Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#4676 slythia

slythia
  • 84 postów

Napisano 17 października 2015 - 01:11

Może być płatny, najważniejsze żeby działał bez niespodzianek. A taki GoodPlayer jest ok ? 

Nie korzystałam, jednak w opisie jest wyraźnie zaznaczone, że nie wspiera wszystkich formatów dźwięku. Sama korzystam na iPadzie wymiennie ze wspomnianego AVPlayera i VLC - jeśli na pierwszym jakiś film nie działa (zdarzyło mi się to maksymalnie kilka razy) to drugi go odtworzy. 

#4677 Dusiek

Dusiek
  • 541 postów
  • SkądWrocław

Napisano 17 października 2015 - 11:20

Może być płatny, najważniejsze żeby działał bez niespodzianek. A taki GoodPlayer jest ok ?

Ja używam AVplayer i złego słowa powiedzieć nie mogę.

#4678 chico

chico
  • 201 postów
  • Skąd127.0.0.1

Napisano 17 października 2015 - 16:19

Witam,
Mam w domu serwer NAS na linuxie. Mam udostępnione zasoby po ftpie i smb. W Windowsie i Androidzie mam dostęp np po \\NAS\dane bez problemu. Jakim programem mogę osiągnąć taki efekt w iOS? Interesuje mnie przeglądanie, ściąganie i zapisywanie plików po smb.

--

iP11Pro/AIR2/MBP13 Mid-2017

#4679 krissos

krissos
  • 139 postów
  • Skądz Polski

Napisano 17 października 2015 - 21:53

Nie wiem jaki masz NAS, ale synology ma swoje aplikacje na ios do obsługi.

!!!!!! Nie mów mi jak mam żyć bo nie ty za mnie będziesz umierać !!!!!!

#4680 chico

chico
  • 201 postów
  • Skąd127.0.0.1

Napisano 17 października 2015 - 22:50

Ja nie chcę aplikacji do obsługi nasa tylko aplikacji, która umie smb.. mogę to robić po ftp ale wolałbym czymś rodzaju file explorer. Nie ma większego znaczenia na czym to stoi. Ważne jest, że zasoby są widoczne w sieci tak:
\\nas\zasob1
\\nas\zasob2
Lub po IP.

Użytkownik chico edytował ten post 17 października 2015 - 22:58

--

#4681 Szemot

Szemot
  • 1 549 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 października 2015 - 13:11

Pewnie posyłam się z motyką na słońce ale czy kojarzycie z AppStore jakąkolwiek aplikacje która poda np temperaturę baterii lub procesora tak jak to na Androidzie każda apka wyświetlająca parametry potrafi? 

Po drugie jakakolwiek aplikacja do sprawdzenia parametrów prądu jakim ładowany jest iPhone. Każda ładowarka jaką dziś kupimy ma napisane, że ładuje prądem np 1, 1.5 lub 2A a w rzeczywistości dużo mniej. Chciałbym wyeliminować bublowe ładowarki i korzystać tylko z tych mocniejszych żeby nie zabierać sobie czasu. Kiedyś dorwałem takową na Androidzie, nie pamiętam nazwy a nikt nie może mi pomóc takowej znaleźć. Może jest coś takiego na iOS bez JB?

 iPhone 14ProMax (256), MacBookPro16 M3Pro  AirPods2Pro  ATV 4K 2gen (64),  2x HomePod Mini,  iPodTouch3Gen (32),  AirTag, 

#4682 chico

chico
  • 201 postów
  • Skąd127.0.0.1

Napisano 25 października 2015 - 11:07

Kolejną aplikację jaką szukam jest kodi. Widzę, że jest kodi na oficjalnej stronie ale trzeba zrobić jailbreak a to mnie nie interesuje.

--

#4683 MaxIzzy

MaxIzzy
  • 28 postów

Napisano 26 października 2015 - 10:16

Witajcie!
Potrzebuje pomocy.
Szukam aplikacji(może być płatna), która umożliwia kręcić filmy w rozmiarze 16:9.
Znalazłem kilka, ale one pozwalają robić tylko takie zdjęcia filmy juz niestety nie.
Ważne zeby obraz nie był po jakis filtrach.
Chodzi mi o to takie zwężenie od góry i dołu jak na filmach :D

#4684 szponder

szponder
  • 117 postów

Napisano 27 października 2015 - 12:38

Szukam programu typu iMediashare. <-- problem w nim, że zaznaczam album, a po jednej piosence zabija mi aplikację. Słaba jakość dźwięku. 

