@MC masz rację, ale jak się robi show, i chce się pokazać "coś" wyznaczać kierunki itd, bo na taka firmę kreuje się Apple, to nie można wciskać przestarzałych rozwiązać i twierdzić, że to jest AMAZIG !
Myślę, że każdy tu jest mniej lub bardziej rozczarowany IP6, bo to kotlet w nowej budzie z lekka inaczej zapeklowany, ale stary kotlet.
Tylko co robią inni producenci? Ładują kamerki 4K 100 rdzeniowe procesory i 200GB RAM tylko po to, żeby ładnie wyglądało w tabelce, następny model ma jeszcze więcej mega/giba/tera bajtów/herców/pikseli... Teraz mi pokaż choć jedną aplikację, która z tego korzysta, bo jak na razie chociażby gry na iPhone 5S o niebo lepiej chodzą niż ich odpowiednigi na tych superhertzach i petabajtach pamięci. Apple nie musi tak na prawdę z nikim konkurować i przez to robią pewne rzeczy wolniej i wydaje mi się że ładują sprzę taki, który będzie wykorzystywany a nie taki, który łwygląda super w tabelkach. No i widać, że bardziej skupili się na zegarku w tym roku...
Faktem jest, że pewne rzeczy jak chociażby to nieszczęsne NFC mogli mieć wcześniej...
- - - Połączono posty - - -
Czytając tu i ówdzie wychodzi na to, że największym rozczarowaniem jest brak ekranu FHD w szóstce bez plusa. W sumie to sam jestem zdziwiony, bo zakładałem, że skoro Plus ma to mniejszy brat również. Wydaje się, że przy tak dużym ekranie (4,7'') taka rozdzielczość powinna być już standardem.
Nie oszukujmy się, ale na tak małych ekranach czy FullHD czy nie czy nawet 4K i tak nie będzie widać różnicy... Dla świętego spokoju mogli dać to fakt.