iPhone 6/6 Plus - pierwsze wra偶enia
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 06:05
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 06:53

Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 07:07
Jestem troch臋 przera偶ony, ale podobno zwyk艂e sz贸stki nie maj膮 tego problemu.
https://www.youtube.com/watch?v=znK652H6yQM#t=243
JA czyta艂em ,偶e zwyk艂a r贸wnie偶 si臋 wygina
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 08:33

PS: iPhone 5C nie powinien si臋 wygina膰 ;-)
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 10:10
6/ 6+ to chyba najbardziej kontrowersyjny z modeli, nawet na tym forum czytaj膮c posty wida膰, 偶e zachwytu nie ma. Dziwi fakt, 偶e modelu 6+ tak szybko zabrak艂o, ale pewnie by艂 wyprodukowany w mniejszej ilo艣ci i st膮d ten deficyt.
Jestem pewny, 偶e je艣li kto艣 kupi 6+ to raczej modelu 6S+ w przysz艂ym roku ju偶 nie kupi, bo ten tablet przez rok czasu dostarczy mu tyle niepor臋czno艣ci, 偶e b臋dzie to chcia艂 sprzeda膰. A za rok ..... zacytuje tego posta, bo bije o zak艂ad, 偶e model 6+ na rynku wt贸rnym b臋dzie trudniej sprzeda膰 ni偶 zwyk艂膮 6k臋. Ceny b臋d膮 za u偶ywki identyczne o ile jeszcze 6+ nie b臋d膮 ta艅sze.
A czy na tym forum widzia艂e艣 kiedy艣 zachwyty nad jakim艣 nowym modelem?
Wysz艂a 4-ka - co to kurde jest? Jak mo偶na by艂o wyda膰 tak brzydki telefon.
Wyszed艂 4s - nic ciekawego, troch臋 szybszy
Wysz艂a 5ka - Apple si臋 ko艅czy, co to za brzydal, co to za parowka, masakra
Wyszed艂 5s - nic ciekawego, troch臋 szybszy, touch id? Na co komu zb臋dny bajer.
Wiec i przy 6tce b臋d膮 p艂acze, ka偶dy widzi to co chce widzie膰.
Ja widz臋 pozytywy, ekran jest wi臋kszy a to plus, tylko trzeba najpierw z takiego telefonu korzysta膰 by si臋 o tym przekona膰.
Sama jako艣膰 ekranu jest du偶o lepsza od 5s, du偶y wp艂yw ma sporo wi臋kszy kontrast i spos贸b osadzenia ekranu, dzi臋ki temu wszystko na wy艣wietlaczu wygl膮da mega realnie - namacalnie, czer艅 jest czarniejsza =)
Aparat robi 艂adniejsze zdj臋cia w gorszych warunkach + 240fps podczas kr臋cenia film贸w kt贸re mo偶na w fajny spos贸b wykorzysta膰 w 偶yciu codziennym.
Zaokr膮glone boki telefonu daj膮 lepsze trzymanie telefonu i jest wygodniejszy w kieszeni od 5sa.
Mo偶na przyczepi膰 si臋 do wystaj膮cego aparatu, pe艂na zgoda, ja b臋d臋 mia艂 telefon w applowskim casie wiec mi to ryba (prosz臋 o wi臋cej fotek sylikonow do 6ki)
- dvcam lubi to
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 10:33
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 10:34

Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 10:34
A czy na tym forum widzia艂e艣 kiedy艣 zachwyty nad jakim艣 nowym modelem?
Wysz艂a 4-ka - co to kurde jest? Jak mo偶na by艂o wyda膰 tak brzydki telefon.
Wyszed艂 4s - nic ciekawego, troch臋 szybszy
Wysz艂a 5ka - Apple si臋 ko艅czy, co to za brzydal, co to za parowka, masakra
Wyszed艂 5s - nic ciekawego, troch臋 szybszy, touch id? Na co komu zb臋dny bajer.
Wiec i przy 6tce b臋d膮 p艂acze, ka偶dy widzi to co chce widzie膰.
Ja widz臋 pozytywy, ekran jest wi臋kszy a to plus, tylko trzeba najpierw z takiego telefonu korzysta膰 by si臋 o tym przekona膰.
Sama jako艣膰 ekranu jest du偶o lepsza od 5s, du偶y wp艂yw ma sporo wi臋kszy kontrast i spos贸b osadzenia ekranu, dzi臋ki temu wszystko na wy艣wietlaczu wygl膮da mega realnie - namacalnie, czer艅 jest czarniejsza =)
Aparat robi 艂adniejsze zdj臋cia w gorszych warunkach + 240fps podczas kr臋cenia film贸w kt贸re mo偶na w fajny spos贸b wykorzysta膰 w 偶yciu codziennym.
Zaokr膮glone boki telefonu daj膮 lepsze trzymanie telefonu i jest wygodniejszy w kieszeni od 5sa.
Mo偶na przyczepi膰 si臋 do wystaj膮cego aparatu, pe艂na zgoda, ja b臋d臋 mia艂 telefon w applowskim casie wiec mi to ryba (prosz臋 o wi臋cej fotek sylikonow do 6ki)
Forum od zawsze przesi膮ka艂o hater'stwem :/
Ka偶dy produkt appla ma swoje wady i zalety, zreszt膮 to tyczy si臋 wszystkich producent贸w:)
To, 偶e kogo艣 nie sta膰 lub nie mo偶e wyrwa膰 swojej "sz贸stki" z r贸偶nych przyczyn nie oznacza, 偶e ma j膮 krytykowa膰 po ca艂o艣ci.
Liczby sprzeda偶y m贸wi膮 same za siebie i jako艣 nie ma zbiorowych pozw贸w, 偶e iphony si臋聽wyginaj膮 czy cokolwiek.
PISSS
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 10:35
- dvcam lubi to
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 10:39
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 10:41
Pierwszego IPhone nikt nie krytykowa艂 na tym forum !
ho ho ho i to ile krytykowali

G艂贸wnie w艂a艣nie za brak podstawowych funkcji jak na tamte czasy.
Nikt, nie wierzy艂 wtedy, 偶e to b臋dzie najpopularniejszy telefon na 艣wiecie.
- dvcam lubi to
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 10:59
zastanawiam si臋 czy apple to nie jaka艣 choroba hehe.
- - - Po艂膮czono posty - - -
zastanawia mnie tez sam monta偶 ekranu w 6+, na wielu wideo z crash testami po upadku i roztrzaskaniu ekranu wida膰 jak ekran wypycha w 艣rodkowej cz臋艣ci do g贸ry. mo偶liwe ze boczne zatrzaski nie trzymia tak mocno jak powinny, a telefon za ta kas臋 powinien da膰 wra偶enie czego艣 solidnego juz nie mowie o wyginaniu 6+
za艂贸偶my ze siada Ci na kolana twoja dziewczyna a w przedniej kieszeni masz 6+ co zdarzy艂o mi si臋 ju偶 maj膮c 5s ale jakos nie martwilem sie o to ze si臋 wygnie,
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 11:04
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 11:08
Jak ci usiadzie na kolanach to w koncu poczuje cos duzego i twardego... sorry nie moglem sie powstrzymac ;-)
Ale cienkiego i 艂atwo si臋 gn膮cego. A chyba nie tego b臋dzie oczekiwa膰.
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 12:22
no tak typowo polska odpowiedz, zreszt膮 sam bym si臋 nie powstrzyma艂Jak ci usiadzie na kolanach to w koncu poczuje cos duzego i twardego... sorry nie moglem sie powstrzymac ;-)
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 12:55
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 13:05
za艂贸偶my ze siada Ci na kolana twoja dziewczyna a w przedniej kieszeni masz 6+ co zdarzy艂o mi si臋 ju偶 maj膮c 5s ale jakos nie martwilem sie o to ze si臋 wygnie,
Musisz kolego zacz膮膰 za偶ywa膰 brom. Jedyna rada, by Tw贸j iPhone ocala艂.

Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 13:07
Mo偶e dziewczyna powinna na diet臋 przej艣膰? ;-)za艂贸偶my ze siada Ci na kolana twoja dziewczyna a w przedniej kieszeni masz 6+ co zdarzy艂o mi si臋 ju偶 maj膮c 5s ale jakos nie martwilem sie o to ze si臋 wygnie,
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 13:09
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 13:13
W kieszeni tak, w d艂oni trzyma si臋 go fatalnie z wra偶eniem, 偶e zaraz wypu艣ci si臋 go z r臋ki.
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 13:17
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 13:19
Fatalnie to si臋 go podnosi ze sto艂u...
Jak to fatalnie? Przecie偶 nie przylega do sto艂u, bo wystaje mu iObiektyw ... jak lufa w Rudym 102.
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 13:24
- nuggie lubi to
Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 13:26
Odk膮d mam iPhone'a, a b臋dzie to ju偶 jakie艣 7 lat, nigdy nie w艂o偶y艂em go do tylnej kieszeni. I nikt mi nie musia艂 m贸wi膰, 偶e jak usi膮d臋, to co艣 si臋 z nim stanie. Trzeba by膰 imbecylem, 偶eby siada膰聽z czymkolwiek w tylnej kieszeni, bo albo si臋聽uszkodzi, albo wbije w dup臋. Nie rozumiem, o co ten ca艂y szum.
To ja Ci powiem, dzieci maj膮 radoch臋 bo s膮 ferie

Napisano 24 wrze艣nia 2014 - 13:49

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1
0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych