Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#4151 JerryEvo

JerryEvo
  • 3 921 postów
Napisano 30 marca 2014 - 20:47

Mam wrażenie, że wątek jest o programach w App Store.

#4152 dawdi17

dawdi17
  • 1 postów

Napisano 31 marca 2014 - 09:43

Czy na iOS 6 znajdę aplikację podobną do "Quit smoking - QuitNow!" (monitorowanie postępów w rzucaniu palenia)?

#4153 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 31 marca 2014 - 11:40

Czy na iOS 6 znajdę aplikację podobną do "Quit smoking - QuitNow!" (monitorowanie postępów w rzucaniu palenia)?

A próbowałeś chociaż poszukać samodzielnie?

Wersja na gluta:

http://play.google.c...ftware.dejaloYa

Wersja na iOS:

https://itunes.apple...d483994930?mt=8

Zgadnij czy od tego samego developera?

- - - Połączono posty - - -

edit: chyba, że szukasz wyłącznie na iOS6:

https://itunes.apple...d468624531?mt=8

#4154 roger09

roger09
  • 27 postów

Napisano 31 marca 2014 - 18:33

Cześć, szukam jakiegoś budzika na iOS, który da sie wyłączyć np skanująć kod QR. oraz Jaki program pokaże mi dokladne zużycie danych mobilnych ? I żeby pokazywał ile danych i kiedy bierze dana aplikacja. Obecnie mam Data Usage i średnia jest.

#4155 iCappy

iCappy
  • 1 postów

Napisano 02 kwietnia 2014 - 23:18

Siemka. Ja szukam aplikacja która rejestrowała by mi moją trasę którą przejechałem samochodem, średnia prędkość, wzniesienia itp. :) Coś takiego jak Moje Trasy na Andka.

#4156 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 02 kwietnia 2014 - 23:42

Siemka. Ja szukam aplikacja która rejestrowała by mi moją trasę którą przejechałem samochodem, średnia prędkość, wzniesienia itp. :) Coś takiego jak Moje Trasy na Andka.

Było na forum. Użyj szukajki i znajdziesz ;)

#4157 Grzybcia

Grzybcia
  • 28 postów

Napisano 05 kwietnia 2014 - 10:00

Tylko, że to rozwiązanie wyłączy jedynie aplikacje a iphone będzie dalej aktywny i będzie wyświetlał główny ekran. I tak np. Przez całą noc. Dobrze piszę? A jakie jest rozwiązanie aby telefon się uśpił?

#4158 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 05 kwietnia 2014 - 10:36

Tylko, że to rozwiązanie wyłączy jedynie aplikacje a iphone będzie dalej aktywny i będzie wyświetlał główny ekran. I tak np. Przez całą noc. Dobrze piszę? A jakie jest rozwiązanie aby telefon się uśpił?

Gdyby tylko istniał sposób żeby to sprawdzić...

#4159 Grzybcia

Grzybcia
  • 28 postów

Napisano 05 kwietnia 2014 - 13:44

Żeby sprawdzic co?

#4160 eviltomek

eviltomek
  • 780 postów
  • SkądDębica

Napisano 06 kwietnia 2014 - 18:46

Poleccie pogode najlepsza na ipada

#4161 dario13d

dario13d
  • 530 postów

Napisano 06 kwietnia 2014 - 20:02

Poleccie pogode najlepsza na ipada

Ja korzystam z WeatherPro dobra sprawdzalność polecam;)

#4162 iHarry

iHarry
  • 12 postów
  • SkądRybnik

Napisano 07 kwietnia 2014 - 08:18

Poszukuję Organizera na ios kompatybilny z mac os. Np wszystko w jednej app. Cena nie gra roli.

#4163 xStagGx

xStagGx
  • 36 postów

Napisano 07 kwietnia 2014 - 11:30

Witam, może polecicie mi jakąś aplikacje, dzięki której poprzez bluetooth będę mógł wymieniać sie plikami, itd. , z innym markami tel.

Z góry dzięki. Pozdrawiam

Nie można - systemowe "zabezpieczenie" od Apple. Przez BT możesz przesyłać pliki tylko pomiędzy iDevices :)

Podpowiem, że możesz spróbować przesyłać pliki między andkiem a IP poprzez wifi. Spróbuj np. tego:
https://play.google....etransfer&hl=en

Tu masz tutorial: Send files between Android and iOS with Fast File Transfer - TechRepublic

#4164 opa_pl

opa_pl
  • 411 postów

Napisano 09 kwietnia 2014 - 07:53

Witam, Poszukuję aplikacji na iphone/ipada która pozwalałaby zastępować klawiaturę oraz myszkę dla mac mini podłączonego pod telewizor (taki rozbudowany pilot ;)) Czy jest coś takiego? Co możecie polecić (nawet gdy nie ma wszystkich funkcji)?

#4165 roger1801

roger1801
  • 508 postów

Napisano 09 kwietnia 2014 - 08:08

Witam,
Poszukuję aplikacji na iphone/ipada która pozwalałaby zastępować klawiaturę oraz myszkę dla mac mini podłączonego pod telewizor (taki rozbudowany pilot ;)) Czy jest coś takiego? Co możecie polecić (nawet gdy nie ma wszystkich funkcji)?

Mobile Mouse Remote & Trackpad for the iPhone, iPod, iPad, and Android

#4166 raVonline

raVonline
  • 33 postów
  • SkądKraków

Napisano 09 kwietnia 2014 - 10:04

Mirror video po kablu video? Hej, szukam aplikacji która pozwoli mi na klonowanie obrazu video po kablu na zewnętrznym ekranie

#4167 rafal886

rafal886
  • 1 315 postów

Napisano 09 kwietnia 2014 - 12:36

Jak się nazywa aplikacja, która robi nam plik jpg z własnym menu w iphonie, zdjęcie jest jakby wklejone w iphone'a? W temacie pokaż swój springboard ludzie wklejają tak swój springboard, a nie wiem właśnie za pomocą jakiego programu.

#4168 ~Bober

~Bober
  • 24 postów

Napisano 09 kwietnia 2014 - 13:12

iWrapper :)

#4169 szymeq92

szymeq92
  • 43 postów

Napisano 09 kwietnia 2014 - 14:19

Witam Wiem, że już podobny temat powstał na forum, jednakże nie mogłem znaleźć odpowiedniego programu do sporządzania notatek na uczelni. Ściągnąłem pare polecanych przez forumowiczów programów i żaden nie był satysfakcjonujący. Spośród tylu tysięcy aplikacji musi być chociaż jeden taki program w którym można zarówno pisać na klawiaturze wirtualnej jak i pismem ręcznym bez większego trudu. (chodzi głównie o pisanie na klawiaturze, a wzory dopisywać ręcznie) Jest taka opcja w neu notes, aczkolwiek obsługa tego programu nie jest najlepsza. Zna ktoś może jakąś fajną aplikację do pisania ? Teoretycznie Ipad nadaje się do pracy nauki jak i zabawy to chyba wpadł ktoś na pomysł, żeby taki program stworzyć prawda? Najlepiej, gdyby był z funkcją liczenia podobnego na zasadzie programu "pierw z 3 calculator", gdzie rozróżnia liczby i automatycznie liczy..

#4170 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 09 kwietnia 2014 - 18:07

Przecież jak podłączysz iPhona/iPada kablem do monitora zewnętrznego to od razu włącza się klonowanie, czyż nie? Jedynie aplikacje np. do odtwarzania filmów puszczają na monitorze film a na urządzeniu kontrolki itd.

#4171 Bania88

Bania88
  • 202 postów

Napisano 10 kwietnia 2014 - 10:07

Witam. Pisalem tu raz o generali auto, ktore zniknelo z appstore. Pozwolilem sobie napisac do nich. Odpisali mi:

Szanowny Panie

Uprzemie informuję,że aplikacja w przyszłym tygodniu będzie dostępna do pobrania z APP Store.
Dodatkowo informuję, że mamy dla Pana specjalną propozycję ubezpieczenia*
Prosimy o podanie numeru telefonu kontaktowego oddzwonimy –
GWATANTUJEMY DOPASOWANIE OCHRONY DO PANA POTRZEB.

• dotyczy ubezpieczeń: pojazdów, mieszkań/domów, podróży zagranicznych oraz ubezpieczeń osobowych (OC, NNW)

Z poważaniem
Małgorzata Federowicz
Contact Center

Oczywiscie nie obylo sie bez wciskania ubezpieczenia :D

#4172 iUsername

iUsername
  • 113 postów
  • SkądPL

Napisano 11 kwietnia 2014 - 17:39

Słownik Angielsko-Polski, bogate słownictwo Witam! Poszukuję słownika angielsko-polskiego do tłumaczenia tekstów, czyli generalnie wyłapywania bardzo specyficznych słówek i ich tłumaczenia. W tym celu zwracam się do Was-zauważyłem że słowniki on-line rozpraszają reklamami i irytują czasami dziwnymi tłumaczeniami a te papierowe-pochłaniają ogromne ilości czasu a poza tym nie nadążają za nowymi wyrażeniami. Dlatego uznałem iż to czego potrzebuję to ROZBUDOWANY SŁOWNIK NA iPhone i najlepiej też iPad (nie chce kupować podwójnie aplikacji). Przejrzałem appstore i moją uwagę zwróciły iLeksyka i Collins, ten pierwszy sprawia wrażenie znacznie lepszego ale i droższy (35 euro) no i jest oddzielnie na iPhone i iPad. Co sądzicie? Polecacie coś? Prosiłbym Was o pomoc, kwota nie gra roli bo płacąc takie pieniądze za samo urządzenie 50 zł w tę lub tamtą nie ma znaczenia, zależy mi na jakości.

#4173 Lukas_pk

Lukas_pk
  • 127 postów

Napisano 12 kwietnia 2014 - 02:53

Jest jakaś aplikacja do nagrywania tego co robię na iPhone lub iPadzie taki screen recorder? Szukam i znaleźć nie mogę :( Mamy tu producentów oprogramowania to jak nie ma to może by ktoś z Was coś takiego zrobił i wrzucił do AppStore jestem gotów kupić i pewnie nie tylko ja:)

#4174 only1drog11

only1drog11
  • 2 postów

Napisano 12 kwietnia 2014 - 09:20

witam, czy jest jakas dobra alternatywa dla motionx gps? chodzi tylko o okreslanie wspolrzednych dla potrzeb geocachingu :)

#4175 kondzioro

kondzioro
  • 62 postów
  • SkądTrójmiasto

Napisano 13 kwietnia 2014 - 17:26

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie TO.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych