Sk膮dBia艂a Podlaska

Napisano 25 stycznia 2011 - 20:26

Witam, szukam program贸w/sposob贸w jak zrobi膰 takie/podobne rzeczy. Mam telefon bez JB. -blokowanie wiadomo艣ci na kod dost臋pu (nie interesuj臋 mnie opcja blokowanie dost臋pu do ca艂ego telefonu) -pokazywanie fotki kontaktu, w ksi膮偶ce kontaktowej -program zliczaj膮cy minuty kt贸re wygada艂em,smsy kt贸re wys艂a艂em w danym okresie rozliczeniowym. Mi艂o by by艂o gdyby by艂a opcja jak darmowy numer , gdy偶 mam kilka darmowych numer贸w i nie chcia艂bym by miesza艂y mi one ilo艣膰 minut dost臋pnych w abo. Pozdrawiam.

#707 Endi

Endi
  • 414 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 25 stycznia 2011 - 21:45

Witam,

szukam program贸w/sposob贸w jak zrobi膰 takie/podobne rzeczy. Mam telefon bez JB.

-blokowanie wiadomo艣ci na kod dost臋pu (nie interesuj臋 mnie opcja blokowanie dost臋pu do ca艂ego telefonu)
-pokazywanie fotki kontaktu, w ksi膮偶ce kontaktowej
-program zliczaj膮cy minuty kt贸re wygada艂em,smsy kt贸re wys艂a艂em w danym okresie rozliczeniowym. Mi艂o by by艂o gdyby by艂a opcja jak darmowy numer , gdy偶 mam kilka darmowych numer贸w i nie chcia艂bym by miesza艂y mi one ilo艣膰 minut dost臋pnych w abo.

Pozdrawiam.

1. Nie ma takiej mo偶liwo艣ci
2. Groups, albo Fast Contacts
3. Patrz wy偶ej (innych nie znam)

#708 grzes_l

grzes_l
  • 3聽397 post贸w
  • Sk膮dGdynia

Napisano 25 stycznia 2011 - 22:24

Genaralnie apropos opinii - polecam wchodzic na sklepy amerykanskie i angielskie badz niemieckie (zalezy jaki jezyk lezy Wam lepiej). Tam sa miliony iPhonow i miliony klientow, wiec programow bez opinii niemal nie uswiadczycie.

#709 ksips

ksips
  • 59 post贸w

Napisano 26 stycznia 2011 - 09:36

Szukam:

- Nowego zegara (mo偶e by膰 nawet z kalendarze) na ekran zablokowania. Nie mam JB - znajdzie si臋 co艣?
- Czy znajd臋 taki animowany bajer do iPhone? :D YouTube - HTC HD7 Weather Demo on HTC Hub

Up? :D

#710 arek830

arek830
  • 16 post贸w

Napisano 26 stycznia 2011 - 17:55

Ponawiam. Poszukuj臋 aplikacji, dzi臋ki kt贸rej na wy艣wietlaczu b臋d膮 mi si臋 pojawia艂y notatki z danego dnia z kalendarza. Telefon po JB. Znacie takie aplikacje?

#711 mygumas

mygumas
  • 338 post贸w
  • Sk膮dBDG

Napisano 26 stycznia 2011 - 19:38

Ponawiam. Poszukuj臋 aplikacji, dzi臋ki kt贸rej na wy艣wietlaczu b臋d膮 mi si臋 pojawia艂y notatki z danego dnia z kalendarza. Telefon po JB. Znacie takie aplikacje?

Z appstore nic takiego nie znajdziesz (na 99.9%) a je艣li chcesz co艣 z cydii to nie ten dzia艂, bynajmniej ja nie korzystam z JB wi臋c tu nie pomog臋.

#712 arek830

arek830
  • 16 post贸w

Napisano 27 stycznia 2011 - 17:24

Ju偶 znalaz艂em. A jaka艣 aplikacja bluetooth, tel po JB z oprogramowaniem 4.1

#713 sussel

sussel
  • 18 post贸w

Napisano 27 stycznia 2011 - 19:04

Witam Szukam dobrej mapy europy, najlepiej dzialajacej offline. Z mozliwoscia wytyczenia tras. Taki odpowiednik map& guide. Jest cos takiego moze? Pozdrawiam

#714 koliber2408

koliber2408
  • 37 post贸w

Napisano 27 stycznia 2011 - 20:07

Szukam jakiego艣 w miar臋 dobrego s艂ownika polsko angielskiego i polsko niemieckiego. Oczywi艣cie darmowy.

#715 raqall

raqall
  • 86 post贸w
  • Sk膮d艁膮cko

Napisano 27 stycznia 2011 - 20:34

moze bylby dobry ale niestety nie moge zainstalowac na iOS 4.1 :/ Da sie to jakos obejsc?

#716 Ziolo87

Ziolo87
  • 459 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w

Napisano 28 stycznia 2011 - 14:39

W opisie jest:

Requires iOS 4.2 or later.

#717 Merczi

Merczi
  • 16 post贸w

Napisano 28 stycznia 2011 - 16:36

Poszukuj臋 programu do otwierania obraz贸w p艂yty z rozszerzeniem .iso

Dzi臋ki za pomoc!

#718 stolik

stolik
  • 396 post贸w
  • Sk膮dKatowice, Poland, Poland

Napisano 28 stycznia 2011 - 21:12

witajcie, istnieje jakie艣 IDE na iOS ? np Javy, dot NET'a ?

#719 ksips

ksips
  • 59 post贸w

Napisano 29 stycznia 2011 - 10:01

Up? :D

Ostatnia pr贸ba :)

Szukam:

- Nowego zegara (mo偶e by膰 nawet z kalendarze) na ekran zablokowania. Nie mam JB - znajdzie si臋 co艣?
- Czy znajd臋 taki animowany bajer do iPhone? :D YouTube - HTC HD7 Weather Demo on HTC Hub

#720 Fifty-50

Fifty-50
  • 3聽314 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 29 stycznia 2011 - 20:28

Szukam:

- Czy znajd臋 taki animowany bajer do iPhone? YouTube - HTC HD7 Weather Demo on HTC Hub

Bez JB - nie i nie.

#721 ksips

ksips
  • 59 post贸w

Napisano 29 stycznia 2011 - 22:03

A z JB?

#722 Stivo

Stivo
  • 1聽232 post贸w
  • Sk膮dWarsaw, Poland, Poland

Napisano 31 stycznia 2011 - 23:40

Szukam programu graficznego ktory potrafi zastapic dany fragment zdj臋cia innym rowniez z tego zdj臋cia. Np chce usunac ptaka z nieba.

#723 Lashe

Lashe
  • 232 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 01 lutego 2011 - 06:47

Szukam programu graficznego ktory potrafi zastapic dany fragment zdj臋cia innym rowniez z tego zdj臋cia. Np chce usunac ptaka z nieba.

Retouch (TouchRetouch).

#724 pmoo

pmoo
  • 406 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w, PL

Napisano 01 lutego 2011 - 15:09

Dobra aplikacja do Google Docs poszukuj臋 Witam, szukam czego艣 do prostej obs艂ugi dokument贸w Googla. Pobra艂em kilka lajt贸w, nic specjalnie mnie nie urzek艂o. Szukam czego艣 co b臋dzie si臋 natychmiastowo synchronizowa膰 z docsami. Mo偶e kto艣 cokolwiek poleci膰? Pozdrawiam, Przemek

#725 Lokria

Lokria
  • 6聽278 post贸w
  • Sk膮d艁贸d藕

Napisano 01 lutego 2011 - 15:13

Goodreader, iFiles.

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 8

1 u偶ytkownik贸w, 7 go艣ci, 0 anonimowych

domowik