Straciłem 10 minut życia ale co tam, jeszcze niedawno pisałeś tak:
effe 24 września 2014 - 13:09 "Kuźwa siadają na telefonie i się dziwią, że może się uszkodzić. Ludzie trochę powagi. Wiadome, ileś tam razy nic się nie stanie, aż w końcu pęknie. Logiczne."
effe 01 października 2014 - 06:36 "Mam to samo w pracy i sie śmieje. Wygina się ludziom w głowach. I to jest przykre. Ludzie są tacy naiwni."
effe 03 października 2014 - 07:40 "Zobaczcie, korzystam już prawie tydzień z iP6+ i się jeszcze nie wygiął :shock: toż to SZOK! A noszę go w kieszeni jeansów. Siadam, kucam, normalnie korzystam i nic, zero zniekształceń. Jak to możliwe? Czyżby internet jednak kłamał? ojej… :roll: "
effe 03 października 2014 - 11:32 "Powtarzam, podczas normalnego użytkowania ani iPhone 5s ani iPhone 6 nie wygnie się od tak se, chyba, ze bardzo mocno tego chcemy. "
effe 18 października 2014 - 13:34 "Komu się wygina? Jakoś na tym forum nie trafiłem na takie opinie."
effe 19 października 2014 - 09:29 "OK, czytaj sobie dalej bajeczki
Jak napiszą, że widzieli latające krowy, też uwierzysz? Bidaczek."
effe 19 października 2014 - 13:57 "OK, ok Jeśli ktoś wierzy w bajki również nic nie poradzimy. Tak tak, iPhone sam się wygina w kieszeni. Powiem nawet więcej iPhone wygina się od samego patrzenia na niego. Radzę wyjść z tego matrixa :)"
effe 19 października 2014 - 15:43 "Lexio ogarnij się, nie mam zamiaru przekopywać i czytać opinii internautów. Dla mnie liczą się fakty, to co widzę na żywo. Korzystam już 3 tydzień z iP6+ w różnych warunkach, nawet lekko ekstremalnych i jakoś mi się jeszcze nie wygiął. Powiem więcej, nie dostał żadnej ryski, choć nie korzystam z żadnych etui itp. Wg mnie wykonanie, na początku bynajmniej się tak wydaje jest o wiele lepsze niż w jego poprzednikach. A to, że pod naciskiem się wygnie, nie jest tajemnica. iPhone 5/5s też się wyginał. HTC One M8 również. Tylko trzeba to po prostu zrobić świadomie. Dziękuję i dobranoc :)"
effe 22 października 2014 - 14:04 "A w duszki też wierzysz? To nie długo Twoje święto 
hehe, nigdy mnie to forum nie przestanie zadziwiać. 
Na bank w kieszeni sam Ci się wygnie ;)"
effe 22 października 2014 - 14:39 "No my wiemy, zapewne już 3 Ci się w spodniach wygięły? 
Sorry, ale bajki ludzie opowiadają, a wy wciągacie jak młode pelikany.
Żal.
Używam iPhone'a 6plus już kilka tygodni, noszę w kieszeni jeansów. Siadam, chodzę, biegam, kucam i jakoś się nie wygiął. Jeśli faktycznie byłaby to taka słaba konstrukcja, to już dawno byłby wygięty.
Druga sprawa, testy mówią, że HTC M8 jest słabszy konstrukcyjnie. Posiadałem go ponad miesiąc i też się jakoś nie wygiął.
Ludzie ogarnijcie się! Jak korzystacie z telefonu normalnie, nie siadacie na nim, czy nie próbujecie rękoma wygiąć, to nic się nie stanie. A to, że ludzie po forach wypisują, że im się sam wygiął, to są bajki i tyle."
Więcej w tym wątku.
http://myapple.pl/fo...nia/?p=1918191
Myślę, że kilku osobom z tamtego tematu należą się Twoje przeprosiny.....