Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#4276 emeph

emeph
  • 325 postów

Napisano 14 czerwca 2014 - 01:39

Oficjalna FIFY która obecnie jest na 1 miejscu w AppStore jest dobra.

#4277 WSRH

WSRH
  • 29 postów
  • SkądWrocław

Napisano 14 czerwca 2014 - 02:34

Poszukuję czytnika RSS w którym będe mógł ustawić własne kanały, najlepiej taki z jakimś fajnym layoutem...

#4278 adashko

adashko
  • 9 postów

Napisano 15 czerwca 2014 - 12:00

Dzień Dobry. Czy istnieje obecnie jakieś oprogramowanie, pozwalające na automatyczne pobranie tekstów do posiadanych w bibliotece iTunes utworów tak, żeby uniknąć mozolnego wklejania słów pojedynczo do każdego utworu? Testowałem kilka programów, ale były to stare, nierozwijane od dawna wersje, które nie chciały zbytnio współpracować z najnowszą wersją iTunes. Oczywiście chodzi mi o to, żeby teksty zapisywały się w danym utworze, by móc je później wyświetlić na iPodzie podczas odsłuchu. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

#4279 marekkk1

marekkk1
  • 1 postów

Napisano 17 czerwca 2014 - 13:37

Witam, Szukam aplikacji/kalendarza, który umożliwi mi ustawienie ciągłych powiadomień dla wydarzenia, które będzie dzwonić aż do momentu, w którym je wyłączę, a nie tak jak jest obecnie w iPhone, że sobie raz "piknie" i koniec, jeśli nie zauważę od razu, to przegapię wydarzenie. Wybranie dłuższego dźwięku też nie jest tym, o co mi chodzi, bo chcę, żeby dźwięk był odtwarzany bez końca, aż odwołam powiadomienie. Dobrze by było by program był po polsku, może być płatny. Z góry dzięki za pomoc.

#4280 piotrek94

piotrek94
  • 123 postów

Napisano 20 czerwca 2014 - 17:13

Potrzebuję apkę do odczytania numeru seryjnego karty SIM, coś podobnego do tego : https://play.google....v.simcard&hl=pl tylko że na iPhone'a :-)

#4281 hesus30

hesus30
  • 239 postów
  • SkądDefaultCity

Napisano 24 czerwca 2014 - 06:48

Czy zna ktoś jakąś zewnętrzną aplikację, która robi logi wszystkich rozmów przychodzących/wychodzących? Domyślnie telefon pamięta tylko kilkadziesiąt rozmów wstecz - to zdecydowanie za mało a bezsensownym jest, aby każdy telefon zapisywać. Z góry dzięki.

#4282 macio123

macio123
  • 4 postów

Napisano 26 czerwca 2014 - 07:33

Endomondo Witam Wszystkich. To mój pierwszy post na tym forum więc proszę o wyrozumiałość. Posiadam iphona 4 wersja oprogramowania 7.1.1. I Powiedzcie mi moi drodzy czy w bezpłatnej wersji endomondo mogę ustawić język polski i jednostkę pomiaru prędkości przy bieganiu na km/h gdyż mam teraz min/km. Szukałem już wszędzie ale odp. nie znalazłem. Pozdrawiam.

#4283 luk4ss0

luk4ss0
  • 9 postów

Napisano 27 czerwca 2014 - 18:53

czy istnieje jakiś tweak na cydii ktory pozwala na ios 7 uzyskac duże zdjecie dzwoniącego ? przeszukałem i nic konkretnego nie moge znalezc wiec licze na wasza pomoc

#4284 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 27 czerwca 2014 - 20:38

@luk4ss0 - nie ten dział i nie ma

#4285 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 27 czerwca 2014 - 22:47

czy istnieje jakiś tweak na cydii ktory pozwala na ios 7 uzyskac duże zdjecie dzwoniącego ? przeszukałem i nic konkretnego nie moge znalezc wiec licze na wasza pomoc

Będzie w iOS 8. Mam nadzieję, że nie zmienią tego do wydania głównej wersji.

#4286 WSRH

WSRH
  • 29 postów
  • SkądWrocław

Napisano 30 czerwca 2014 - 00:43

Panowie szukam aplikacji podobnej do AppShopper, czyli aplikacja która sprawdza co jest nowego na appstore, co ma promocje i co jest darmowe...

#4287 flypek

flypek
  • 118 postów

Napisano 30 czerwca 2014 - 14:18

Panowie szukam aplikacji podobnej do AppShopper, czyli aplikacja która sprawdza co jest nowego na appstore, co ma promocje i co jest darmowe...

https://itunes.apple...d428248004?mt=8 appzapp jest także darmowa wersja.

#4288 Nefti

Nefti
  • 52 postów

Napisano 01 lipca 2014 - 22:15

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość nadawania na żywo na serwis Twitch.tv ekranu z mojego iPhona? Właśnie przed chwilą w grze 'Asphalt 8' znalazłem funkcję która umożliwia przesyłanie obrazu/nadawanie na żywo z gry i działa bezproblemowo, jednak chciałbym spróbować z innymi grami. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam!

#4289 TheRobson

TheRobson
  • 75 postów

Napisano 02 lipca 2014 - 21:52

Witam czy ktos podpowie jaki sklep zainstalowac z cydii

#4290 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 02 lipca 2014 - 23:07

Witam czy ktos podpowie jaki sklep zainstalowac z cydii

Nie ten wątek.

#4291 SMalik

SMalik
  • 23 postów

Napisano 03 lipca 2014 - 11:27

Jest jakaś godna polecenia alternatywa dla nieistniejącej już aplikacji "Bump" ? Chodzi mi o przesyłanie np zdjęć via BT pomiędzy iPhonem i np innym urządzeniem z Androidem.

#4292 ariell

ariell
  • 108 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 05 lipca 2014 - 13:49

czy istnieje aplikacja (coś na wzór NoLed z Androida) która na ekranie IP wyświetli powiadomienie o nieodebranym połączeniu?

#4293 bobec

bobec
  • 2 postów

Napisano 06 lipca 2014 - 09:45

Dzień dobry wszystkim. Poszukuję na Iphone 5S programu który poinformował by mnie dźwiękowo o nieodebranym połączeniu, sms. Coś na wzór programu Prof Reminder z Androida.

#4294 ariell

ariell
  • 108 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 06 lipca 2014 - 18:06

poszukuje jeszcze aplikacji służącej do synchronizacji zdjęć z IP. Coś na wzór iPhoto ale nie musi mieć tylu funkcji. Zależy mi na tym, aby po podłączeniu IP do kompa synchronizował nowe zdjęcia do wskazanego wcześniej folderu, ewentualnie fajnie by było jak zadziało to również w drugą stronę, czyli nowe zdjęcia w folderze przerzuci do IP. połączenie dwóch telefonów również będzie na plus :) Znalazłem w AppStore np. Photo Transfer App ale może starzy wyjadacze polecą coś lepszego. Z góry dzięki.

#4295 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 07 lipca 2014 - 00:45

poszukuje jeszcze aplikacji służącej do synchronizacji zdjęć z IP. Coś na wzór iPhoto ale nie musi mieć tylu funkcji. Zależy mi na tym, aby po podłączeniu IP do kompa synchronizował nowe zdjęcia do wskazanego wcześniej folderu, ewentualnie fajnie by było jak zadziało to również w drugą stronę, czyli nowe zdjęcia w folderze przerzuci do IP. połączenie dwóch telefonów również będzie na plus :) Znalazłem w AppStore np. Photo Transfer App ale może starzy wyjadacze polecą coś lepszego.
Z góry dzięki.

PhotoSync - transfer photos and videos over Wi-Fi - www.photosync-app.com

#4296 ariell

ariell
  • 108 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 07 lipca 2014 - 17:12

wygląda nieźle. zaraz zabieram się do testowania.

mam jeszcze taką małą prośbę. Mógłby ktoś sprawdzić, czy może wejść na stronę aplikacji Photoful w appstore. Photoful ™ | Gesture-based photo gallery, tagging & organization for the iPhone
próbowałem na polskim to mi wyskakuje okienko, że jest dostępny w US store. Zalogowałem się na amerykańskim koncie to mi mówi "Item Not Available" :)

#4297 iSzymon

iSzymon
  • 64 postów

Napisano 07 lipca 2014 - 18:25

Poszukuję alternatywy dla Dropboxa do przesyłania m.in. zdjęć między komputerem (windows), a iphonem. Dropbox mi nie odpowiada z tego względu, że po przyznaniu mu uprawnień do "zdjęć", przesyła wszystko z telefonu do chmury.

#4298 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 07 lipca 2014 - 19:15

MEGA ma aplikację na windowsa - ponoć pracują nad mac i linux, być może w przyszłości pojawi się też na iOS (to jako ciekawostka). Czy któreś z rozwiązani typu box itp nie ma takiej funkcji?

#4299 dadzbog

dadzbog
  • 27 postów

Napisano 07 lipca 2014 - 19:58

Mega ma również aplikacjcję na iOS: https://itunes.apple...d706857885?mt=8

#4300 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 07 lipca 2014 - 20:14

o - pięknie, niech tylko wypuszczą na Mac OS i Linuxa to będzie pięknie...

- - - Updated - - -

Stop - wypuścili już na Mac OS, nie widzę jednak wzmianki o linuxie - ale poszukam...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych