Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#3626 Satine

Satine
  • 21 postów

Napisano 20 czerwca 2013 - 16:49

Czy w darmowej wersji jest limit zapisanych tras?

#3627 jarooo

jarooo
  • 349 postów
  • SkądTarnów

Napisano 21 czerwca 2013 - 08:44

Nie ma, wersja w pełni funkcjonalna. W płatnej masz tylko dodatki typu prognoza pogody, badanie pulsu, itp. Wszystkie najistotniejsze funkcje są za free.

#3628 trufelka

trufelka
  • 12 postów

Napisano 21 czerwca 2013 - 15:24

Czy jest jakaś aplikacja która : Wyślę sama sms pod numer który do mnie dzwoni, dzwoni mnie nie ma przy telefonie nie odbieram. Ona wyślę automatycznie np po 4 sygnałach SMS Z ustaloną prze zemnie treścią ?

#3629 Satine

Satine
  • 21 postów

Napisano 21 czerwca 2013 - 17:44

jarooo - Ściągnęłam i wypróbowałam jedna trasę. Niestety mogę ją tylko udostępnić na fb. Brak opcji wysłania trasy na maila. lub innej archiwizacji. Trasy zwiedzania - często wielokilometrowe jednego dnia, chcę potem móc np wydrukować w większym formacie.

#3630 mati_as

mati_as
  • 475 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 czerwca 2013 - 20:34

Najważniejsze newsy/informacje/wiadomości z Polsk i ze świata w jednej aplikacji? Na andoridzie miałem coś takiego, jest na ios?:)

#3631 jarooo

jarooo
  • 349 postów
  • SkądTarnów

Napisano 22 czerwca 2013 - 10:56

jarooo - Ściągnęłam i wypróbowałam jedna trasę. Niestety mogę ją tylko udostępnić na fb. Brak opcji wysłania trasy na maila. lub innej archiwizacji. Trasy zwiedzania - często wielokilometrowe jednego dnia, chcę potem móc np wydrukować w większym formacie.

Z samej aplikacji nie wyślesz na maila, ale masz multum możliwości z panelu na stronie www - wysyłanie na wszystkie portale, wysyłanie mailem, eksport do plików GPS (Google Earth, itp.).

#3632 alek_rah

alek_rah
  • 7 postów
  • SkądKraków

Napisano 24 czerwca 2013 - 14:55

Cześć, Szukam aplikacji, która działa na zasadzie find my iphone lecz wyszukuje urządzenia z systemem android. Nie raz już miałem sytuacje gdzie zawieruszyłem swój drugi telefon z androidem i nie ma go jak znaleźć. Ktoś zna taką aplikacje, która wyszuka gdzie jest coś z androidem ?

#3633 barberry

barberry
  • 1 postów

Napisano 24 czerwca 2013 - 22:50

Witajcie, szukam aplikacji na działającej jak 3G Watchdog na Androidzie - monitoruje transmisję danych przez sieć komórkową a przy ustalonym progu (np. 98% miesięcznego transferu) ją blokuje. Póki co znalazłam apki pozwalające jedynie na kontrolę ale to na czym mi mocno zależy to blokowanie transmisji danych tak, by nie trzeba było tego robić w ustawieniach. Jeśli nie ma nic takiego to czy istnieje możliwość "wyciągnięcia" z ustawień opcji włączania/wyłączania transmisji danych przez sieć komórkową żeby nie trzeba było za każdym razem grzebać w ustawieniach?

#3634 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 24 czerwca 2013 - 23:58

DataMan Pro : Track Data Usage In Real-Time - jest jakaś inna aplikacja, pokazująca: która aplikacja ile zużywa transferu? Co polecacie? (Na co dzień używam Data Control - Manage Data Usage in Real Time, jednak tam nie ma informacji, który program, ile... ).

#3635 kuba_slonka

kuba_slonka
  • 211 postów
  • SkądOpole, Poland

Napisano 26 czerwca 2013 - 06:40

Ja mam Battery Doctor.

#3636 mkepol

mkepol
  • 54 postów

Napisano 26 czerwca 2013 - 13:08

Czesc, Szukam aplikacji na iPad czytnik RSS ktory bedzie mial powiadomienia tzn sam bedzie sie aktualizowal i jak bedzie konkretny wpis (fora podroznicze z tanimi lotami) tam wazna jest kazda minuta to dam mi znac alarmem plakietka banerem. Interesuja mnie darmowe lub za drobne € , nie musi byc kosmicznie rozbudowany wystarczy tylko powiadomienie o nowym wpisie.

#3637 DeeS

DeeS
  • 12 postów

Napisano 26 czerwca 2013 - 15:55

Czy istnieje jakaś aplikacja/tips&trick pozwalająca dodac numer telefonu do ignorowanych i ze jak będzie znowu dzwonić to będzie zajęte ???

#3638 ZlyPL

ZlyPL
  • 229 postów

Napisano 27 czerwca 2013 - 08:02

Witam szukam programu do zapisu śladu przebytej trasy ( głównie wycieczek na motocyklu ) przedstawiającej na mapie przebytą trasę ewentualnie powiązaną z rolką aparatu ze wskazaniem gdzie wykonano fotki, filmy inne statystyki

#3639 ledman

ledman
  • 24 postów

Napisano 27 czerwca 2013 - 08:03

Cześć, Zrobiłem sobie panoramę qtvr w formacie .mov , która bez problemu działa w quicktime na maku. Chciałbym ją teraz otworzyć na ipadzie. Pytanie czy jest jakaś aplikacja, którą mógłbym to zrobić? pozdrawiam

#3640 Makusss

Makusss
  • 20 postów

Napisano 30 czerwca 2013 - 22:00

Witam poszukuje słownika polsko angielskiego z jak największą bazą słów. Tak abym nie potrzebował miec włączonego internetu.

#3641 kris2k

kris2k
  • 321 postów

Napisano 01 lipca 2013 - 19:51

Witam szukam programu do zapisu śladu przebytej trasy ( głównie wycieczek na motocyklu ) przedstawiającej na mapie przebytą trasę ewentualnie powiązaną z rolką aparatu ze wskazaniem gdzie wykonano fotki, filmy inne statystyki

Podpinam się do pytania.

#3642 pol

pol
  • 67 postów

Napisano 02 lipca 2013 - 10:36

Zamieszczone przez ZlyPL Witam szukam programu do zapisu śladu przebytej trasy ( głównie wycieczek na motocyklu ) przedstawiającej na mapie przebytą trasę ewentualnie powiązaną z rolką aparatu ze wskazaniem gdzie wykonano fotki, filmy inne statystyki Podpinam się do pytania. może traseo ?

#3643 garret9

garret9
  • 18 postów
  • SkądWrocław

Napisano 02 lipca 2013 - 13:23

Witam, mam nowego ip5 prosto z Orange, niestety soft 6.1.4 nie ma poki opcji jailbrake'a, Obecnie używam go jako "telefonu", bez boss prefsa cieżko o funkcjonalność iPhona. Są jakieś applowskie wtyczki umożliwiające gaszenie wifi/3G z dowolnego poziomu? Lub jakiekolwiek alternatywne programy dające odrobine wygody?

#3644 Firel

Firel
  • 111 postów

Napisano 02 lipca 2013 - 21:07

Potrzebuję dwóch aplikacji: 1. Która pozwoli mi ściągnąć mapę Eastbourne, Anglia, tak, aby móc używać jej w trybie offline. 2. Coś w stylu "jak dojść z miejsca A do B" tak by działała również w Eastbourne. Najlepiej jakby były także na Android:>

#3645 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 02 lipca 2013 - 21:15

Potrzebuję dwóch aplikacji:
1. Która pozwoli mi ściągnąć mapę Eastbourne, Anglia, tak, aby móc używać jej w trybie offline.
2. Coś w stylu "jak dojść z miejsca A do B" tak by działała również w Eastbourne.

Najlepiej jakby były także na Android:>

ForeverMap.

#3646 NoMercy

NoMercy
  • 143 postów
  • Skąd3M

Napisano 02 lipca 2013 - 21:17

Podpinam się do pytania.

runtastic

#3647 Leo13

Leo13
  • 20 postów

Napisano 03 lipca 2013 - 21:36

Czy ktoś zna aplikacje która umozliwia ręczne pisanie rysikiem komentarzy, uwag, notatek na plikach "epub" - na pdf jest multum ale na epub......

#3648 bhgn

bhgn
  • 2 postów

Napisano 03 lipca 2013 - 22:08

prywatny album na zdjęcia Witam, Otóż chciałbym założyć sobie prywatny album na zdjęcia w telefonie zabezpieczony hasłem (telefon Iphone 4s). I mam pytanie. Czy w ogóle istnieje taka możliwość? Bo mam kilka zdjęć których nie chciałbym pokazywać, ale chciałbym je zachować dla siebie i żeby nikt przez przypadek nie zobaczył ich.

#3649 jarooo

jarooo
  • 349 postów
  • SkądTarnów

Napisano 04 lipca 2013 - 11:47

Tylko zewnętrzna aplikacja, polecam iFiles.

#3650 Norbixi

Norbixi
  • 5 postów
  • SkądPoznań, Poland

Napisano 05 lipca 2013 - 12:56

Witam, Szukam aplikacji (do iphone 5), dzięki której mógłbym monitorować spalanie paliwa mojego samochodu. Aplikacja "Moje Auto", którą znalazłem w AppStore mi nie odpowiada. Czy zna ktoś podobną, najlepiej bardzo prostą aplikację tego typu?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych