Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 6 głosy

iPhone 6/6 Plus - pierwsze wrażenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1860 odpowiedzi w tym temacie

#976 juscik

juscik
  • 66 postów
  • SkądKraków

Napisano 15 października 2014 - 21:55

To chyba pytanie retoryczne. Hipokryta.

Jestem w Play od paru lat i nie odczuwam tego "drenażu". Jak wybieram się gdzieś dalej zwyczajnie ustawiam sieć na sztywno na Plusa i po problemie.

#977 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 16 października 2014 - 08:48

To chyba pytanie retoryczne. Hipokryta.

Raczej ironia. W każdym temacie kiedy ktoś wspomni o Play zaczynają się posty z narzekaniami.
No ale nie ukrywam że to była hipokryzja ;)

#978 Bigkaban

Bigkaban
  • 400 postów
  • SkądSwiebodzin, PL

Napisano 16 października 2014 - 12:15

Ja juz swoj sprzedalem takze tyle wrazen. Pozdrawiam

#979 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 16 października 2014 - 12:18

Panowie, mam pewien problem i jestem ciekaw czy u Was jest podobnie. Mam białego iP 6 + czarny Apple Case skórzany. Czy u Was również brudzi się od niego ramka pomiędzy wyświetlaczem a obudową? Jak tak macie jakiś sposób aby ją wyczyścić bo nie wygląda to zbyt ładnie.

#980 randall86

randall86
  • 135 postów

Napisano 16 października 2014 - 13:31

W końcu do mnie dotarł 6 Space Grey. Telefon jest wspaniały, dokładnie taki jak się spodziewałem. Po godzinie użytkowania wyświetlacz w 5S wydaje się mały chociaż design obydwu modeli bardzo mi się podoba. Złoty 5S tak czy owak zostaje w rodzinie :)

#981 monis

monis
  • 480 postów
  • SkądPoznań

Napisano 16 października 2014 - 13:38

Polski apple store ma przerwę techniczną, może wklepują ceny szóstek ;)

#982 clr

clr
  • 1 326 postów

Napisano 16 października 2014 - 15:15

Polski apple store ma przerwę techniczną, może wklepują ceny szóstek ;)

iPad event dziś - wszędzie jest off

#983 iogryzek

iogryzek
  • 35 postów

Napisano 16 października 2014 - 15:30

czekam tylko na pojawienie się IP6 z umów na allegro i cenę 2300zł :)

#984 soczekpl

soczekpl
  • 3 288 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 16 października 2014 - 15:35

czekam tylko na pojawienie się IP6 z umów na allegro i cenę 2300zł :)

Wątpię. 5S w oficjalnej dystrybucji kosztuje 2500. Rok temu nie kosztował 2300 tuż po premierze.

#985 sebagerau

sebagerau
  • 23 postów
  • SkądGroß - Gerau

Napisano 16 października 2014 - 18:43

Ja wlasnie doczekalem sie po miesiecznym czekaniu na iphona 6 64 gb golt- wrazenia super.zamowilem zaraz po premierze 13 wrzesnia w sklepie Saturn w Niemczech i wczoraj paczka przyszla. Problem byl z iphone 6 64 gb poniewaz schodza jak cieple buleczki.16 gb mozna wszedzie kupic od razu. kosztowal 799 € , 16 gb kosztuje 699.

#986 Ketrab41

Ketrab41
  • 163 postów

Napisano 17 października 2014 - 15:53

Witajcie Mam pytanie do posiadaczy iphone 6 ... Mianowicie jak u Was jest z przyciskiem home ? Mi się wydaje ze u mnie ciut za głośno chodzi tzn występuje dźwięk kliknięcia którego w iPhonie 5,5s nie było czy Wy tez tak macie jak ja ?? Btw dźwięk kliknięcia jest identyczny jak dźwięk kliknięcia przycisków głośności ... Może to są pierdoły ale nie po to płace tyle kady za telefon żeby się zastanawiać czy mi dobrze tel chodzi

#987 konio124

konio124
  • 670 postów

Napisano 17 października 2014 - 16:00

Ketrab41b, ja na takie pierdoły nie zwracam uwagi , ale po przeczytaniu Twojego posta sprawdziłem , i u mnie home klika tak samo głośno jak boczne przyciski ;)

#988 eviltomek

eviltomek
  • 780 postów
  • SkądDębica

Napisano 17 października 2014 - 16:07

Chyba jestes ogolnie przewrazliwiony, podejdz do jakiegos salonu Apple i tam popytaj bo przez internet to nie wiaodmo jak ci odpisac nie wiem ja mam taki sam dzwiek jak od przyciskow glosnosci nawet nie zwracalem uwagi na takie rzeczy

#989 Ketrab41

Ketrab41
  • 163 postów

Napisano 17 października 2014 - 16:09

OK :) dziękuje za szybka odpowiedz :) ja chyba jestem pedantem jeśli chodzi o takie rzeczy xD

- - - Połączono posty - - -

Macie racje może jestem przewrażliwiony

#990 poli_x

poli_x
  • 347 postów

Napisano 17 października 2014 - 16:15

A sprawdzales już czy ekran równo świeci a kolor biały jest biały? =)

#991 Ketrab41

Ketrab41
  • 163 postów

Napisano 17 października 2014 - 17:16

Kurczę dzięki ze mi przypomniałeś xD sprawdzę to xD

#992 ETE

ETE
  • 42 postów

Napisano 17 października 2014 - 21:16

Mam pytanie do posiadaczy 6 plus'a, jeśli przy dużym obciążeniu telefon wytrzymuje trochę ponad 7h to jest mało, czy raczej normalnie?

#993 Lexio

Lexio
  • 240 postów

Napisano 17 października 2014 - 22:07

Mam pytanie do posiadaczy 6 plus'a, jeśli przy dużym obciążeniu telefon wytrzymuje trochę ponad 7h to jest mało, czy raczej normalnie?

W porzadku, moj jakies ma dramatyczne zalamanie od 2dni, ledwo 6h wytrzymuje bez LTE, bez aktualizacji aplikacji itp... Nie wiem co sie stalo, czy wina softu czy co...

#994 sebagerau

sebagerau
  • 23 postów
  • SkądGroß - Gerau

Napisano 17 października 2014 - 22:08

wady iphone 6 Witam. Po kilku dniach uzytkowania iphone 6 64 gb golt zauwazylem pewne problemy;tzn zasieg sieci zadko kiedy osiaga 5 kropek(pelny zasieg)zazwyczaj 2 albo 3 kropki gdzie normalnie powinien byc pelny zasieg.Ale nie traci sie calkowicie i nie mam problemow z zanikiem zasiegu podczas rozmowy.a druga wada to to rozmowa przez bezprzewodowa sluchawke bluethouf.Byc moze nie jest kompatybilna z iphonem.ale kiedy ja dzwonie to dziala bez problemu a kiedy ktos do mnie dzwoni to slysze dzwonek w sluchawce ale glos rozmowcy wychodzi z iphone.uzywalem tej sluchawki przez 2 lata w samsung galaxy s 3 i dzialala bez problemowo.odkad lacze sie z iphone to mam problemy.

#995 Lexio

Lexio
  • 240 postów

Napisano 17 października 2014 - 22:44

Witam. Po kilku dniach uzytkowania iphone 6 64 gb golt zauwazylem pewne problemy;tzn zasieg sieci zadko kiedy osiaga 5 kropek(pelny zasieg)zazwyczaj 2 albo 3 kropki gdzie normalnie powinien byc pelny zasieg.Ale nie traci sie calkowicie i nie mam problemow z zanikiem zasiegu podczas rozmowy.a druga wada to to rozmowa przez bezprzewodowa sluchawke bluethouf.Byc moze nie jest kompatybilna z iphonem.ale kiedy ja dzwonie to dziala bez problemu a kiedy ktos do mnie dzwoni to slysze dzwonek w sluchawce ale glos rozmowcy wychodzi z iphone.uzywalem tej sluchawki przez 2 lata w samsung galaxy s 3 i dzialala bez problemowo.odkad lacze sie z iphone to mam problemy.

Trzeba czekac na 8.1. Moze ogarna to wszystko bo troche to juz jest przesada.

#996 Lita

Lita
  • 651 postów

Napisano 17 października 2014 - 23:12

Co to jest:

iphone 6 64 gb golt
zadko
bezprzewodowa sluchawka bluethouf.

Tak z ciekawości, bo poziom słowotwórstwa dość wysoki ;)

#997 adasko69

adasko69
  • 55 postów

Napisano 17 października 2014 - 23:30

=sebagerau;2362592]Witam. Po kilku dniach uzytkowania iphone 6 64 gb golt zauwazylem pewne problemy;tzn zasieg sieci zadko kiedy osiaga 5 kropek(pelny zasieg)zazwyczaj 2 albo 3 kropki gdzie normalnie powinien byc pelny zasieg.Ale nie traci sie calkowicie i nie mam problemow z zanikiem zasiegu podczas rozmowy.a druga wada to to rozmowa przez bezprzewodowa sluchawke bluethouf.Byc moze nie jest kompatybilna z iphonem.ale kiedy ja dzwonie to dziala bez problemu a kiedy ktos do mnie dzwoni to slysze dzwonek w sluchawce ale glos rozmowcy wychodzi z iphone.uzywalem tej sluchawki przez 2 lata w samsung galaxy s 3 i dzialala bez problemowo.odkad lacze sie z iphone to mam problemy.

Pytanie teraz czy jak odbierasz połączenie przychodzące to robisz to Iphonem czy słuchawką bluetooth, sam na codzień w pracy używam słuchawki a w samochodzie mam zestaw głośnomówiący, jak dbierasz Iphonem to dźwięk będzie w Iphonie a nie w urządzeniu bluetooth to nie jest żadna nowość miałem tak samo w IPhonie 5

#998 ETE

ETE
  • 42 postów

Napisano 18 października 2014 - 13:20

Lexio, dzięki za odpowiedź, a może to jakieś wadliwe egzemplarze, jednym się wygina, a drugim bateria pada?

#999 effe

effe
  • 6 547 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 18 października 2014 - 13:34

Komu się wygina? Jakoś na tym forum nie trafiłem na takie opinie.

#1000 Lexio

Lexio
  • 240 postów

Napisano 18 października 2014 - 13:36

ETE nie sadze, raczej to wina slabego zasiegu, ktory ostatnio mam.. 1 kropka(tmobile), nie wiem, moze ktos inny tez tak ma? To duzo ciagnie baterii niestety. Na Niemieckich forach wlasnie to podaja jako powod. Teraz jestem w miesicie i pomimo korzystania z LTE, majac zasieg 5 kropkowy, bateria o wiele lepiej sie trzyma.

- - - Połączono posty - - -

Effe wyginaja sie. Tego forum nie ma co brac jako wyznacznika, jeszcze malo osob ma 6/6+. Poczytaj niemieckie fora:)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych