Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
* * * * - 4 g艂osy

Poszukiwania aplikacji

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
5428 odpowiedzi w tym temacie

#4326 Usjwo

Usjwo
  • 29 post贸w

Napisano 19 sierpnia 2014 - 03:01

Witam, Poszukuje aplikacji na Iphone do planowania i kontroli treningu biegow dlugodystansowych. Jest takich aplikacji sporo, ale przesledzenie wszystkich funkcji jest dosc ciezkie. Na czym mi najbardziej zalezy: - mozliwosc samodzielnego ustalenia planu treningu - mozliwosc ustalania trasy treningowej, np. 2km - trucht, 100 metrow bieg, 100 metrow marsz, itp. - sledzenie zaplanowanej trasy i sygnalizacja dziwiekowa zmiany tempa - ciagla kontrola tetna z sygnalizacja przekroczenia limitu (2-3 limity byblyby mile widziane). Czego nie musi miec: - wbudowanych planow treningowych Z gory dziekuje serdecznie za pomoc!

#4327 spicker

spicker
  • 46 post贸w
  • Sk膮dszczecin

Napisano 19 sierpnia 2014 - 07:27

iTunes szybko i prosto konwertuje na z mp3 na m4b.Aplikacja Audiobook w iPhonie i mi艂ego s艂uchania :)

- - - Po艂膮czono posty - - -

B臋d臋 zobowiazany za podanie aplikacji dzi臋ki kt贸rej w 艂atwy i przyjemny spos贸b b臋d臋 m贸g艂 ods艂uchiwa膰 audiobooki zgrane z komputera. Audabile nie widzi w bibliotece plik贸w muzycznych zgranych przez iTunes. Natomiast standardowy odtwarzacz muzyki dzieli tak krety艅sko pliki .mp3 , 偶e tworzenie listy odtwarzania by艂oby zbyt czasoch艂onne.

iTunes szybko i prosto konwertuje na z mp3 na m4b.Aplikacja Audiobook w iPhonie i mi艂ego s艂uchania :)

#4328 hoof

hoof
  • 55 post贸w

Napisano 22 sierpnia 2014 - 10:18

Pulpit zdalny w Ipad Witam wszystkich, Potrzebuj臋 po艂膮czy膰 si臋 jednym Ipadem z drugim Ipadem. Ipad z PC bez problemu TeamViewer ale jak zrobi膰 to Ipad->Ipad. Dlaczego potrzebuj臋? Moja ukochana Mamu艣ka posiada takie cacko ale jak udost臋pniam jej zdj臋cia ma problem z odnalezieniem. Rozmowa telefoniczna du偶o kosztuje mnie czasu na t艂umaczenie a tak m贸g艂bym szybko pokaza膰 jej o co chodzi i gdzie znale藕膰. Jest do tego jaki艣 program? Najlepiej free bo nie mam jak kupi膰 w sklepie.

#4329 straubus

straubus
  • 390 post贸w
  • Sk膮dOpole/ Prudnik

Napisano 25 sierpnia 2014 - 10:33

Witam, szukam programu na iphone, kt贸ry b臋dzie dzia艂a艂 z moim Macbookiem, jako bezprzewodowy pilot, co umo偶liwi mi wygodniejsze ogl膮danie materia艂贸w w sytuacji gdy siedz臋 na kanapie, a Mac pod艂膮czony jest pod telewizor. Wiem, 偶e istniej膮 aplikacje wykorzystuj膮ce do tego wi-fi, jednak jako 偶e m贸j router ma du偶y problem z protoko艂em bonjour (cisco wag120n), rozwi膮zanie bluetooth by艂oby dla mnie funkcjonalniejsze.

#4330 eviltomek

eviltomek
  • 780 post贸w
  • Sk膮dD臋bica

Napisano 26 sierpnia 2014 - 19:18

Szukam programu do zarzdza艅ia rachunkami, zeby przypominal itp

#4331 Lukas_pk

Lukas_pk
  • 127 post贸w

Napisano 27 sierpnia 2014 - 23:18

Zobacz https://itunes.apple...d366791896?mt=8 obs艂uguje j臋zyk polski i nie tylko wrzucisz mu tekst i s艂uchasz akurat jestem przy testowaniu OCR bo na tym mi zale偶y a to jest w tej aplikacji. Jak tylko przetestuje to zapodam recenzje jak si臋 sprawuje lektor:)

#4332 mantil

mantil
  • 14 post贸w
  • Sk膮dWarszawa, PL

Napisano 28 sierpnia 2014 - 15:18

Szukam aplikacji typu dzienniczek ucznia, aplikacji, kt贸ra po wpisaniu ocen liczy艂aby 艣redni膮 i takie tam rzeczy :) Na Android jest kilka takich apek, a w Appstore nie mog臋 nic znale藕膰. Pom贸偶cie :)

#4333 gro_mad

gro_mad
  • 40 post贸w

Napisano 29 sierpnia 2014 - 14:42

Szukam aplikacji do webradio ale na ios 3.1.3. Mia艂em tunein i my艣la艂em 偶e mam backup. O naiwny! Wydawa艂o mi si臋, 偶e aplikacja si臋 "wiesza" zrobi艂em reset!

Ach jak mi tego brakuje!

#4334 Grzesiek.

Grzesiek.
  • 85 post贸w

Napisano 01 wrze艣nia 2014 - 12:39

BB7: Automatyczna zmiana profili wed艂ug czasu lub lokalizacji | BBNews

szukam czego艣 takiego na iOS :)

#4335 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4聽139 post贸w
  • P艂e膰:

Napisano 01 wrze艣nia 2014 - 13:22

BB7: Automatyczna zmiana profili wed艂ug czasu lub lokalizacji | BBNews

szukam czego艣 takiego na iOS :)

W AppStore nie znajdziesz. W Cydii tak.

#4336 fazik

fazik
  • 36 post贸w
  • Sk膮dKielce

Napisano 01 wrze艣nia 2014 - 16:27

Mo偶ecie poleci膰 mi jaki艣 dobry budzik? Od kiedy mam iPhone'a sp贸藕ni艂em si臋 dwa razy do pracy. Kupi艂em z app store budzik Rise bo by艂 chwalony. Owszem 艂adnie wygl膮da. Potem trzeba by艂o jeszcze dop艂aci膰 za mo偶liwo艣膰 ustawienia codziennego budzika i innych niezale偶nych. To i tak du偶o mniej opcji ni偶 w apce, kt贸r膮 mia艂em na androida, ale okej. Nie spe艂nia on moich oczekiwa艅, przede wszystkim nie jest intuicyjny 'po omacku' i nie da si臋 zrobi膰 drzemki z ekranu blokady, a jak ju偶 si臋 odblokuje to przechodzi do codziennego budzika zamiast do tego kt贸ry faktycznie dzwoni, kupa niedoci膮gni臋膰. Jakiego budzika u偶ywacie? Prostego z du偶膮 ilo艣ci膮 funkcji dodatkowych (codzienny, konkretna ilo艣膰 drzemek itd.). I jak by tak si臋 przebija艂 przez blokad臋 ekranu..

#4337 roger1801

roger1801
  • 508 post贸w

Napisano 02 wrze艣nia 2014 - 05:00

Mo偶ecie poleci膰 mi jaki艣 dobry budzik? Od kiedy mam iPhone'a sp贸藕ni艂em si臋 dwa razy do pracy.

Kupi艂em z app store budzik Rise bo by艂 chwalony. Owszem 艂adnie wygl膮da. Potem trzeba by艂o jeszcze dop艂aci膰 za mo偶liwo艣膰 ustawienia codziennego budzika i innych niezale偶nych. To i tak du偶o mniej opcji ni偶 w apce, kt贸r膮 mia艂em na androida, ale okej. Nie spe艂nia on moich oczekiwa艅, przede wszystkim nie jest intuicyjny 'po omacku' i nie da si臋 zrobi膰 drzemki z ekranu blokady, a jak ju偶 si臋 odblokuje to przechodzi do codziennego budzika zamiast do tego kt贸ry faktycznie dzwoni, kupa niedoci膮gni臋膰.

Jakiego budzika u偶ywacie? Prostego z du偶膮 ilo艣ci膮 funkcji dodatkowych (codzienny, konkretna ilo艣膰 drzemek itd.). I jak by tak si臋 przebija艂 przez blokad臋 ekranu..

Systemowy nie wystarczy? Mialem kilka budzikow i zawsze wracam do jednego - systemowego. Dzwiek budzika mam ustawiony taki sam, jak na polaczenia przychodzace od osob nielubianych - zawsze wstane :D

#4338 KeramxD

KeramxD
  • 61 post贸w

Napisano 02 wrze艣nia 2014 - 19:22

Szukam aplikacji do prowadzenia notatek szkolnych na iPadzie.

#4339 zakino

zakino

• 10聽510 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dPozna艅/Inowroc艂aw

Napisano 02 wrze艣nia 2014 - 22:38

Szukam aplikacji do prowadzenia notatek szkolnych na iPadzie.

A co si臋 kryje pod tajemnicz膮 nazw膮 "notatki szkolne"? Og贸lnie wygodniej w zeszycie pisa膰 ale co kto woli.
Pr贸bowa艂e艣 evernote?

#4340 App4

App4
  • 111 post贸w

Napisano 04 wrze艣nia 2014 - 15:30

Witam, pewnego razu widzia艂em na YouTube aplikacj臋 na iOS'a, kt贸ra ustawia艂a automatycznie kod blokady na taki, jaka jest aktualnie godzina np. teraz jest 22:00, czyli kod blokady jest 2200, natomiast o 22:02 ten kod ju偶 dzia艂a膰 nie b臋dzie, tylko trzeba poda膰 2202 itd. Kto艣 mo偶e zna nazw臋 aplikacji? By艂bym bardzo wdzi臋czny. By艂a ona na iOS'a 7.1. Teraz za nic nie mog臋 znale藕膰 filmu z nazw膮 tej aplikacji. Z g贸ry dzi臋ki i czekam na odpowiedzi

#4341 HappyBlack

HappyBlack
  • 187 post贸w

Napisano 04 wrze艣nia 2014 - 17:41

TimePasscode lub TimePasscode Pro. Jednak nie znajdziesz go w AppStore - dost臋pny jest tylko w Cydii.

#4342 Madmix

Madmix
  • 32 post贸w

Napisano 04 wrze艣nia 2014 - 21:40

iPad
Witam, szukam aplikacji pozwalaj膮cej przegl膮da膰 PDFy ale jednocze艣nie pozwalaj膮cej na drobne notki czy te偶 podkre艣lanie czego艣 wa偶niejszego. Poszukuje r贸wnie偶 jak najbardziej rozbudowanego programu do robienia wi臋kszych i mniejszych notatek, koniecznie z opcj膮 szybkiego prze艂膮czania z dokumentu A na B.

dzi臋ki za pomoc!

#4343 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4聽139 post贸w
  • P艂e膰:

Napisano 04 wrze艣nia 2014 - 22:54

iPad
Witam, szukam aplikacji pozwalaj膮cej przegl膮da膰 PDFy ale jednocze艣nie pozwalaj膮cej na drobne notki czy te偶 podkre艣lanie czego艣 wa偶niejszego. Poszukuje r贸wnie偶 jak najbardziej rozbudowanego programu do robienia wi臋kszych i mniejszych notatek, koniecznie z opcj膮 szybkiego prze艂膮czania z dokumentu A na B.

dzi臋ki za pomoc!

Goodreader.

#4344 KubaCK

KubaCK
  • 11 post贸w

Napisano 07 wrze艣nia 2014 - 16:00

iPhone 4s Szukam darmowej aplikacji do odtwarzania audiobook贸w. Na androidzie u偶ywa艂em Smart AudioBook Player - spe艂nia艂 wszystkie moje oczekiwania. Obecnie korzystam z aplikacji Muzyka, jednak to nie to - gubi cz臋sto pami臋膰 miejsca, w kt贸rym sko艅czy艂em.

#4345 KeramxD

KeramxD
  • 61 post贸w

Napisano 07 wrze艣nia 2014 - 20:23

Szukam jakie艣 aplikacji z Cydi za pomoc膮, kt贸rej b臋d臋 m贸g艂 programowa膰 klawisze. Na przyk艂adzie: Gdy klikn臋 dwa razy guzik blokowania ekranu przeniesie mnie do wcze艣niej wybranej strony. Lub aplikacji kt贸ra umo偶liwi dodawanie skr贸t贸w do stron na loockscreenie.

#4346 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4聽139 post贸w
  • P艂e膰:

Napisano 07 wrze艣nia 2014 - 20:25

Szukam jakie艣 aplikacji z Cydi za pomoc膮, kt贸rej b臋d臋 m贸g艂 programowa膰 klawisze. Na przyk艂adzie: Gdy klikn臋 dwa razy guzik blokowania ekranu przeniesie mnie do wcze艣niej wybranej strony.

Lub aplikacji kt贸ra umo偶liwi dodawanie skr贸t贸w do stron na loockscreenie.

Nie ten w膮tek. Tutaj jest o appkach z AS.

#4347 911T

911T
  • 153 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 07 wrze艣nia 2014 - 21:57

Witam, poszukuje aplikacji do kt贸rej mo偶na 艂adowa膰 zdj臋cia/filmy do kt贸rej b臋dzie dostep tylko po wpisaniu hasla. Chodzi oto 偶eby jak juz moi iphone wpadnie w rece znajomych to zeby nie mieli dost臋pu do niektorych zdiec. Pozdrawiam, Tomek

#4348 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4聽139 post贸w
  • P艂e膰:

Napisano 07 wrze艣nia 2014 - 22:03

Witam, poszukuje aplikacji do kt贸rej mo偶na 艂adowa膰 zdj臋cia/filmy do kt贸rej b臋dzie dostep tylko po wpisaniu hasla.
Chodzi oto 偶eby jak juz moi iphone wpadnie w rece znajomych to zeby nie mieli dost臋pu do niektorych zdiec.

Pozdrawiam, Tomek

https://itunes.apple...d417571834?mt=8

#4349 911T

911T
  • 153 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 07 wrze艣nia 2014 - 22:05

https://itunes.apple...d417571834?mt=8

Wielkie dzieki :)

#4350 zakino

zakino

• 10聽510 post贸w