Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 4 votes

Poszukiwania aplikacji.

• Please log in to reply
5406 replies to this topic

#4326 Usjwo

Usjwo
  • 29 posts

Posted 19 August 2014 - 03:01

Witam, Poszukuje aplikacji na Iphone do planowania i kontroli treningu biegow dlugodystansowych. Jest takich aplikacji sporo, ale przesledzenie wszystkich funkcji jest dosc ciezkie. Na czym mi najbardziej zalezy: - mozliwosc samodzielnego ustalenia planu treningu - mozliwosc ustalania trasy treningowej, np. 2km - trucht, 100 metrow bieg, 100 metrow marsz, itp. - sledzenie zaplanowanej trasy i sygnalizacja dziwiekowa zmiany tempa - ciagla kontrola tetna z sygnalizacja przekroczenia limitu (2-3 limity byblyby mile widziane). Czego nie musi miec: - wbudowanych planow treningowych Z gory dziekuje serdecznie za pomoc!

#4327 spicker

spicker
  • 46 posts
  • Skądszczecin

Posted 19 August 2014 - 07:27

iTunes szybko i prosto konwertuje na z mp3 na m4b.Aplikacja Audiobook w iPhonie i miłego słuchania :)

- - - Połączono posty - - -

Będę zobowiazany za podanie aplikacji dzięki której w łatwy i przyjemny sposób będę mógł odsłuchiwać audiobooki zgrane z komputera. Audabile nie widzi w bibliotece plików muzycznych zgranych przez iTunes. Natomiast standardowy odtwarzacz muzyki dzieli tak kretyńsko pliki .mp3 , że tworzenie listy odtwarzania byłoby zbyt czasochłonne.

iTunes szybko i prosto konwertuje na z mp3 na m4b.Aplikacja Audiobook w iPhonie i miłego słuchania :)

#4328 hoof

hoof
  • 55 posts

Posted 22 August 2014 - 10:18

Pulpit zdalny w Ipad Witam wszystkich, Potrzebuję połączyć się jednym Ipadem z drugim Ipadem. Ipad z PC bez problemu TeamViewer ale jak zrobić to Ipad->Ipad. Dlaczego potrzebuję? Moja ukochana Mamuśka posiada takie cacko ale jak udostępniam jej zdjęcia ma problem z odnalezieniem. Rozmowa telefoniczna dużo kosztuje mnie czasu na tłumaczenie a tak mógłbym szybko pokazać jej o co chodzi i gdzie znaleźć. Jest do tego jakiś program? Najlepiej free bo nie mam jak kupić w sklepie.

#4329 straubus

straubus
  • 390 posts
  • SkądOpole/ Prudnik

Posted 25 August 2014 - 10:33

Witam, szukam programu na iphone, który będzie działał z moim Macbookiem, jako bezprzewodowy pilot, co umożliwi mi wygodniejsze oglądanie materiałów w sytuacji gdy siedzę na kanapie, a Mac podłączony jest pod telewizor. Wiem, że istnieją aplikacje wykorzystujące do tego wi-fi, jednak jako że mój router ma duży problem z protokołem bonjour (cisco wag120n), rozwiązanie bluetooth byłoby dla mnie funkcjonalniejsze.

#4330 eviltomek

eviltomek
  • 780 posts
  • SkądDębica

Posted 26 August 2014 - 19:18

Szukam programu do zarzdzańia rachunkami, zeby przypominal itp

#4331 Lukas_pk

Lukas_pk
  • 127 posts

Posted 27 August 2014 - 23:18

Zobacz https://itunes.apple...d366791896?mt=8 obsługuje język polski i nie tylko wrzucisz mu tekst i słuchasz akurat jestem przy testowaniu OCR bo na tym mi zależy a to jest w tej aplikacji. Jak tylko przetestuje to zapodam recenzje jak się sprawuje lektor:)

#4332 mantil

mantil
  • 14 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 28 August 2014 - 15:18

Szukam aplikacji typu dzienniczek ucznia, aplikacji, która po wpisaniu ocen liczyłaby średnią i takie tam rzeczy :) Na Android jest kilka takich apek, a w Appstore nie mogę nic znaleźć. Pomóżcie :)

#4333 gro_mad

gro_mad
  • 40 posts

Posted 29 August 2014 - 14:42

Szukam aplikacji do webradio ale na ios 3.1.3. Miałem tunein i myślałem że mam backup. O naiwny! Wydawało mi się, że aplikacja się "wiesza" zrobiłem reset!

Ach jak mi tego brakuje!

#4334 Grzesiek.

Grzesiek.
  • 85 posts

Posted 01 September 2014 - 12:39

BB7: Automatyczna zmiana profili według czasu lub lokalizacji | BBNews

szukam czegoś takiego na iOS :)

#4335 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 01 September 2014 - 13:22

BB7: Automatyczna zmiana profili według czasu lub lokalizacji | BBNews

szukam czegoś takiego na iOS :)

W AppStore nie znajdziesz. W Cydii tak.

#4336 fazik

fazik
  • 36 posts
  • SkądKielce

Posted 01 September 2014 - 16:27

Możecie polecić mi jakiś dobry budzik? Od kiedy mam iPhone'a spóźniłem się dwa razy do pracy. Kupiłem z app store budzik Rise bo był chwalony. Owszem ładnie wygląda. Potem trzeba było jeszcze dopłacić za możliwość ustawienia codziennego budzika i innych niezależnych. To i tak dużo mniej opcji niż w apce, którą miałem na androida, ale okej. Nie spełnia on moich oczekiwań, przede wszystkim nie jest intuicyjny 'po omacku' i nie da się zrobić drzemki z ekranu blokady, a jak już się odblokuje to przechodzi do codziennego budzika zamiast do tego który faktycznie dzwoni, kupa niedociągnięć. Jakiego budzika używacie? Prostego z dużą ilością funkcji dodatkowych (codzienny, konkretna ilość drzemek itd.). I jak by tak się przebijał przez blokadę ekranu..

#4337 roger1801

roger1801
  • 508 posts

Posted 02 September 2014 - 05:00

Możecie polecić mi jakiś dobry budzik? Od kiedy mam iPhone'a spóźniłem się dwa razy do pracy.

Kupiłem z app store budzik Rise bo był chwalony. Owszem ładnie wygląda. Potem trzeba było jeszcze dopłacić za możliwość ustawienia codziennego budzika i innych niezależnych. To i tak dużo mniej opcji niż w apce, którą miałem na androida, ale okej. Nie spełnia on moich oczekiwań, przede wszystkim nie jest intuicyjny 'po omacku' i nie da się zrobić drzemki z ekranu blokady, a jak już się odblokuje to przechodzi do codziennego budzika zamiast do tego który faktycznie dzwoni, kupa niedociągnięć.

Jakiego budzika używacie? Prostego z dużą ilością funkcji dodatkowych (codzienny, konkretna ilość drzemek itd.). I jak by tak się przebijał przez blokadę ekranu..

Systemowy nie wystarczy? Mialem kilka budzikow i zawsze wracam do jednego - systemowego. Dzwiek budzika mam ustawiony taki sam, jak na polaczenia przychodzace od osob nielubianych - zawsze wstane :D

#4338 KeramxD

KeramxD
  • 61 posts

Posted 02 September 2014 - 19:22

Szukam aplikacji do prowadzenia notatek szkolnych na iPadzie.

#4339 zakino

zakino

• 10510 posts

Posted 02 September 2014 - 22:38

Szukam aplikacji do prowadzenia notatek szkolnych na iPadzie.

A co się kryje pod tajemniczą nazwą "notatki szkolne"? Ogólnie wygodniej w zeszycie pisać ale co kto woli.
Próbowałeś evernote?

#4340 App4

App4
  • 111 posts

Posted 04 September 2014 - 15:30

Witam, pewnego razu widziałem na YouTube aplikację na iOS'a, która ustawiała automatycznie kod blokady na taki, jaka jest aktualnie godzina np. teraz jest 22:00, czyli kod blokady jest 2200, natomiast o 22:02 ten kod już działać nie będzie, tylko trzeba podać 2202 itd. Ktoś może zna nazwę aplikacji? Byłbym bardzo wdzięczny. Była ona na iOS'a 7.1. Teraz za nic nie mogę znaleźć filmu z nazwą tej aplikacji. Z góry dzięki i czekam na odpowiedzi

#4341 HappyBlack

HappyBlack
  • 187 posts

Posted 04 September 2014 - 17:41

TimePasscode lub TimePasscode Pro. Jednak nie znajdziesz go w AppStore - dostępny jest tylko w Cydii.

#4342 Madmix

Madmix
  • 32 posts

Posted 04 September 2014 - 21:40

iPad
Witam, szukam aplikacji pozwalającej przeglądać PDFy ale jednocześnie pozwalającej na drobne notki czy też podkreślanie czegoś ważniejszego. Poszukuje również jak najbardziej rozbudowanego programu do robienia większych i mniejszych notatek, koniecznie z opcją szybkiego przełączania z dokumentu A na B.

dzięki za pomoc!

#4343 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 04 September 2014 - 22:54

iPad
Witam, szukam aplikacji pozwalającej przeglądać PDFy ale jednocześnie pozwalającej na drobne notki czy też podkreślanie czegoś ważniejszego. Poszukuje również jak najbardziej rozbudowanego programu do robienia większych i mniejszych notatek, koniecznie z opcją szybkiego przełączania z dokumentu A na B.

dzięki za pomoc!

Goodreader.

#4344 KubaCK

KubaCK
  • 11 posts

Posted 07 September 2014 - 16:00

iPhone 4s Szukam darmowej aplikacji do odtwarzania audiobooków. Na androidzie używałem Smart AudioBook Player - spełniał wszystkie moje oczekiwania. Obecnie korzystam z aplikacji Muzyka, jednak to nie to - gubi często pamięć miejsca, w którym skończyłem.

#4345 KeramxD

KeramxD
  • 61 posts

Posted 07 September 2014 - 20:23

Szukam jakieś aplikacji z Cydi za pomocą, której będę mógł programować klawisze. Na przykładzie: Gdy kliknę dwa razy guzik blokowania ekranu przeniesie mnie do wcześniej wybranej strony. Lub aplikacji która umożliwi dodawanie skrótów do stron na loockscreenie.

#4346 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 07 September 2014 - 20:25

Szukam jakieś aplikacji z Cydi za pomocą, której będę mógł programować klawisze. Na przykładzie: Gdy kliknę dwa razy guzik blokowania ekranu przeniesie mnie do wcześniej wybranej strony.

Lub aplikacji która umożliwi dodawanie skrótów do stron na loockscreenie.

Nie ten wątek. Tutaj jest o appkach z AS.

#4347 911T

911T
  • 153 posts
  • SkądWarszawa

Posted 07 September 2014 - 21:57

Witam, poszukuje aplikacji do której można ładować zdjęcia/filmy do której będzie dostep tylko po wpisaniu hasla. Chodzi oto żeby jak juz moi iphone wpadnie w rece znajomych to zeby nie mieli dostępu do niektorych zdiec. Pozdrawiam, Tomek

#4348 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 07 September 2014 - 22:03

Witam, poszukuje aplikacji do której można ładować zdjęcia/filmy do której będzie dostep tylko po wpisaniu hasla.
Chodzi oto żeby jak juz moi iphone wpadnie w rece znajomych to zeby nie mieli dostępu do niektorych zdiec.

Pozdrawiam, Tomek

https://itunes.apple...d417571834?mt=8

#4349 911T

911T
  • 153 posts
  • SkądWarszawa

Posted 07 September 2014 - 22:05

https://itunes.apple...d417571834?mt=8

Wielkie dzieki :)

#4350 zakino

zakino

• 10510 posts