Nie ma 60Hz dla 4k .....cienizna:cry:
Nie ma wogole obslugi 4k, logicznie zostawili to MP oraz wsadzili 5k do iMaca nowego wiec, nie dziwi fakt ze najtanszy sprzet nie wspiera 4k. Sam czekalem na wsparcie 4K a tu nie dosyc, ze nie ma to jeszcze i7 z 2 rdzeniami i 4 watkami... A gdzie tu marzyc o 60hz
Nie wiem, czy to moje chciejstwo, ale... mam wrażenie, że to taki sam update jaki spotkał w 2012 roku Mac Pro. Czyli marginalny.
Cos musieli wydac, zeby zatkac na jakis czas luke. Zobaczymy czy wogole wyjdzie nastepna "malca"
Wydaje mi się że MacMini skończy tak samo jak MacBook White...
Albo juz skonczyl...
A mi się wydaje że zostanie ale jako tania alternatywa dla nowego Maca Pro. Na tyle wydajny aby nie robić konkurencji MP.
MacBooka White zastąpił MacBook Air z matrycami TN i bez możliwości rozbudowy.
To, ze brak mozliwosci rozbudowy go spotkal to nic nowego dal apple to plus bo ludzie wydzadza wiecej kasy na lepsiejszy model. Nie mogli z Mini zrobic konkuretna na bazie i7 4 rdzenia dysk SSD PCI-E i do tego grafa z nieba i wsparcie dla 4K czy tam 5K i 32GB ramu bo to by bylo dziwne posuniecie.
Nie pozostaje nic jak nabyc nowego iMaca 5K bo plan z mini nowym i monitorem 4K nie wypalili a nie ma co czekac na lepszy model jak na swietego mikolaja i reniferow w tym wieku
Tak "z glowy", ze co wychodzi nowy system to trzeba kombinowac, zmieniac kexty, aktualizowac bootloadery a i tak zawsze cos finalnie nie dziala. Dziekuje - moj spokoj jest wiecej warty niz roznica w cenie.
Popieram, mialem 3 Hacki. Zawsze byl jakis problem a juz nie mowaic jak sie przez przypadek sciagnelo jakeigos update to zawsze sie cos udupilo i popracowane... Juz nie mowiac, ze meka ze stawianiem OS od nowa. Czasami dalo rade odpalic TM ale nie zawsze dzialalo jak powinno juz nie mowiac ze CCC przy kopi dysku systemowego nie zgrywalo kextow i komp nie odpala