To może inaczej, owszem pewnie nowe sprzęty chodzą miodnie i nie chcę się sprzeczać czy to dobry sprzęt (pewnie tak jest jak się patrzy na ich MHz, gigabajty i rozmiar piersi). Przerobiłem dużo zabawek z WM włącznie i po prostu po przesiadce na iOS, stwierdziłem że dalej szukać nie muszę. Gdybym śmiertelnie obraził się na M$ za WM to nigdy nie wziąłbym do ręki L930. Także pożyjemy, zobaczymy. Na tą chwilę, w mojej ocenie , andek to system który prędzej niż później zabija te wszystkie MHz, gigabajty aż cycki opadają

Reszta robi to wolniej ale też robi, koniec końców trzeba komuś nowe sprzedać

. Jest to moja obiektywna ocena "intensywnego" użytkownika i naprawdę, nie chcę kupowac kolejnego sprzętu na pół roku. Nie może tak być, że omawiamy jakiś sprzęt i dostaję info zwrotne że ten czy inny ledwo dwuletni model to staroć, wypróbój nowe. Takie rzeczy to opowiada podprogowo Samsung w reklamie (dobra zapędziłem się ale popatrzmy na ilość modeli). Ja chcę mieć tak długo aż mi się znudzi, ukradną, zniszczę, przejadę samochodem albo walnie w niego piorun, a nie dlatego że przyjąłem o jedną aktualizacje za dużo. Żebyśmy się zrozumieli i każdy kto będzie czytał naszą dyskusje, nikomu nie chcę wybijać z głowy czegokolwiek, spróbowałem, zawiodłem się poszedłem dalej a jak mawaia klasyk "mam swoje zdanie i się z nim zgadzam"

. Może kiedyś wrócę, ale do przeprosin jeszcze daleko. Na razie obrażony

A i jeszcze jedno, rozumiem Twoją próbę wytłumaczenia mi że dziś tak nie jest z tymi andkami. Jest tylko ten problem zaufania. Jak mam wierzyć że sprzęt o którym piszesz nie zawiedzie mnie jak pozosałe? Ile razy mam jeszcze zostać wielkim frajerem który dał się nabrać? Czy naprawdę muszę się poddawać kolejnej próbie i marnować swój cenny czas? Skoro mam coś co działa, to po co to zmieniać? Tu nie chodzi o to czy coś jest droższe czy tańsze, ładniejsze czy brzydzsze. Dla mnie ma działać wtedy kiedy ja tego chcę, a nie sprzęt. Na dzień dzisiejszy dla mnie działa iOS i WP. Obiecuję, że jak coś sie zmieni to poinformuję
Edited by iOSmolandia, 24 February 2015 - 15:15.