Jest coś lepszego od tego programu? 

#4685 TheMan

TheMan
  • 191 postów

Napisano 04 listopada 2015 - 15:34

Cześć!

Szukam aplikacji do monitorowania jakości powietrza (zwłaszcza na Śląsku) na iOS. Znajdzie się coś takiego?

Pozdrawiam

#4686 mikas4

mikas4
  • 42 postów

Napisano 07 listopada 2015 - 13:47

Szukam aplikacji która będzie sterowała dzwonkiem. Zależy mi by telefon w określonych godzinach sam się wyciszał, ale tylko dla osób z poza mojej listy kontaktu, lub wybranych numerów telefonów.

W telefonie jest taka funkcja ale wycisza wszystkie połączenia w danych godzinach.

#4687 WSRH

WSRH
  • 29 postów
  • SkądWrocław

Napisano 07 listopada 2015 - 16:39

Witam, panowie potrzebuję dwóch programów do ipada

1. Program do ustawiania alarmów np co godzinę, zacząłem pracę jako ochroniarz i muszę co godzinę i co 1.5 godziny chodzić na obchody, jest jakiś ciekawy program do przypominania ewentualnie budzenia ? 

wiem że jest budzik ale może jest coś bardziej praktycznego ??

2. Aplikacja z przepisami dla każdego, na pewno nie chce jakieś aplikacji co ma przepisy na niewiadomo co, zwykłe przepisy, na ciasta, obiady i inne przekąski

#4688 bugta

bugta
  • 2 postów

Napisano 08 listopada 2015 - 18:53

Witam

Poszukuję apki którą mógbym nagrywać to co jest obecnie wyświetlane na ekranie ( np. grę podczas grania )

#4689 Łukasz Duchewicz

Łukasz Duchewicz
  • 17 postów

Napisano 08 listopada 2015 - 19:06

@WSRH:

1. Nie mam jak sprawdzić,ale to: https://itunes.apple.com/us/app/timely-scheduling-time-tracking/id619462420?mt=8 powinno wystarczyć.

2. https://itunes.apple.com/pl/app/przepisy.pl/id450115515?mt=8

@bugta:

https://acomp.stanford.edu/tutorials/screen_recordings

• bugta lubi to

#4690 WSRH

WSRH
  • 29 postów
  • SkądWrocław

Napisano 09 listopada 2015 - 01:24

https://itunes.apple...=8&ign-mpt=uo=8

nie znajduje na moim ipadzie, chyba tylko na usa jest...

#4691 bugta

bugta
  • 2 postów

Napisano 09 listopada 2015 - 16:22

@WSRH:

1. Nie mam jak sprawdzić,ale to: https://itunes.apple.com/us/app/timely-scheduling-time-tracking/id619462420?mt=8 powinno wystarczyć.

2. https://itunes.apple.com/pl/app/przepisy.pl/id450115515?mt=8

@bugta:

https://acomp.stanford.edu/tutorials/screen_recordings

Dzięki, ale nie do końca mi o to chodziło.

#4692 haakonsen

haakonsen
  • 86 postów
  • SkądKrk, PL

Napisano 12 listopada 2015 - 15:17

Cześć,

po powrocie do iPhone'a (6) i przesiadce z One M8 poszukuje najlepszej możliwej appki (może być płatna - bez znaczenia) do robienia zdjęć z manualnymi ustawieniami.

Co polecicie?

Czy ktoś używa lub wie co to za aplikacja na zdjęciu poniżej ? Była w jakimś artykule / recenzji o Olloclip ale za nic nie mogę drugi raz znaleźć tej strony.
GXi0Sb.png

Użytkownik haakonsen edytował ten post 12 listopada 2015 - 15:21

#4693 Andaar

Andaar
  • 1 688 postów

Napisano 12 listopada 2015 - 18:19

Tej na zdjęciu nie znam, ale zobacz sobie ProCam 3. Ostatnio zaktualizowali i dodali "parę" suwaków, itp. (możliwy jest teraz zapis w bezstratnej - ale nie jestem pewien - kompresji TIFF np.)

MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue

Nie pomagam na PW

#4694 haakonsen

haakonsen
  • 86 postów
  • SkądKrk, PL

Napisano 12 listopada 2015 - 23:40

Dzięki, zaraz wypróbuje. 

A to ze zdjęcia byłem przekonany, ze to Camera + ale jednak po zainstalowaniu okazało się ze nie. Osoba, która opisywała te obiektywy i wrzuciła to zdjęcie, dało się odczuć, że znała się na rzeczy stąd interesuje mnie co to za appka. Jej zdjęcia były też bardzo dobre.

Użytkownik haakonsen edytował ten post 12 listopada 2015 - 23:42

#4695 eviltomek

eviltomek
  • 780 postów
  • SkądDębica

Napisano 13 listopada 2015 - 17:07

Poleccie najlepszy platny adblock
<p>Komputer:  iMac 21.5 Late 2011 Telefon:  iPhone 7 PLUS —-> xs max Tablet:  iPad Pro

#4696 Nefryt

Nefryt
  • 53 postów

Napisano 16 listopada 2015 - 18:11

Witam,
może będziesz wiedział, która z darmowych aplikacji w app store typu arkusz kalkulacyjny mógłbyś polecić żeby można było do niej zaimportować/eksportować plik z Excela i do Excela, jakaś prosta po prostu wczytać uzupełnić komórki i zapisać, bo ściągnąłem Excela, ale on długo się uruchamia, ściąga plik z chmury a nie chce zaimportować mi pliku z kompa do iPhone 4s.
Z góry dziękuję za pomoc.

#4697 Nefryt

Nefryt
  • 53 postów

Napisano 17 listopada 2015 - 11:41

Witam,
może będziesz wiedział, która z darmowych aplikacji w app store typu arkusz kalkulacyjny mógłbyś polecić żeby można było do niej zaimportować/eksportować plik z Excela i do Excela, jakaś prosta po prostu wczytać uzupełnić komórki i zapisać, bo ściągnąłem Excela, ale on długo się uruchamia, ściąga plik z chmury a nie chce zaimportować mi pliku z kompa do iPhone 4s.
Z góry dziękuję za pomoc.

Tylko ten Excel mi pozostaje, czy ma zna ktoś jakiś sprawdzony zamiennik ?

?

#4698 krzysiekuser

krzysiekuser
  • 17 postów

Napisano 18 listopada 2015 - 17:19

Witajcie,
Poszukuję aplikacji dla iPhone (w moim przypadku 5s), która umożliwi przyspieszanie odtwarzania plików/muzyki na iPhone. Chodzi o taką opcję jak jest w Podcastach (np. 1,5x):

e06fd96dddfd9.png

Jednak brakuje takiej funkcji w standardowej aplikacji Muzyka. Docelowo chodzi o przyspieszenie nie muzyki, a audiobooków. Jednak z punktu widzenia typów plików w iPhone nie ma to różnicy.

Z góry dzięki za pomoc.

#4699 haakonsen

haakonsen
  • 86 postów
  • SkądKrk, PL

Napisano 20 listopada 2015 - 12:19

Tej na zdjęciu nie znam, ale zobacz sobie ProCam 3. Ostatnio zaktualizowali i dodali "parę" suwaków, itp. (możliwy jest teraz zapis w bezstratnej - ale nie jestem pewien - kompresji TIFF np.)

W kwestii najlepszej appki do robienia zdjęć z manualnymi ustawieniami...

Okazuje się, że ProCam w starej wersji kiedyś dawno temu nabyłem i miałem darmową aktualizację. Aplikacje jak najbardziej polecam. 
Jednakże jeśli ktoś musi i tak zapłacić pełną kwotę to jednak proponuje skusić się na ProCamera + HDR (link w nazwie)
Finalnie zdecydowałem się na nią i szczerze mówiąc do ProCam juz nie wracam bo przegrywa to starcie.

Użytkownik haakonsen edytował ten post 20 listopada 2015 - 12:20

#4700 theowalcott

theowalcott
  • 5 postów

Napisano 23 listopada 2015 - 17:40

Witam chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś aplikacja którą mogę pobrać z appstore, która jest w stanie zastąpić mxtube? Abym mógł zapisywać filmiki z youtube na telefonie i odtwarzać je offline.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych