Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#4601 krissos

krissos
  • 139 postów
  • Skądz Polski

Napisano 26 lipca 2015 - 16:09

Szukam aplikacji które mi zastąpią aplikacje z androida. Mogą być płatne, ale wolał bym darmowe (bo nie wiem na jak długo zostanę i iphone) ;)

Proszę o polecenie zamienników chyba że systemowe w zupełności wystarczą.

1.AquaMail - poczta obsługuje chyba wszystkie konta

2.Month Calendar - rozbudowany kalendarz (żeby pokazywał święta w Polsce i innych wybranych krajach, do tego moje powiadomienia zapisane w nim)

3.FolderSync - synchronizacja danych (plików) z prywatnym serwerem.

4.aCar - statystyki tankowań i wydatków na auta. Było by super jak by się dało importować dane z obecnego

5.A Batter - rozbudowany aparat

6.Solid Explorer/Total Commander - wiadomo co to

7.Poweramp - rozbudowany odtwarzacz muzyki

8.Smart Volume - zmiana i ustawiania profili (dzień, noc,itp z możliwością dodania numerów tel które zawsze mogą się dodzwonić)

9.3G watchdog - Zlicza internet z podziałem na krajowy i roaming (można podać dwa pakiety do wykorzystania) 

10.HiddenCall - mogę ukryć swój numer dzwoniąc do kogoś i on widzi prywatny 

11.TitaniumBackup - kopia wszystkiego

12.Call Recorder - nagrywanie rozmów

13.QuickPic - przeglądarka zdjęć

14.SwiftKey - kalwiatura

Jakie możecie polecić aplikację do 

- facebook

- twitter

-filmy(oglądanie) + youtube

-dialer i kontaktów

-sms

-pogoda z możliwością ustawienia kilku miast europy i w miarę dokładna 

-przeglądarka internetowa 

-jakiś antywirus jeśli jest potrzebny 

!!!!!! Nie mów mi jak mam żyć bo nie ty za mnie będziesz umierać !!!!!!

#4602 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 26 lipca 2015 - 16:54

Jakie możecie polecić aplikację do 

- facebook - Facebook

- twitter - Twitter

-dialer i kontaktów - Wbudowana

-sms - Wbudowana

-pogoda z możliwością ustawienia kilku miast europy i w miarę dokładna - Wbudowana

-przeglądarka internetowa - Wbudowana

-jakiś antywirus jeśli jest potrzebny - Żart?

Użytkownik kracek edytował ten post 26 lipca 2015 - 16:55

• kristof461 i krissos lubią to

#4603 kristof461

kristof461
  • 2 340 postów

Napisano 26 lipca 2015 - 20:45

1.Nie wiem jakie masz konta ale wbudowana powinna wystarczyć.

11.Hmm a archiwizacja nie wystarczy?

14. Masz to samo na iOS.

• krissos lubi to

MacBook Pro 16" 2019 / iPhone Xs / Apple Watch S4 / Apple TV 4 / AirPods

#4604 krissos

krissos
  • 139 postów
  • Skądz Polski

Napisano 26 lipca 2015 - 21:04

1.Nie wiem jakie masz konta ale wbudowana powinna wystarczyć.

..............

Google, tlen, interia

#4605 Andaar

Andaar
  • 1 688 postów

Napisano 27 lipca 2015 - 22:58

Interia działa, Google na pewno, ale tlen tez na 100% zadziała.
  • krissos lubi to

MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue

Nie pomagam na PW

#4606 Bhp`

Bhp`
  • 23 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 28 lipca 2015 - 10:26

Witam poszukuje aplikacji z załącznika.

Załączone pliki

• Załączony plik  ios.JPG   14,82 KB   1 Ilość pobrań

Użytkownik Bhp` edytował ten post 28 lipca 2015 - 10:27

www.ctphotography.eu www.lastfm.pl/user/nobodyknows90

#4607 MC_

MC_
  • 6 910 postów

Napisano 28 lipca 2015 - 10:31

Assistive Touch. Jest w opcjach telefonu.

• Bhp` lubi to

iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE

#4608 MarszalA

MarszalA
  • 5 postów

Napisano 10 sierpnia 2015 - 12:36

Szukam apki do zarządzania samochodem.

Chciałbym mieć możliwosć wpisania danych takich jak informacje o ubezpieczeniu, przeglądach, naprawach, wymianach części filtrów, olejów, klimatyzacji itp itd.

Ktoś coś może polecić?

Pozdrawiam,

Adam

#4609 krissos

krissos
  • 139 postów
  • Skądz Polski

Napisano 11 sierpnia 2015 - 21:41

Szukam apki do zarządzania samochodem.

Chciałbym mieć możliwosć wpisania danych takich jak informacje o ubezpieczeniu, przeglądach, naprawach, wymianach części filtrów, olejów, klimatyzacji itp itd.

Road Trip

#4610 ariell

ariell
  • 108 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 13 sierpnia 2015 - 16:39

Czy istnieje jakaś sensowna aplikacja będąca zamiennikiem aplikacji "Zdrowie" w Iphone, która według mnie jest strasznie nieczytelna. Chciałbym aby aplikacja "Zdrowie" była takim jakby hubem który zbiera dane z innych urządzeń (Apple Watch i Mi Band) a następnie udostępniała je do jakiejś bardziej czytelnej aplikacji.

Głównie zależy mi na takich danych jak: liczba kroków, dystans, kalorie, ilość snu. Im prostsza tym lepsza.

Z góry dzięki

#4611 MarszalA

MarszalA
  • 5 postów

Napisano 14 sierpnia 2015 - 11:38

Road Trip

Dzięki.

W sumie bardzo fajny. Ciut inaczej ułożyłbym informacje o ubezpieczeniu czy przeglądzie, ale jak się skuma o co im chodziło to wydaje się być bardzo fajny.

#4612 b20308a490

b20308a490
  • 239 postów

Napisano 15 sierpnia 2015 - 11:50

Hej, poszukuje aplikacji ktora umozliwia blokowanie iPada na okreslony czas po np. pol godzinie uzywania. Dzieciaki za duzo graja.

 iMac 21", MacBook Air 11"  iPhone 8, iPad 2018

#4613 Andaar

Andaar
  • 1 688 postów

Napisano 15 sierpnia 2015 - 22:39

Hej, poszukuje aplikacji ktora umozliwia blokowanie iPada na okreslony czas po np. pol godzinie uzywania. Dzieciaki za duzo graja.

Nie ten dział, pytaj w dziale cydii o to.

MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue

Nie pomagam na PW

#4614 LoKo6264

LoKo6264
  • 188 postów
  • SkądPolska

Napisano 23 sierpnia 2015 - 22:08

Potrzebuję aplikacji do której będę mógł przenieść swoje zdjęcia zrobione podstawową aplikacja iPhone'a i aby te zdjęcia były tylko w tej aplikacji (abym mógł je w usunąć z galerii telefonu, a w aplikacji nadal były) i aby było się można dostać do tych zdjęć było trzeba podać jakieś hasło albo na Touch ID. 

PS: iPhone 5S , bez jailbreaka

#4615 kristof461

kristof461
  • 2 340 postów

Napisano 23 sierpnia 2015 - 22:28

Potrzebuję aplikacji do której będę mógł przenieść swoje zdjęcia zrobione podstawową aplikacja iPhone'a i aby te zdjęcia były tylko w tej aplikacji (abym mógł je w usunąć z galerii telefonu, a w aplikacji nadal były) i aby było się można dostać do tych zdjęć było trzeba podać jakieś hasło albo na Touch ID. 

PS: iPhone 5S , bez jailbreaka

Private Photo Vault. 

• LoKo6264 lubi to

MacBook Pro 16" 2019 / iPhone Xs / Apple Watch S4 / Apple TV 4 / AirPods

#4616 pantomasz431

pantomasz431
  • 123 postów

Napisano 24 sierpnia 2015 - 09:58

Posiadam kilka tekstów, które codziennie sobie czytam. Są one w formacie worda ale mogę zmienić na .pdf albo inny. Chodzi o taką lekką aplikację mało zużywającą baterię aby nie wymagała połączenia z internetem i mógł czytać sobie bez internetu. No i jak wrzucać do tej aplikacji te teksty ? Nie są to jakieś książki tylko małe dokumenty :) 

Czy da się tak zrobić aby mając prezentację w Powerpoincie 2007 przez WiFi albo bluetooth puścić ją na rzutnik. I jaeśli tak to jaka aplikacja będzie dobra ? 

#4617 Andaar

Andaar
  • 1 688 postów

Napisano 24 sierpnia 2015 - 11:50

Posiadam kilka tekstów, które codziennie sobie czytam. Są one w formacie worda ale mogę zmienić na .pdf albo inny. Chodzi o taką lekką aplikację mało zużywającą baterię aby nie wymagała połączenia z internetem i mógł czytać sobie bez internetu. No i jak wrzucać do tej aplikacji te teksty ? Nie są to jakieś książki tylko małe dokumenty :) 

Czy da się tak zrobić aby mając prezentację w Powerpoincie 2007 przez WiFi albo bluetooth puścić ją na rzutnik. I jaeśli tak to jaka aplikacja będzie dobra ?

Co do pierwszego pytania, to poczytaj o ePub i najlepiej by było te pliki właśnie na takie coś przerobić, a później do iBooks (oczywiście PDF tez otwiera, ale ePub, a PDF to niebo a ziemia.

Z drugim problemem Ci nie pomogę, bo nigdy się tym nie interesowałem, by łączyć się z projektorem przez wifi (polecam poszukać w Google, ale w języku angielskim).

Nie pomagam na PW

#4618 roger1801

roger1801
  • 508 postów

Napisano 24 sierpnia 2015 - 12:39

Czyżby "jesteś zwycięzcą"? :D

#4619 pantomasz431

pantomasz431
  • 123 postów

Napisano 25 sierpnia 2015 - 19:00

To skoro z jednym mi poradziliście i jestem zadowolony to teraz drugie pytanie mam.

Zakupiłem sobie opaskę do biegania dla iphona i postanowiłem ją wykorzystać do biegania. Teraz zastanawiam się, która aplikacja do biegania jest dobra. Nie korzystam z funkcji społecznościowych a jedyne co mnie interesuje to długość dystansu z naznaczeniem na mapce i podstawowe pomiary do tego. Zamierzam wykupić też płatny dostęp do planów treningowych czyli subskrypcję. Obecnie testowałem Endomondo, Runkeeper i Mam My Run. Może ktoś ma subskrypcję i biega i coś poleci ?

#4620 kuba1961

kuba1961
  • 94 postów

Napisano 27 sierpnia 2015 - 21:02

Chciałby kamery z iphona 5s używać do inspekcji miejsc trudno dostępnych (wysokich czy zasłoniętych). Iphon na wysięgniku czy ramieniu filmuje wybrane miejsce a ja za pomocą ipada oglądam to miejsce, włączam nagrywanie, steruje zoomem. Nagrany materiał po inspekcji samodzielnie lub automatyczne przenoszony jest do ipada.  Miejsca w których chciałbym używać takiego zestawu są poza zasięgiem internetu lub jakiegokolwiek routera.  Czy słyszeliście o takiej aplikacji ? Jeżeli potrzeba jest sieć wi-fi ostatecznie uruchomiłbym przenośny router wi-fi ale bez dostępu do internetu. Jeżeli jest to konieczne zamiast ipada mogę używać Mac-a lub PC-ta. Iphone jest bez jailbreaka

#4621 Apler

Apler
  • 44 postów
  • SkądWrocław, PL

Napisano 29 sierpnia 2015 - 16:05

A coś do zarządzania połączeniami Bluetooth (wiele urządzeń)?

Użytkownik Apler edytował ten post 29 sierpnia 2015 - 16:06

#4622 krissos

krissos
  • 139 postów
  • Skądz Polski

Napisano 30 sierpnia 2015 - 10:48

Jak toś dzwoni i nie odbierzemy to przychodzi taka wiadomość "Kto Tam", a w niej numer telefonu osoby dzwoniącej. Jest jakaś aplikacja sms która ten numer zamieni na opis (Imię Nazwisko) z książki telefonicznej?

#4623 Kamilooo

Kamilooo
  • 146 postów

Napisano 31 sierpnia 2015 - 20:00

Potrzebuje aplikacji ktora bedzie puszczała piosenki z YouTube bez obrazu. Chce zaoszczędzić maxymalnie transfer. Mam aplikacje Musi ale ona praktycznie przy każdej piosence pobiera i tak 10mb a przeciez piosenki zazwyczaj maja po 5mb max

#4624 zapsu

zapsu
  • 135 postów

Napisano 03 września 2015 - 10:23

Jaką polecacie aplikacje do odczytu PDF?

Oczekuje możliwości zaznaczania zakładek, zmiany barw kolorów żeby nie raziło.

#4625 paman

paman
  • 14 postów

Napisano 05 września 2015 - 12:42

Wiem, że już było ale dawno...

Szukam aplikacji do użycia iPada jako drugi monitor.

Znalazłem w miarę tani DisplayPad - ale ostatnia wersja ukazała się 3 lata temu.

Droższe jakie znalazłem to

Duet Display

Air Display 3

iDisplay

Wszystkie po 10-15 euro, jak już mam kupić to najlepiej dobrą, jakieś sugestie? 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych