np. SnapPen
wielkie dzięki za pomoc...
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 03 stycznia 2016 - 20:31
np. SnapPen
wielkie dzięki za pomoc...
Napisano 05 stycznia 2016 - 09:24
Poszukuję aplikacji, która utworzy mi na Springboardzie ikonę wybranego kontaktu i przypisze do niej funkcję bezpośredniego połączenia np. FaceTime.
iPhone X 256GB | Apple Watch 2 Nike+ 42mm | iPad Pro 10.5 64GB | Macbook 15" Pro Mid 2012 | iPod nano 5th
Napisano 05 stycznia 2016 - 19:42
Pomylilem sie i pierwotnie dalem ten temat do dzialu z aplikacjami dla mac'a
Szukam programu "mapy" dzięki któremu będę mógł dodawać własne punkty poi, ulubione itp przy równoczesnym podpięcia zdjęcia.
Napisano 07 stycznia 2016 - 12:24
Witam,
Szukam programu do przeglądania, ściągania i wysyłania danych po sambie(port 445). Znalazłem FileExplorer Free ale nie umożliwia ściągania danych(tylko wersja płatna). Czy jest coś takiego ale darmowe?
--
iP11Pro/AIR2/MBP13 Mid-2017
Napisano 08 stycznia 2016 - 01:45
Szukam aplikacji która pokaże mi w wybranym przedziale czasowym ile miałem połączeń wychodzących i sms.
Napisano 09 stycznia 2016 - 15:57
Napisano 11 stycznia 2016 - 11:47
Witam,
Szukam już 2 dzień ale nic znaleźć nie mogę, więc zapytam forumowiczów. Czy ktoś z Was zna/korzysta/słyszał o aplikacji na kształt http://www.cointrustapp.com/pl/app.php (CoinTrust) która będzie zawierała:
1. Bazę najpopularniejszych złotych monet bulionowych (Krugerrand, Maple Leaf, American Eagle etc) wraz z ich zdjęciem, opisem, wagą, przekrojem, gęstością itp.
2. Ewentualnie będzie posiadała przekrój akustyczny danej monety (tak jak CoinTrust).
To 2 to ewentualnie, najbardziej zależy mi na punkcie 1.
Z góry dzięki.
No dobra, widzę że nikt nie wie. W takim razie inaczej, czy znacie app która umożliwia porównanie widma akustycznego dla dwóch źródeł? Może obsługiwać już istniejące, zapisane ściezki dzwiękowe, nie musi robić tego "w locie".
Napisano 13 stycznia 2016 - 14:35
Odkryłem świetną funkcję w moim rMBP, a mianowicie w ustawieniach czasu i daty, istnieje możliwość uzyskiwania słownych komunikatów (również po polsku) o upływającym czasie: interwał wybieramy sami... Czy jest jakaś aplikacja na iphona co może to również robić (nawet w czasie uśpienia)?
Napisano 18 stycznia 2016 - 17:18
Cześć,
Szukam programu dla iPada Pro, dzięki której będę mógł kończyć w drodze/podróży projekty tworzone w Adobe InDesign oraz Corel Draw.
Projekty te często są zapisywane jako edytowalny .pdf z warstwami. Pixelmator niestety wczytuje tylko pierwszą stronę z danego .pdf reszty nie można edytować
Będę wdzięczny za każdą podpowiedź!
Napisano 22 stycznia 2016 - 16:22
Napisano 22 stycznia 2016 - 17:30
AVPlayer HD
Napisano 23 stycznia 2016 - 12:40
Potrzebuje jakis program typu Hideman do ukrycia mojego IP i korzystania z player.pl zagranica. Niestety, ale w Hidemanie w iPhonie nie ma mozliwosci ustwienia polskiego IP. Czy zna ktos z Was jakis sposobo do ogladania na iPhonie lub iPadzie playera? Z gory dzieki za pomoc.
Napisano 24 stycznia 2016 - 23:21
Napisano 25 stycznia 2016 - 11:56
Najlepsza płatna i darmowa aplikacja do zarządzania i synchronizacji z google tasks ? Albo może inny sposób jak to ogarnąć ?
Napisano 25 stycznia 2016 - 15:55
Napisano 27 stycznia 2016 - 13:51
Napisano 27 stycznia 2016 - 14:53
Aplikacja ktora liczy kroki i automatycznie do krokow KALORIE jednoczesnie. Cos takiego jak Google Fit w androidzie. "ZDROWIE" posiada odleglosc, ilosc krokow, pietra, ale KALORII nie. any1?
Napisano 27 stycznia 2016 - 15:28
Aplikacja ktora liczy kroki i automatycznie do krokow KALORIE jednoczesnie. Cos takiego jak Google Fit w androidzie. "ZDROWIE" posiada odleglosc, ilosc krokow, pietra, ale KALORII nie. any1?
Napisano 27 stycznia 2016 - 20:02
Do liczeni kroków i kalorii polecam :
Paceri ismoorhrun
Pacer oraz iSmoothRun
kocham Cie ! Wybralam Pacer bo jest for free i jest ok!
Napisano 27 stycznia 2016 - 22:13
Napisano 28 stycznia 2016 - 07:26
Napisano 28 stycznia 2016 - 08:35
Witam, czy ktoś może polecić jakąś dobrą (powiedzmy, że najlepszą bo widziałem kilka w AppStore i nie wiem którą wybrać) aplikacje do zarządzania domowym budżetem? Z góry dziękuje!
Ja używam od kilku miesięcy http://kontomierz.pl/ nierozbudowany,prosty, ale jak dla mnie wystarcza. Polecam.
Napisano 28 stycznia 2016 - 10:45
Ten program i jego zasady działania to to tak jakby na jakimś portalu społecznościowym umieścić hasło i login do swoich kont. Może trochę przesadziłem ale to przerażające. pingwin71 naprawdę używasz tego programu i nie boisz się ?
Napisano 28 stycznia 2016 - 13:42
Napisano 28 stycznia 2016 - 20:31
Ten program i jego zasady działania to to tak jakby na jakimś portalu społecznościowym umieścić hasło i login do swoich kont. Może trochę przesadziłem ale to przerażające. pingwin71 naprawdę używasz tego programu i nie boisz się ?
Nie musisz dodawać swojego konta, może wprowadzać wszystko ręcznie.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych