Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#4176 L00zak

L00zak
  • 68 postów

Napisano 13 kwietnia 2014 - 20:04

Właśnie ściągnąłem bezpłatną wersję iLeksyka. Zasług słów bardzo spory jak na wersję LITE, natomiast razi brak przystosowanie do iOS7 oraz opcji głosowej /wymowy/

#4177 kondzioro

kondzioro
  • 62 postów
  • SkądTrójmiasto

Napisano 14 kwietnia 2014 - 20:01

Poszukuję aplikacji która będzie rejestrowała wszystko co zostalo zrobione na moim telefonie bez możliwości wykasowania. Lepiej?

#4178 WojtasW

WojtasW
  • 70 postów

Napisano 14 kwietnia 2014 - 20:18

witam chciałem zapytać czy jest jakaś aplikacja, gdzie będę mógł korzystać z takiego rozwiązania "słownika" jak w czytniku Paperwhite że podświetlam dane słowo i pojawi mi sie jego tłumaczenie znam aplikację Tłumacz ale on przenosi mnie do aplikacji a tego bym nie chciał szukam jakiegoś innego rozwiązania z góry dziekuje za jakąś podpowiedź

#4179 flypek

flypek
  • 118 postów

Napisano 16 kwietnia 2014 - 13:40

Wojtasw o takie coś Ci chodziło ? https://itunes.apple...d414727890?mt=8

#4180 WojtasW

WojtasW
  • 70 postów

Napisano 16 kwietnia 2014 - 13:53

tak @flypek tylko droga apka :(

#4181 L00zak

L00zak
  • 68 postów

Napisano 16 kwietnia 2014 - 15:27

Pociągnę temat, jakich aplikacji tego typu mieliście możliwość używać i co polecicie? Dotarłem do AlpineReplay i Ski tracks. Czy możecie coś na ich temat z pkt praktycznego powiedzić, sprawdziły się? A może macie inne propozycje? Aha, Endomondo się nie sprawdza, brak rozgraniczenia, czybjedziemy do góry, czy w dół...

#4182 CrazyAndMad

CrazyAndMad
  • 1 postów

Napisano 16 kwietnia 2014 - 23:34

Może niech każdy napisze jakich aplikacji używa bo poszukuje jakiś fajnych pozdrawiam

#4183 koyoot

koyoot
  • 2 235 postów
  • SkądKoło, PL

Napisano 17 kwietnia 2014 - 13:12

Szukam aplikacji do tworzenia Kosmogramow Astrologicznych.

#4184 jazzer

jazzer
  • 5 postów

Napisano 22 kwietnia 2014 - 00:05

Witam, potrzebuję aplikację która umożliwiła by podglądanie otoczenia przez kamerę mojego iPhona w czasie rzeczywistym, poprzez sieć 3G lub LTE (WiFi odpada) - lub program, który robił by zdjęcia co określoną ilość czasu. Dosyć ważną kwestią jest tutaj zużycie danych, tzn. najlepiej aby program nie streamował obrazu non-stop, a jedynie gdy użytkownik będzie chciał go podejrzeć, oraz równie fajnie gdyby ekran telefonu był wyłączony cały czas - nie zużywając nadmiernie baterii podczas np. 10 minutowego podglądu. Swoją rolę spełniła by też aplikacja robiąca zdjęcia co np. minutę - w tym przypadku z tego co się orientuję można włączyć opcję DropBox'a która by od razu umożliwiła przeglądanie wykonanych zdjęć na PC, najlepiej również sprawdziła by się aplikacja która była by zdolna robić to na zablokowanym ekranie (również aby zredukować zużycie baterii oraz przypadkowo nie wyjść z aplikacji).

#4185 Turgon134

Turgon134
  • 3 postów

Napisano 23 kwietnia 2014 - 10:11

Witam, czy istnieje aplikacja która monitoruje puls zbierany z bezprzewodowego czujnika (takiego na klatkę piersiową) przez dłuższy czas np. dobę. Chodzi mi o aplikację działającą w tle która zapisuję zmiany pulsu przez całą dobę. Taki prymitywny holter.

#4186 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 23 kwietnia 2014 - 13:05

Wahoo Heart Rate Monitor + Wahoo Fitness lub Runkeeper

#4187 swiatek94

swiatek94
  • 450 postów

Napisano 26 kwietnia 2014 - 10:19

Witam, jaką polecacie aplikacje do mierzenia decybeli ? Wiem, że iphone, to nie profesjonalny mikrofon, ale może jako tako uda się zmierzyć poziom głośności danej rzeczy, o ile w ogóle taka aplikacja jest w appstore. Pozdrawiam

#4188 roger1801

roger1801
  • 508 postów

Napisano 26 kwietnia 2014 - 10:38

Witam, jaką polecacie aplikacje do mierzenia decybeli ? Wiem, że iphone, to nie profesjonalny mikrofon, ale może jako tako uda się zmierzyć poziom głośności danej rzeczy, o ile w ogóle taka aplikacja jest w appstore.

Pozdrawiam

wystarczy wpisac: decibel w appstorze, nic wiecej.

#4189 swiatek94

swiatek94
  • 450 postów

Napisano 26 kwietnia 2014 - 10:47

Dzięki wielkie, szkoda tylko, że tych aplikacji jest przeszło 200, a ja potrzebuje jednej konkretnej, mogę nawet zapłacić dolara, albo dwa.

#4190 roger1801

roger1801
  • 508 postów

Napisano 26 kwietnia 2014 - 10:55

Sciagnij ta co jest na 1 miejscu i sprawdz czy sprawdzi sie do Twoich potrzeb. Wiekszosc dziala na jednej i tej samej zasadzie a jedynie roznia sie layoutem (takie moje zdanie)

#4191 swiatek94

swiatek94
  • 450 postów

Napisano 26 kwietnia 2014 - 11:09

Aa, no to nie będzie problemu, biorę pierwszy z brzegu ;)

#4192 LEMAX

LEMAX
  • 12 postów

Napisano 26 kwietnia 2014 - 22:33

Używam Ski Tracks i jestem bardzo zadowolony - działa super polecam.

#4193 jazzer

jazzer
  • 5 postów

Napisano 02 maja 2014 - 12:52

Ponawiam prośbę - potrzebuję programu, który po zrobieniu zdjęcia (bocznymi przyciskami + i -!) bez pytania, potwierdzenia czy jakichkolwiek innych komunikatów umożliwi wrzucenie fotki na DropBox lub jakąkolwiek chmurę umożliwiając dalsze robienie zdjęć uploadując w tle.

#4194 emeph

emeph
  • 325 postów

Napisano 02 maja 2014 - 22:31

Ponawiam prośbę - potrzebuję programu, który po zrobieniu zdjęcia (bocznymi przyciskami + i -!) bez pytania, potwierdzenia czy jakichkolwiek innych komunikatów umożliwi wrzucenie fotki na DropBox lub jakąkolwiek chmurę umożliwiając dalsze robienie zdjęć uploadując w tle.

IFTTT

#4195 XpopoX

XpopoX
  • 10 postów

Napisano 03 maja 2014 - 13:54

Witam. Poszukuje programu, który z kilku zdjęć zrobi mi film. Program typu Animoto Video Marker, tylko może nie tak drogi, bo tam licencja kosztuję 22euro ;/ Nie musi być jakiś cudowny, po prostu, jak wybiorę kilka zdjęć z biblioteki, to żeby on to zamieniał w film :)

#4196 Ryżu Tablism

Ryżu Tablism
  • 2 postów
  • SkądSokołowsko, Poland

Napisano 05 maja 2014 - 00:12

Witam, poszukuję aplikacji w stylu swiftkey-a z Androida na iPhone, ALE !@@! musi być na system maksymalnie 5.0.1, pobrałem swiftkey notepad, ale na moim oprogramowaniu nie ruszył. Pomocy

#4197 browarki

browarki
  • 21 postów
  • SkądKatowice/Włocławek

Napisano 06 maja 2014 - 00:52

Mam podłączony dysk usb pod livboxa, jaki polecicie app na ipada do przeglądania i dodawania plików na ten dysk oczywiście wszystko w sieci. Teraz jedynie mogę przeglądać pliki przez livboxa.. Pozdrawiam

#4198 konrad white

konrad white
  • 226 postów

Napisano 06 maja 2014 - 08:45

Co miesiąc operator drogą mailową wysyła mi fakturę w formacie pdf.xades. Po pobraniu nie mogę pliku wyświetlić prawidłowo np. brak danych w kolumnach, widoczne są jedynie tabele i puste pola. Czy istnieje program, który konwertuje takie plik? Zamiana rozszerzenia do .pdf nie skutkuje.

#4199 Xsavier

Xsavier
  • 12 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 maja 2014 - 18:23

nie jest to dokładnie to o co pytasz ale w moim przypadku doskonale radzę sobie z wykonywaniem notatek za pomocą programu upad
wiele zależ jednak od dobrego rysika i tu polecam te które ostatnio pojawiły się w ispot firmy adonit
za pomocą upada spokojnie daję radę robić notatki jak w zwykłym zeszycie, przykład poniżej

[url]https://www.evernote.com/shard/s225/sh/4c09d0d9-eb7f-4016-b9f0-bf2f6f84a766/238cb4553324ac68296989fb31a1a2af[/url]

- - - Połączono posty - - -

nie rozumiem tego forum :(
kliknąłem odpowiedz na poniżej cytowany wątek i zamiast odpowiedzi do niego z cytatem dostałem oderwaną od kontekstu odpowiedź, dlatego też poniżej cytuję do czego nawiązywałem

Witam
Wiem, że już podobny temat powstał na forum, jednakże nie mogłem znaleźć odpowiedniego programu do sporządzania notatek na uczelni.
Ściągnąłem pare polecanych przez forumowiczów programów i żaden nie był satysfakcjonujący. Spośród tylu tysięcy aplikacji musi być chociaż jeden taki program w którym można zarówno pisać na klawiaturze wirtualnej jak i pismem ręcznym bez większego trudu. (chodzi głównie o pisanie na klawiaturze, a wzory dopisywać ręcznie)
Jest taka opcja w neu notes, aczkolwiek obsługa tego programu nie jest najlepsza.
Zna ktoś może jakąś fajną aplikację do pisania ? Teoretycznie Ipad nadaje się do pracy nauki jak i zabawy to chyba wpadł ktoś na pomysł, żeby taki program stworzyć prawda? Najlepiej, gdyby był z funkcją liczenia podobnego na zasadzie programu "pierw z 3 calculator", gdzie rozróżnia liczby i automatycznie liczy..

- - - Połączono posty - - -

upad spełni twoje oczekiwania

Witam wszystkich.

Chciałbym zacząć brać swojego iPada do szkoły jako zeszyt i w przyszłości jako urządzenie do odtwarzania e-podręczników.
Szukam aplikacji, która pozwoli na prowadzenie notatek za pomocą klawiatury ale również rysika. Najlepiej jakby zamieniała krzywe linię na proste(chodzi mi teraz o matematykę) To samo z poprawą pisma, ponieważ jestem dysgrafikiem.

Bardzo proszę Was o podanie odpowiedniej aplikacji.

#4200 lechiacci29

lechiacci29
  • 15 postów

Napisano 06 maja 2014 - 21:45

Witajcie Mam pytanie. Czy znacie moze jakas dobra aplikacje z app store dotyczaca (self timer camera) ktora bedzie dobrze dzialac z iPhonem 5s? Z gory bede wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych