Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#3576 dadzbog

dadzbog
  • 27 postów

Napisano 13 maja 2013 - 09:38

Witam, poszukuję aplikacji na iphone 3g 4.2.1 + jb która zastąpi mi brak takich aplikacji jak Sleep Cycle Alarm Clock, ma ktoś jakieś pomysły ?

Smart Alarm Clock?

#3577 Tricster

Tricster
  • 4 postów

Napisano 13 maja 2013 - 12:20

[URL="https://itunes.apple.com/us/app/smart-alarm-clock-free-sleep/id388168910?mt=8"]Smart Alarm Clock[/URL]?

Niestety wymaga iOS 5.0 :( jakieś inne propozycje > ewentualnie mogą być z time machine, jednak wole coś oryginalnego.

#3578 Wicked

Wicked
  • 57 postów
  • SkądDublin

Napisano 15 maja 2013 - 20:27

Szukam programu za pomocą którego będę w stanie zapisać w jakich dniach i w jakich godzinach byłem w pracy, będzie mi podawał po wpisaniu stawki godzinowej ile w danym dniu/tygodniu/miesiącu zarobiłem (w euro).

#3579 Adam Kalinowski

Adam Kalinowski
  • 8 postów
  • SkądPoland

Napisano 16 maja 2013 - 21:03

Dobry wieczór ! Poszukuję aplikacji : 1) Dobra aplikacja do przeróbki zdjęć z opcją " punktowego zaznaczenia obszaru i zmienienia koloru " Chodzi mi o to, że np. są czerwony beatsy. Daję filtr czarnobiały ale chcę słuchawki zostawić czerwone. Zaznaczam słuchawki i pędzelkiem je maluję na czerwono - coś w ten deseń. Aplikacje mogą być płatne lub nie, ale jeżeli ktoś podaje link do płatnej to proszę też o alternatywę wersji FREE 2) Niedawno przeczytałem tutaj na forum w jakimś temacie ( nie pamiętam jakim xd ) że ktoś sobie nie umie wyobrazić życia bez jakiejś tam aplikacji. Aplikacja ta pozwalała planować dzień, zapisywać najważniejsze wydarzenie etc etc. Wydaje mi się, że chodziło o jakiś organizer albo coś :) (iphone 5 ) pozdrawiam :)

#3580 lucasek

lucasek
  • 9 postów

Napisano 17 maja 2013 - 12:09

Witam. Poszukuję aplikacji do pobierania filmów z YT która pozwoli na zapisanie pliku bezpośrednio w Dropbox lub iFiles a nie jak oferuje większość mi znanych najpierw do aplikacji służącej do pobierania z YT po czym zapis wewnątrz aplikacji i następnie export do Dropbox/iFiles? Dziękuję za pomoc.

#3581 Azazel-44

Azazel-44
  • 2 postów

Napisano 17 maja 2013 - 20:42

Witam obecnie jestem w takiej sytuacji, że potrzebuje takiego "kieszonkowego" access pointa. Czytałem w necie no i od razu wyskoczyło mi mywi,6.0 zassałem z cydi działało wyśmienicie lecz oczywiście była to wersja trial skończyło się dobre no i niestety Mywi jest ku..o drogi moje pytanie brzmi czy jest alternatywa dla mywi jakaś sensowna darmowa lub przynajmniej tasza? PZDR

#3582 nieobecny

nieobecny
  • 7 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 18 maja 2013 - 14:08

Witam, Posiadam Iphone4 oraz Ipad mini - Pytanie brzmi: Czy jest możliwość za pomocą .. czegokolwiek sklonować obraz z jednego urządzenia na drugie?

#3583 Wujek

Wujek
  • 56 postów

Napisano 18 maja 2013 - 21:04

Szukam aplikacji do rozpoznawania muzyki, ale działającą offline. Chodzi mi o to aby przy braku zasięgu zapisywała kilkunasto sekundowe próbki, a indetyfikowała je gdy odzyskam zasięg/będę miał wifi. W moich ulubionych klubach nie ma zasiegu ;/

#3584 adek2795

adek2795
  • 132 postów

Napisano 19 maja 2013 - 19:31

shazam tak działa :)

#3585 Lukas_pk

Lukas_pk
  • 127 postów

Napisano 20 maja 2013 - 21:23

Wyszedł może już jakiś edytor tekstu na iphona który ma polski słownik?

#3586 KeramxD

KeramxD
  • 61 postów

Napisano 21 maja 2013 - 21:13

Siema, Szukam darmowej aplikacji do Ipada, która odbierze przesył DLNA z mojego telefonu i odtworzy film.

#3587 russso

russso
  • 1 postów

Napisano 23 maja 2013 - 08:12

Witam! Szukam aplikacji na iphona 4s która powie mi kto dzwoni (jaką ma nokia). Pozdrawiam!

#3588 Przytulacz

Przytulacz
  • 3 postów

Napisano 23 maja 2013 - 19:45

Aplikacja do pisania nut Witam, poszukuję aplikacji do pisania nut na iPadzie, lecz nie takiej typu Sibelius czy Finale. Zwyklego programu do rysowania, który ma pięciolinię w tle, widziałem kiedyś coś takiego. Ktoś pomoże?

#3589 migal

migal
  • 351 postów
  • Skądmam wiedzieć ?

Napisano 24 maja 2013 - 00:44

Przytulacz - jeśli dobrze zrozumiałem to chodzi Ci o zwykły program do pisania/rysowania rysikiem (stylusem). Jeśli tak to program UPAD umożliwia wybranie jako czystej kartki pięciolinii i pisanie na niej.

#3590 roha

roha
  • 181 postów
  • SkądPoznań

Napisano 26 maja 2013 - 10:42

Szukam aplikacji która będzie wysyłała mi przypomnienia o meczach piłkarskich z najważniejszych lig europejskich, może ktoś zna jakieś tytuły? Wiem, ze sezon praktycznie juz się zakończył ale tak na zaś (:

#3591 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 26 maja 2013 - 11:19

Szukam aplikację w której wysmaruję działanie i da mi odpowiedź.

#3592 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 26 maja 2013 - 12:27

Szukam aplikację w której wysmaruję działanie i da mi odpowiedź.

https://itunes.apple...d578979413?mt=8 free
https://itunes.apple...d334989259?mt=8
https://itunes.apple...d333252515?mt=8

#3593 Link

Link
  • 102 postów

Napisano 29 maja 2013 - 14:44

Poszukuję aplikacji, która działa pod iOS 6 i służy do głosowego powiadamiania, kto dzwoni. Próbowałem iCallannounce, ale nie dość, że wypowiada zangielszczone polskie imiona, to słychać to tylko przez iPhone'a, a zależy mi tylko na informacji przez słuchawkę bluetooth.. Kiedyś był taki program - CallTell, ale nie wspiera już iOS 6... Pomocy.

#3594 mobostudio

mobostudio
  • 11 postów

Napisano 30 maja 2013 - 16:10

A może mówienie godziny co określony interwał?

Witam,

Szukam aplikacji (najlepiej darmowej), która podawałaby ("czytała") mi czas podczas słuchania muzyki z iPhone'a. Wyobrażam to sobie tak, że naciskam przycisk pauzy albo jakikolwiek inny na pilocie z oryginalnych słuchawek i wtedy muzyka wycisza się na moment (tak jak przy przychodzącym mailu, SMS-ie lub rozmowie) i "lektor" podaje aktualną godzinę. Dzięki temu nie musiałbym wyjmować telefonu z futerału/kieszeni, ani wyłączać iPoda, żeby sprawdzić czas.

Czy spotkaliście się z taką aplikacją?

Być może taka aplikacja mogłaby być utworzona ale musiałaby być cały czas odpalona na ekranie (w foregroundzie).
Niestety Apple akceptuje tylko aplikacje działające w pełni w tle, które albo dotyczą GPS, albo odtwarzają ciągle muzykę.

Nasza aplikacja Gadający Zegar odtwarza czas po polsku w tle w dowolnych interwałach (muzyka z iPoda na chwilę cichnie i odtwarzany jest komunikat o bieżącym czasie).
Można sobie ustawić np. co 30 minut:
Gadający Zegar AppStore

#3595 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 30 maja 2013 - 16:38

To trzeba jeszcze do aplikacji dodać odtwarzacz i autor będzie w siódmym niebie (po dwóch latach od założenia tematu :/ )

#3596 Adam Kalinowski

Adam Kalinowski
  • 8 postów
  • SkądPoland

Napisano 31 maja 2013 - 13:02

Poszukuję aplikacji : aplikacja do przeróbki zdjęć z opcją " punktowego zaznaczenia obszaru i zmienienia koloru " Chodzi mi o to, że np. są czerwony beatsy. Daję filtr czarnobiały ale chcę słuchawki zostawić czerwone. Zaznaczam słuchawki i pędzelkiem je maluję na czerwono - coś w ten deseń. Aplikacje mogą być płatne lub nie, ale jeżeli ktoś podaje link do płatnej to proszę też o alternatywę wersji FREE

#3597 Lukas_pk

Lukas_pk
  • 127 postów

Napisano 02 czerwca 2013 - 13:46

Szukam programu na iphone 4s podobnego do iMV https://itunes.apple...8&affId=1860684 chce by można było dodawać fotki filmy tak jak ma to miejsce np w prezentacjach weselnych a później całość wyeksportować do HD :)

#3598 Pine

Pine
  • 42 postów

Napisano 05 czerwca 2013 - 09:25

Witam wszystkich poszukuję swype na iphone z polskim słownikiem może być płatny, nie wiem czy z aap store aplikacja swype keyboard obsługuje POLSKI język ?

#3599 robert.kasia10

robert.kasia10
  • 46 postów

Napisano 05 czerwca 2013 - 16:28

Witam! Przymierzam się do przesiadki z androida na jabłuszko. W androidach jest aplikacja "sms backup+restore" zsynchronizowana z mailem, na którego wędruje kopia naszych smsów. Na mailu pojawia się zakładka "sms" i pięknie widać całą konwersację - i tu moje pytanie: czy możliwe jest wykonanie w ten sposób (lub jakiś inny) kopii smsów??? Przyznam szczerze że kopia na maila jest bardzo wygodna. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie odpowiedzi :roll:

#3600 savio23

savio23
  • 30 postów
  • SkądŁowicz,Łódź,Warszawa

Napisano 06 czerwca 2013 - 12:10

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie TO.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych