Mylisz się i wiedziałem że tak będzie
Nie jestem nastolatkiem, pracuję i żyję na własny rachunek, teraz tylko wróciłem do domu na parę miesięcy bo nie mam pracy.
Dorosłem już dawno, w normalnej pracy jestem od paru lat, chwilowo niestety przerwa ale takie realia polskie.
Nie potrzebuję Excela do pracy, nie wiem co to VBA jakoś przez wszystkie lata i ja i wszyscy inni radzą sobie bez takich rzeczy i w ogóle bez komputera.
Jesteś więźniem własnej ograniczonej wyobraźni, nie wiesz kim jestem ale próbujesz wpasować mnie w swoje zniekształcone wyobrażenie o innych użytkownikach internetu, tak wiem że czujesz się jedynym wyzwolonym a reszta to szara masa nie wiedząca po co istnieje ale otrząśnij się, każdy jest inny a zarazem każdy jest taki sam.
Do niczego merytorycznego to nie prowadzi. Przez to, że nie wiesz co to, to nie masz pracy

ale co ja się tam znam. Powodzenia w życiu Ci życzę.
Możecie powiedzieć jak u was bateria w iPhone 6/6+? U mnie średnio jeden dzień intensywnego używania. Jak na razie bez wielu wad. Można zaliczyć do wad jak najbardziej baterię - brakuje mi takiej z Z3C, a tak to wszystko super
.
1 dzień to max. Ten weekend iPhone odpoczywał praktycznie. Odłączony wczoraj o 8:00 od ładowarki i wyjątkowo dzisiaj o 16:13 mam 26% jeszcze.
Codziennie jednak pobudka o 5:00 potem trening. W pracy średnio 200-250 maili, hangouts, exchange cały czas, konferencja często jakaś na MS LYNC oraz około godziny - półtorej rozmów i bateria o 19:00 jak wracam do domu ma mniej więcej 15-20%
Także w moim wypadku wytrzymuje jeden dzień. Dla porównania SGS5, który leży w szufladzie a którego uzywałem przed iP6 miał 40-45% na koniec dnia.
Użytkownik l.gajewski edytował ten post 11 stycznia 2015 - 16:17