Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#4126 Dastin88

Dastin88
  • 221 postów
  • SkądBielsko-Biała/Kraków

Napisano 22 marca 2014 - 23:32

Witam poszukuje aplikacji do czytania nut na ipada i iphona. na komputerze mam posegregowane nuty w folderach. czy jest jakas aplikacja na Ipada ktora umozliwia mi ulozenie folder w folderze tych nut? pozdrawiam

#4127 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 23 marca 2014 - 20:31

Witam poszukuje aplikacji do czytania nut na ipada i iphona.
na komputerze mam posegregowane nuty w folderach.
czy jest jakas aplikacja na Ipada ktora umozliwia mi ulozenie folder w folderze tych nut?
pozdrawiam

Np. https://itunes.apple...d285578660?mt=8

#4128 petero

petero
  • 2 postów

Napisano 25 marca 2014 - 20:04

Witam, szukam aplikacji na iPada, dzięki której po podłączeniu aparatu bądź też karty pamięci mogę przeglądać zdjęcia. Wszystko bez konieczności importowania zdjęć i też żeby aplikacja miała podgląd zdjęcia a nie tylko miniaturka. Z góry dziękuję za pomoc.

#4129 xStagGx

xStagGx
  • 36 postów

Napisano 25 marca 2014 - 22:20

Szukam aplikacji - dziennik tankowań. Chciałbym jednak, by aplikacja była bardzo rozbudowana: posiadała dużą liczbę różnorakich wykresów, informacje o średnim spalaniu w miesiącu, sumie kosztów w miesiącu, jak i możliwość wpisania innych wydatków (serwisowanie, części, OC itd).

Na urządzeniu z Androidem korzystałem z aplikacji Fuelio ( https://play.google....om.kajda.fuelio ) i szukam czegoś na mojego IP o podobnej funkcjonalności.

#4130 gsn

gsn
  • 180 postów

Napisano 26 marca 2014 - 19:49

Szukam aplikacji - dziennik tankowań. Chciałbym jednak, by aplikacja była bardzo rozbudowana: posiadała dużą liczbę różnorakich wykresów, informacje o średnim spalaniu w miesiącu, sumie kosztów w miesiącu, jak i możliwość wpisania innych wydatków (serwisowanie, części, OC itd).

Na urządzeniu z Androidem korzystałem z aplikacji Fuelio ( https://play.google....om.kajda.fuelio ) i szukam czegoś na mojego IP o podobnej funkcjonalności.

Przetestuj:
MyFuel
AutoManager

Niestety chyba żadna z nich nie możliwości dodawania innego wydatku niż paliwo.

#4131 Kafar

Kafar
  • 44 postów

Napisano 26 marca 2014 - 21:14

Witam. Możliwe, że już ktoś tutaj o to pytał, ale liczę na prędką i konkretną odpowiedź- istnieje w AppStore (jestem przekonany,że musi;)) aplikacja do kontrolowania własnych wydatków (przychody, dochody, podział wydatków itp.)? Wiem, że w google play coś takiego jest, ale poszukuje czegoś podobnego na iPada.

#4132 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 26 marca 2014 - 23:22

Witam. Możliwe, że już ktoś tutaj o to pytał, ale liczę na prędką i konkretną odpowiedź- istnieje w AppStore (jestem przekonany,że musi;)) aplikacja do kontrolowania własnych wydatków (przychody, dochody, podział wydatków itp.)? Wiem, że w google play coś takiego jest, ale poszukuje czegoś podobnego na iPada.

To użyj szukajki forumowej i będzie.

#4133 vincents

vincents
  • 3 postów

Napisano 27 marca 2014 - 10:26

Panowie od kilku dni jestem szczęśliwym (chyba) posiadaczem IP. Poszukuje apki która zautomatyzuje proces uruchamiania internetu/wi-fi zgodnie z jakimś tam harmonogramem. Na konkurencyjną platformę to JuiceDeffender a dla IOS nie potrafię nic takiego znaleźć. Pomożecie?

#4134 Bania88

Bania88
  • 202 postów

Napisano 27 marca 2014 - 19:55

Witam. Czy wiadomo cos o appce Generali Auto. Nie moge jej za Chiny znalezc. Znikla czy co?

#4135 CalvinM

CalvinM
  • 7 postów

Napisano 27 marca 2014 - 23:30

Szukam app typu fiszki do nauki słówek. Korzystam z flashcards, które ktoś wcześniej polecał, ale chciałbym coś bardziej rozbudowanego. Jakieś statystyki progresu, możliwość powtórki tylko nieznanych słów etc. Może być płatna. Fajnie gdyby była możliwość dodawania zestawów przez internet a nie tylko app.

#4136 mmaciek

mmaciek
  • 22 postów

Napisano 27 marca 2014 - 23:53

Witam. Czy wiadomo cos o appce Generali Auto. Nie moge jej za Chiny znalezc. Znikla czy co?

Usunęli z appstore na androida cały czas jest, szukałem nigdzie znaleźć nie mogłem...
A przydała by mi się ta apka, potwierdzam bardzo dobrze działa na androidzie sprawdzanie aut :D nawet pokazuje w jakim przedziale była wypłata

Jak by ktoś miał pomysł gdzie to znaleźć i jak odpalić bez jailbreak to piszcie

#4137 CritiCalz

CritiCalz
  • 321 postów

Napisano 28 marca 2014 - 02:23

Witam. Są jakieś aktualne aplikacje przydatne przy zdawaniu prawa jazdy? Z tego co widziałem, wszystkie są porzucone i nieaktualizowane.

#4138 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 28 marca 2014 - 08:22

Panowie od kilku dni jestem szczęśliwym (chyba) posiadaczem IP. Poszukuje apki która zautomatyzuje proces uruchamiania internetu/wi-fi zgodnie z jakimś tam harmonogramem. Na konkurencyjną platformę to JuiceDeffender a dla IOS nie potrafię nic takiego znaleźć. Pomożecie?

Takie bajery to tylko po JB.

#4139 KeramxD

KeramxD
  • 61 postów

Napisano 28 marca 2014 - 08:52

Witam wszystkich. Chciałbym zacząć brać swojego iPada do szkoły jako zeszyt i w przyszłości jako urządzenie do odtwarzania e-podręczników. Szukam aplikacji, która pozwoli na prowadzenie notatek za pomocą klawiatury ale również rysika. Najlepiej jakby zamieniała krzywe linię na proste(chodzi mi teraz o matematykę) To samo z poprawą pisma, ponieważ jestem dysgrafikiem. Bardzo proszę Was o podanie odpowiedniej aplikacji.

#4140 vincents

vincents
  • 3 postów

Napisano 28 marca 2014 - 09:29

Takie bajery to tylko po JB.

Może być i po JB. Nie posiadam gwarancji więc mi nie zależy :)

#4141 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 28 marca 2014 - 09:48

Może być i po JB. Nie posiadam gwarancji więc mi nie zależy :)

Jakby gwarancja miała znaczenie w kwestii JB

#4142 Bania88

Bania88
  • 202 postów

Napisano 28 marca 2014 - 11:24

Usunęli z appstore na androida cały czas jest, szukałem nigdzie znaleźć nie mogłem...
A przydała by mi się ta apka, potwierdzam bardzo dobrze działa na androidzie sprawdzanie aut :D nawet pokazuje w jakim przedziale była wypłata

Jak by ktoś miał pomysł gdzie to znaleźć i jak odpalić bez jailbreak to piszcie

No wlasnie ja tez mialem okazje sie pobawic nia na Andku. Ciekawe czemu wywalili. Moze napisac bezposrednio do nich?

#4143 Sami_1

Sami_1
  • 80 postów

Napisano 29 marca 2014 - 11:29

A czy jest jakaś aplikacja, która zastąpi brak dużego zdjęcia podczas odbierania połączenia po aktualizacji iOS? :) Strasznie słuchawka straciła z tym "udoskonaleniem"...

#4144 JerryEvo

JerryEvo
  • 3 921 postów
Napisano 29 marca 2014 - 11:48

Nie ma.

#4145 sasiad91

sasiad91
  • 6 postów

Napisano 30 marca 2014 - 10:25

bluetooth Witam, może polecicie mi jakąś aplikacje, dzięki której poprzez bluetooth będę mógł wymieniać sie plikami, itd. , z innym markami tel. Z góry dzięki. Pozdrawiam

#4146 Bknz

Bknz
  • 25 postów

Napisano 30 marca 2014 - 14:11

Witam, może polecicie mi jakąś aplikacje, dzięki której poprzez bluetooth będę mógł wymieniać sie plikami, itd. , z innym markami tel.

Z góry dzięki. Pozdrawiam

Zapytam ze zdziwieniem to to nie można przesyłać plików poprzez BT normalnie w sensie udostępnij poprzez BT ??

I moje pytanie.

Czy jest odpowiednik aplikacji LAMA z Andrida ? tu macie link (https://play.google....bab.Llama&hl=pl) bardzo przydatne ustrojstwo :P

#4147 JerryEvo

JerryEvo
  • 3 921 postów
Napisano 30 marca 2014 - 14:14

Nie ma.

#4148 Bknz

Bknz
  • 25 postów

Napisano 30 marca 2014 - 15:56

Nie ma.

A coś zbliżonego do zarządzania profilami i ich przełączaniem jest?

#4149 JerryEvo

JerryEvo
  • 3 921 postów
Napisano 30 marca 2014 - 16:41

Nie ma. Możesz co najwyżej na podstawie czasu aktywować/dezaktywować funkcję „nie przeszkadzać”

#4150 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 30 marca 2014 - 20:35

Wydaje mi się, że takie programy byś znalazł w Cydii, po jailbreaku.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych