Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nabór moderatorów MyApple.pl

• Zamknięty Temat jest zamknięty
511 odpowiedzi w tym temacie

#176 krzyfar

krzyfar

The Hunter

• 5 642 postów
Napisano 17 kwietnia 2008 - 16:42

i w którym miejscu stoi nabór?

Wciąż czekamy na zgłoszenia. Nie krępujcie się, każde zgłoszenie jest mile widziane :)

#177 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 17 kwietnia 2008 - 16:54

Określony okres już dawno minął i wydaję mi się że ten kto się miał zgłosić już dawno to uczynił

#178 Simek

Simek
  • 438 postów
  • SkądSPT / GDZ

Napisano 17 kwietnia 2008 - 18:15

Widać nikt się nie nadaje skoro nabór trwa nadal, pomimo zakończenia się teoretycznego okresu na zgłaszanie kandydatur... =D

#179 Krzysiek

Krzysiek
  • 4 184 postów

Napisano 17 kwietnia 2008 - 19:02

Widać nikt się nie nadaje skoro nabór trwa nadal, pomimo zakończenia się teoretycznego okresu na zgłaszanie kandydatur... =D

proces kanonizacji Świętych jest długi i trudny :)

#180 cizu

cizu
  • 943 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 kwietnia 2008 - 19:03

Hm, a mi sie wydaje ze administracja zamiast wziac sie za zgloszony przeze mnie problem wolala poprawic buttoniki redaktor admin biznes pro .. Czekam caly czas na odpowiedz w sprawie pojemnosci skrzynki.

---- Dodano 17-04-2008 o godzinie 20:04 ----
I dobrze wiedziec ze nick zbanowany raz ma na zawsze czarny nick - mnie sie podoba ;)

#181 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 18 kwietnia 2008 - 00:27

cizu - odnosnie Twojego nicka (kolor) to na dobra sprawe sami nie wiemy (bynajmniej ja) czemu taki jest ..... osob ktore na Forum mialy bana jest wiecej i jakos nikt nie ma przez to czarnego nicka :) Co do innych spraw to sa one realizowanie niezaleznie wiec tu akurat nie ma co szukac przyczyn. Ze zgloszonych osob do Moderacji juz przeprowadzono selekcje ale osob ktore sie zakfalifikowaly jest mniej niz potrzebujemy - dlatego dalsze zgloszenia sa mile widziane.

#182 Andrzej

Andrzej
  • 1 975 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 kwietnia 2008 - 18:11

cizu - odnosnie Twojego nicka (kolor) to na dobra sprawe sami nie wiemy (bynajmniej ja) czemu taki jest .....

Pewnie dlatego :)
<font color="black">cizu</font>
Wszystkim ustawiacie kolorki ręcznie czy tylko Wybrańcom? Tygrysio będzie niepocieszony... :)
Nie można tego w stylach zrobić? Jakieś pseudoklasy czy cuś... a nie cięgiem w każdym avatarze:
class="bigusername"

Tak w ogóle to ten vBulletin trochę dziwnie wygląda z tymi upchanymi stylami. Można by więcej przerzucić do zewnętrznych arkuszy, czytelniej trochę by było... ale to już pretensje do autorów :)

#183 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 18 kwietnia 2008 - 18:15

Pewnie dlatego :)

<font color="black">cizu</font>
Tygrysio będzie niepocieszony... :)
:)

Dziś mało patomny jestem ale dlaczego mam być niepocieszony :?: Raczej obojętny stosunek mam do tych kolorków :)

#184 Andrzej

Andrzej
  • 1 975 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 kwietnia 2008 - 18:21

Dziś mało patomny jestem ale dlaczego mam być niepocieszony :?: Raczej obojętny stosunek mam do tych kolorków :)

Bo jak tak przejrzałem kod wątku to zauważyłem, że jako jedyny masz kolor default, czyli niebieski... ale może to takie wyróżnienie ;)

#185 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 18 kwietnia 2008 - 18:30

Bo jak tak przejrzałem kod wątku to zauważyłem, że jako jedyny masz kolor default, czyli niebieski... ale może to takie wyróżnienie ;)

Qrde że też Ci się*Andrzeju chciało .... wyróżnienie powiadasz .... :lol: aleś mnie dowartościował z piątku - niech to szlag :)

#186 tomasz

tomasz

• 10 981 postów

Napisano 18 kwietnia 2008 - 19:04

Kolory nicków zależą od grup do jakich użytkownik należy. Grupa Biznes i Grupa Banned mają ten sam kolor - czarny. Natomiast ważne też jest która grupa jest nadrzędna. np. Blade__ i cizu należą do grup Biznes jednak Blade__ główną grupę ma Super Moderator (brązowa) a dla cizu główną jest właśnie czarna Biznes.

#187 cizu

cizu
  • 943 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 kwietnia 2008 - 20:08

Ok, mi wszystko sie podoba - czarny bardzo ladny ;)

ale,,
http://www.myapple.p...upa-biznes.html

moglby ktos sie zainteresowac ewentualnie odpowiedziec mi na priv, bo wysylalem z tym problemem wiadomosci?

#188 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów
  • SkądZewsząd. Obywatel Świata.

Napisano 18 kwietnia 2008 - 20:23

Swoją drogą, czcionka na Dołączona grafika wygląda trochę odpustowo... ;)

#189 baq_ole

baq_ole
  • 236 postów
  • SkądTomaszów Mazowiecki, Poland

Napisano 18 kwietnia 2008 - 20:25

irytacja Code może byś się tak odezwał w końcu. Od 12:30 kontaktuję się z Tobą przez gadu, skype, PM i kompletnie mnie zlewasz a nie tak to sobie wyobrażałem. Proszę o kontakt.

#190 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 18 kwietnia 2008 - 23:15

Zrobił się OT ... Admini zdecydują napiszą będziemy wiedzieć :) być może jakieś rozmowy z kandydatami już trwają o których szczegółach wcale nie musimy wiedzieć

#191 doorshlaq

doorshlaq
  • 847 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 kwietnia 2008 - 15:57

Ze zgloszonych osob do Moderacji juz przeprowadzono selekcje ale osob ktore sie zakfalifikowaly jest mniej niz potrzebujemy - dlatego dalsze zgloszenia sa mile widziane.

kto się chciał zgłosić to już się zgłosił. Skoro już selekcja została przeprowadzona to sugerował bym ogłoszenie jej wyników, jeżeli nie pasowanie wybranych użytkowników na moderatorów. Tak chyba będzie uczciwiej wobec nas, kandydujących.

#192 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów

Napisano 22 kwietnia 2008 - 16:15

Popieram. Chociaż zapewne odpadnę za ostrzeżenie sprzed dwóch lat, przyznane z powodu lekkiej nadgorliwości ówczesnej moderacji. ;)

#193 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 22 kwietnia 2008 - 16:50

Myślę że zakwalifikowane osoby już o tym wiedzą ;)

#194 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 22 kwietnia 2008 - 16:51

A my się nie dowiemy? :D

#195 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 22 kwietnia 2008 - 16:53

czy my się dowiemy .... w sumie chyba nic nie stało by na przeszkodzie żeby namaścić wybrańców .... choćby tylu ilu Administracją wyselekcjonowała

#196 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów

Napisano 22 kwietnia 2008 - 17:22

Tygrysio, dostałeś PW? :P

#197 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 22 kwietnia 2008 - 17:33

nie, i nie spodziewam się :)

#198 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów

Napisano 22 kwietnia 2008 - 17:35

nie, i nie spodziewam się :)

Hehe, jako Wróg Publiczny? :lol: