Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 4 votes

Poszukiwania aplikacji.

• Please log in to reply
5423 replies to this topic

#4151 JerryEvo

JerryEvo
  • 3921 posts
Posted 30 March 2014 - 20:47

Mam wrażenie, że wątek jest o programach w App Store.

#4152 dawdi17

dawdi17
  • 1 posts

Posted 31 March 2014 - 09:43

Czy na iOS 6 znajdę aplikację podobną do "Quit smoking - QuitNow!" (monitorowanie postępów w rzucaniu palenia)?

#4153 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 31 March 2014 - 11:40

Czy na iOS 6 znajdę aplikację podobną do "Quit smoking - QuitNow!" (monitorowanie postępów w rzucaniu palenia)?

A próbowałeś chociaż poszukać samodzielnie?

Wersja na gluta:

http://play.google.c...ftware.dejaloYa

Wersja na iOS:

https://itunes.apple...d483994930?mt=8

Zgadnij czy od tego samego developera?

- - - Połączono posty - - -

edit: chyba, że szukasz wyłącznie na iOS6:

https://itunes.apple...d468624531?mt=8

#4154 roger09

roger09
  • 27 posts

Posted 31 March 2014 - 18:33

Cześć, szukam jakiegoś budzika na iOS, który da sie wyłączyć np skanująć kod QR. oraz Jaki program pokaże mi dokladne zużycie danych mobilnych ? I żeby pokazywał ile danych i kiedy bierze dana aplikacja. Obecnie mam Data Usage i średnia jest.

#4155 iCappy

iCappy
  • 1 posts

Posted 02 April 2014 - 23:18

Siemka. Ja szukam aplikacja która rejestrowała by mi moją trasę którą przejechałem samochodem, średnia prędkość, wzniesienia itp. :) Coś takiego jak Moje Trasy na Andka.

#4156 zakino

zakino

• 10510 posts

Posted 02 April 2014 - 23:42

Siemka. Ja szukam aplikacja która rejestrowała by mi moją trasę którą przejechałem samochodem, średnia prędkość, wzniesienia itp. :) Coś takiego jak Moje Trasy na Andka.

Było na forum. Użyj szukajki i znajdziesz ;)

#4157 Grzybcia

Grzybcia
  • 28 posts

Posted 05 April 2014 - 10:00

Tylko, że to rozwiązanie wyłączy jedynie aplikacje a iphone będzie dalej aktywny i będzie wyświetlał główny ekran. I tak np. Przez całą noc. Dobrze piszę? A jakie jest rozwiązanie aby telefon się uśpił?

#4158 klnt

klnt
  • 2043 posts
  • SkądOpole

Posted 05 April 2014 - 10:36

Tylko, że to rozwiązanie wyłączy jedynie aplikacje a iphone będzie dalej aktywny i będzie wyświetlał główny ekran. I tak np. Przez całą noc. Dobrze piszę? A jakie jest rozwiązanie aby telefon się uśpił?

Gdyby tylko istniał sposób żeby to sprawdzić...

#4159 Grzybcia

Grzybcia
  • 28 posts

Posted 05 April 2014 - 13:44

Żeby sprawdzic co?

#4160 eviltomek

eviltomek
  • 780 posts
  • SkądDębica

Posted 06 April 2014 - 18:46

Poleccie pogode najlepsza na ipada

#4161 dario13d

dario13d
  • 530 posts

Posted 06 April 2014 - 20:02

Poleccie pogode najlepsza na ipada

Ja korzystam z WeatherPro dobra sprawdzalność polecam;)

#4162 iHarry

iHarry
  • 12 posts
  • SkądRybnik

Posted 07 April 2014 - 08:18

Poszukuję Organizera na ios kompatybilny z mac os. Np wszystko w jednej app. Cena nie gra roli.

#4163 xStagGx

xStagGx
  • 36 posts

Posted 07 April 2014 - 11:30

Witam, może polecicie mi jakąś aplikacje, dzięki której poprzez bluetooth będę mógł wymieniać sie plikami, itd. , z innym markami tel.

Z góry dzięki. Pozdrawiam

Nie można - systemowe "zabezpieczenie" od Apple. Przez BT możesz przesyłać pliki tylko pomiędzy iDevices :)

Podpowiem, że możesz spróbować przesyłać pliki między andkiem a IP poprzez wifi. Spróbuj np. tego:
https://play.google....etransfer&hl=en

Tu masz tutorial: Send files between Android and iOS with Fast File Transfer - TechRepublic

#4164 opa_pl

opa_pl
  • 411 posts

Posted 09 April 2014 - 07:53

Witam, Poszukuję aplikacji na iphone/ipada która pozwalałaby zastępować klawiaturę oraz myszkę dla mac mini podłączonego pod telewizor (taki rozbudowany pilot ;)) Czy jest coś takiego? Co możecie polecić (nawet gdy nie ma wszystkich funkcji)?

#4165 roger1801

roger1801
  • 508 posts

Posted 09 April 2014 - 08:08

Witam,
Poszukuję aplikacji na iphone/ipada która pozwalałaby zastępować klawiaturę oraz myszkę dla mac mini podłączonego pod telewizor (taki rozbudowany pilot ;)) Czy jest coś takiego? Co możecie polecić (nawet gdy nie ma wszystkich funkcji)?

Mobile Mouse Remote & Trackpad for the iPhone, iPod, iPad, and Android

#4166 raVonline

raVonline
  • 33 posts
  • SkądKraków

Posted 09 April 2014 - 10:04

Mirror video po kablu video? Hej, szukam aplikacji która pozwoli mi na klonowanie obrazu video po kablu na zewnętrznym ekranie

#4167 rafal886

rafal886
  • 1315 posts

Posted 09 April 2014 - 12:36

Jak się nazywa aplikacja, która robi nam plik jpg z własnym menu w iphonie, zdjęcie jest jakby wklejone w iphone'a? W temacie pokaż swój springboard ludzie wklejają tak swój springboard, a nie wiem właśnie za pomocą jakiego programu.

#4168 ~Bober

~Bober
  • 24 posts

Posted 09 April 2014 - 13:12

iWrapper :)

#4169 szymeq92

szymeq92
  • 43 posts

Posted 09 April 2014 - 14:19

Witam Wiem, że już podobny temat powstał na forum, jednakże nie mogłem znaleźć odpowiedniego programu do sporządzania notatek na uczelni. Ściągnąłem pare polecanych przez forumowiczów programów i żaden nie był satysfakcjonujący. Spośród tylu tysięcy aplikacji musi być chociaż jeden taki program w którym można zarówno pisać na klawiaturze wirtualnej jak i pismem ręcznym bez większego trudu. (chodzi głównie o pisanie na klawiaturze, a wzory dopisywać ręcznie) Jest taka opcja w neu notes, aczkolwiek obsługa tego programu nie jest najlepsza. Zna ktoś może jakąś fajną aplikację do pisania ? Teoretycznie Ipad nadaje się do pracy nauki jak i zabawy to chyba wpadł ktoś na pomysł, żeby taki program stworzyć prawda? Najlepiej, gdyby był z funkcją liczenia podobnego na zasadzie programu "pierw z 3 calculator", gdzie rozróżnia liczby i automatycznie liczy..

#4170 klnt

klnt
  • 2043 posts
  • SkądOpole

Posted 09 April 2014 - 18:07

Przecież jak podłączysz iPhona/iPada kablem do monitora zewnętrznego to od razu włącza się klonowanie, czyż nie? Jedynie aplikacje np. do odtwarzania filmów puszczają na monitorze film a na urządzeniu kontrolki itd.

#4171 Bania88

Bania88
  • 202 posts

Posted 10 April 2014 - 10:07

Witam. Pisalem tu raz o generali auto, ktore zniknelo z appstore. Pozwolilem sobie napisac do nich. Odpisali mi:

Szanowny Panie

Uprzemie informuję,że aplikacja w przyszłym tygodniu będzie dostępna do pobrania z APP Store.
Dodatkowo informuję, że mamy dla Pana specjalną propozycję ubezpieczenia*
Prosimy o podanie numeru telefonu kontaktowego oddzwonimy –
GWATANTUJEMY DOPASOWANIE OCHRONY DO PANA POTRZEB.

• dotyczy ubezpieczeń: pojazdów, mieszkań/domów, podróży zagranicznych oraz ubezpieczeń osobowych (OC, NNW)

Z poważaniem
Małgorzata Federowicz
Contact Center

Oczywiscie nie obylo sie bez wciskania ubezpieczenia :D

#4172 iUsername

iUsername
  • 113 posts
  • SkądPL

Posted 11 April 2014 - 17:39

Słownik Angielsko-Polski, bogate słownictwo Witam! Poszukuję słownika angielsko-polskiego do tłumaczenia tekstów, czyli generalnie wyłapywania bardzo specyficznych słówek i ich tłumaczenia. W tym celu zwracam się do Was-zauważyłem że słowniki on-line rozpraszają reklamami i irytują czasami dziwnymi tłumaczeniami a te papierowe-pochłaniają ogromne ilości czasu a poza tym nie nadążają za nowymi wyrażeniami. Dlatego uznałem iż to czego potrzebuję to ROZBUDOWANY SŁOWNIK NA iPhone i najlepiej też iPad (nie chce kupować podwójnie aplikacji). Przejrzałem appstore i moją uwagę zwróciły iLeksyka i Collins, ten pierwszy sprawia wrażenie znacznie lepszego ale i droższy (35 euro) no i jest oddzielnie na iPhone i iPad. Co sądzicie? Polecacie coś? Prosiłbym Was o pomoc, kwota nie gra roli bo płacąc takie pieniądze za samo urządzenie 50 zł w tę lub tamtą nie ma znaczenia, zależy mi na jakości.

#4173 Lukas_pk

Lukas_pk
  • 127 posts

Posted 12 April 2014 - 02:53

Jest jakaś aplikacja do nagrywania tego co robię na iPhone lub iPadzie taki screen recorder? Szukam i znaleźć nie mogę :( Mamy tu producentów oprogramowania to jak nie ma to może by ktoś z Was coś takiego zrobił i wrzucił do AppStore jestem gotów kupić i pewnie nie tylko ja:)

#4174 only1drog11

only1drog11
  • 2 posts

Posted 12 April 2014 - 09:20

witam, czy jest jakas dobra alternatywa dla motionx gps? chodzi tylko o okreslanie wspolrzednych dla potrzeb geocachingu :)

#4175 kondzioro

kondzioro
  • 62 posts
  • SkądTrójmiasto

Posted 13 April 2014 - 17:26

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie TO.

50 user(s) are reading this topic

0 members, 50 guests, 0 anonymous users