Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nabór moderatorów MyApple.pl

• Zamknięty Temat jest zamknięty
511 odpowiedzi w tym temacie

#226 goodboy

goodboy
  • 1 611 postów
  • SkądKonstancin/W-wa

Napisano 12 czerwca 2008 - 15:17

Chyba jestem pierwszy w kolejce bo zgłaszałem się na moderatora już w lutym :)

#227 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 12 czerwca 2008 - 15:27

Jeśli można, to chciałbym prosić o rozpatrzenie mojej kandydatury do działu iPod+iTunes lub iPhone (głównie Aplikacje i Pomoc). Życzę udanego popołudnia! ;)

#228 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 czerwca 2008 - 15:28

Ja jestem chętny na moderatora działu iPhone. Rozmawiałem o tym z LoBo, z tonymontana. Mam nadzieję, że coś niedługo się ruszy w tym kierunku. Przydałoby się, bo moderatorzy tego działu pojawiają się coraz rzadziej (a że ja jestem praktycznie 24/7 to chyba nie muszę mówić ;))- to jeden, dwa - wątki których jestem autorem (DaVviDo's Repo, tutorial iLiberty itd.) wymagają edycji pierwszych postów w celu podania informacji na temat update'ów itp., a ja jako zwykły użytkownik nie mogę dokonać edycji. Zobaczymy jak to będzie. Pzdr.

#229 Simek

Simek
  • 438 postów
  • SkądSPT / GDZ

Napisano 14 czerwca 2008 - 13:27

Ja tak samo składałem moja kandydaturę na moderacje działów iPhone. Odświeżyć można przecież... ;D Tak, więc chciałbym zostać moderatorem działów poświęconych iP.

#230 pank

pank
  • 1 548 postów
  • Skądwawa

Napisano 17 czerwca 2008 - 15:37

A czy ja mógłbym zostać moderatorem? Najchętniej widział bym się w dziale "kosz".

#231 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów
  • SkądZewsząd. Obywatel Świata.

Napisano 17 czerwca 2008 - 17:40

Wielki powrót? :lol:

#232 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 25 sierpnia 2008 - 16:13

Widziałem wpisy zgłaszające swoją kandydaturę więc i ja też spróbuje, opcja moderacji tylko w dziale iPhone.

Dlaczego ja??

- Dużo spędzam czasu na forum.
- Bardzo często udzielam pomocy osobom z problematyką o iPhone 2G, 3G
- Z Moderacją for nie mam problemów bo sam jestem administratorem kilku for
- Żeby nie być gołosłownym Moderatorom i Administratorom polecam przejrzenie moich postów bo to chyba będzie najlepszy przykład czy będę się nadawał czy nie.

---- Dodano 25-08-2008 o godzinie 17:15 ----

Widziałem wpisy zgłaszające swoją kandydaturę więc i ja też spróbuje, opcja moderacji tylko w dziale iPhone.

Dlaczego ja??

- Dużo spędzam czasu na forum.
- Bardzo często udzielam pomocy osobom z problematyką o iPhone 2G, 3G
- Często otrzymuje PW z pytaniami na które szybko udzielam odpowiedź o ile taką znam
- Z Moderacją for nie mam problemów bo sam jestem administratorem kilku for
- Żeby nie być gołosłownym Moderatorom i Administratorom polecam przejrzenie moich postów bo to chyba będzie najlepszy przykład czy będę się nadawał czy nie.

#233 jakubkrupa

jakubkrupa
  • 22 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 00:58

Popieram kandydaturę GreaTskY'ego - duża wiedza o iPhonie, bardzo sympatyczny, chętnie pomaga i chyba ma sporo czasu - a na pewno sporo go poświęcił pomagając w pierwszych krokach z iPhone'm 3G. Do tego cierpliwy, co przyda się teraz moderatorom w trudnym okresie wysypu nowych użytkowników :-) Bardzo dobry kandydat!

#234 majawrz

majawrz
  • 15 postów

Napisano 03 września 2008 - 20:59

chciałbym oddać głos na SEBIK szczerze mówiąc korzystam z jego pomocy poza forum ponieważ zaqwsze dobrze pomożę i nie musze specjanie zgłaszac posta od momentu kiedy dostalem IP i pojawiły sie pierwsze problemy wówczas zgłosilem je na forum i odezwał sie sebik wysłał mi nr gg kiedy zauważył ze jestem zielony :/ i kompletnie nic nie rozumiem zadzwonił do mnie!!!! pomyślcie??!! nie znasz człowieka a z swojego telefonu dzwoni!!! SEBIK do dziś mi pomaga chyba juz z setny raz;) skad u niego ta cierpliwość... i naprawde za ta pomoc jestem mu dozgonnie wdzieczny poniewaz moj IP JUZ NIE RAZ MIAL PRZEZ OKNO WYLECIEC HEHEH POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!! SEBIK NA MODERATORA!!!!

#235 ksx4system

ksx4system

:(){ :|:& };:

• 593 postów
  • SkądPolska

Napisano 01 października 2008 - 22:25

zglaszam sie na moderatora dowolnego dzialu:) spedzam duzo czasu na forum, jestem komunikatywny i dosyc dobrze idzie mi lagodzenie konfliktow.

#236 equinoxe

equinoxe
  • 4 721 postów
Napisano 02 października 2008 - 13:52

A to znowu aktualne? :))

#237 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 237 postów
  • Skąd3city

Napisano 02 października 2008 - 13:53

Ten temat jest ZAWSZE aktualny ;)

#238 bartoszz

bartoszz
  • 7 postów

Napisano 02 października 2008 - 15:55

Nie wiem czy to odpowiednie miejsce, ale chciałbym poprzeć kandydaturę GreaTskY'ego. Wprawdzie na forum jestem od niedawna jako zalogowany użytkownik, jednak wcześniej jako gość spędziłem tu równie mnóstwo czasu. Dużo czytałem na temat iSłuchawki, bo chciałbym ją zakupić, a faktycznie ten kandydat na moderatora udzielał się niemal wszędzie i jego posty są konkretne i rzeczowe.

btw., MacDada, plecy klakiera czy jak mu tam wygrywają zawody, świetny avatar ;D

#239 equinoxe

equinoxe
  • 4 721 postów
Napisano 03 października 2008 - 08:04

Ten temat jest ZAWSZE aktualny ;)

To ja się nadaję, bo jestem wredna i mam hopla na punkcie ortografii :D

#240 mls

mls

• 1 313 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 października 2008 - 21:51

To i ja się nadaję. Bo tak. Bo lubię. Bo czytam MyApple dość często. Bo nie lubię trollowania. Bo nie lubię błędów ortograficznych. Bo nie lubię nabijania postów. No po prostu, bo tak :) Dział dowolny, aczkolwiek najlepiej mi jest w dziale Sprzęt i iPhone/iPod.

#241 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 10 października 2008 - 02:56

Dzięki za Moderatora, teraz zrobię sobie wolne lecz jak wstanę to wezmę się do roboty :) Pozdrawiam

#242 klakier

klakier

The Man That Walks Alone

• 1 327 postów
  • SkądPiła, Poland

Napisano 13 października 2008 - 16:07

A więc ... - Dziennie jestem około 6 - 10 h na forum (nie liczę wekendów oczywiście ;)). - Jestem praktycznie zawsze online więc i zawsze dostępny do pomocy (w pracy 8 h online + w domu do upadłego, co najczęściej oznacza godzinę 2 w nocy). - Ostatnio strasznie często pomagam wielu ludności z innego portalu (deviantart) w pomocy przy ich pierwszym maczku lub przyzwyczaić się do aplikacji graficznych na maca. - Bylem adminem na wielu portalach większych i mniejszych w tym na ragezone.com oraz gamecenter.pl (dawne mu.xp.pl). - Znam się na oskryptowaniu ipb vb i mniej na phpbb jestem biegły w zagadnieniach optymalizacji kodu php oraz bazy mysql - Nie uważam się za speca od apple ale jestem wielkim fanem i uwielbiam pomagać wiec jeśli jest taka możliwość to pomagam. - Tym samym chciałbym wnieść nie tylko swoje usługi jako moderator ale też jako pomoc w innych sprawach technicznych forum, jeśli taka potrzeba zaistnieje - Jestem raczej osoba która unika konfliktów i jest bardzo krytyczna co do samego siebie więc i nie wszczynam bojek i wojen z innymi userami Hmmm co tu jeszcze napisać ... hmmm dodam jeszcze, że mam ogromna chęć pisania artykułów help deskowych co do oprogramowania i peryferiów apple lecz brak większej publiki zawsze zniechęcał mnie do dalszego tworzenia (patrz. klakier666.ovh.org) aha jako, że nie wolno moim zdaniem pisać tylko o zaletach dodam tez i jedna moja wadę. Jestem dysortografikiem ... więc często popełniam błędy, staram się korzystać ze słownika w office :P choć w odpowiedzi na posty mogę walić byki choć staram się na to uważać No to tyle czekam na veto lub akceptacje mojej zakręconej osoby :) pozdrawiam

#243 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 13 października 2008 - 16:15

Jestem za kandydaturą Klakiera

#244 MotoGP

MotoGP
  • 244 postów

Napisano 13 października 2008 - 17:04

Chciałbym zgłośić swoją kandytaturę na moderatora,

Spędzam na forum (w dni robocze) do 8 godzin dziennie. Chciałbym żeby to forum było jak najlepszym, czystym i schludnym miejscem. Żeby sprawiało wrażenie fora na najwyższym poziomie zarówno dla nowych ludzi (gośći) chcących się zarejestrować, jak i dla stałych forumowiczów.
Interesują mnie działy gier i aplikacji na iPhone'a oraz Think Different. Jeśli jakiś inny dział potrzebowałby moderatora, podejmę się wyzwaniu.

Pozdrawiam,

---- Dodano 13-10-2008 o godzinie 18:05 ----

Chciałbym zgłośić swoją kandytaturę na moderatora,

Spędzam na forum (w dni robocze) do 8 godzin dziennie. Chciałbym żeby to forum było jak najlepszym, czystym i schludnym miejscem. Żeby sprawiało wrażenie fora na najwyższym poziomie, zarówno dla nowych ludzi (gośći) chcących się zarejestrować, jak i dla stałych forumowiczów.
Interesują mnie działy gier i aplikacji na iPhone'a oraz Think Different. Jeśli jakiś inny dział potrzebowałby moderatora, podejmę się wyzwaniu.

Pozdrawiam,

#245 MacKozer

MacKozer

• 7 214 postów
  • SkądŁódź

Napisano 17 października 2008 - 21:31

Zgłaszam swoją kandydaturę. Wybór pozostawiam do oceny szanownej redakcji, w zależnie od potrzeby chwili, a jak widać moderatorzy są potrzebni. administruję kilka forów internetowych, mam doświadczenie w mediacjach we flejmach (przynajmniej na swoich forach) i wiem, że czasami niestety wiąże się to z podejmowaniem niepopularnych decyzji. Moje zaangażowanie w MyApple (teksty i szykujące się już wywiady) też może służyć za niejako autopopracie mojej własnej kandydatury.

#246 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 17 października 2008 - 21:36

Witam! chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na moderatora na forum. Dział(y) którymi chciałbym się opiekować to Think Different i iPod+iTunes (lub sam dział iPod Touch i iPod Touch Modyfikacje.) -zawsze się staram pomóc na tyle ile moge -długie doświadczenie z iPodami, mam troche wiedzy na temat iPhone'a -dużo czasu spędzam online na forum -nie lubie bałaganu i zamieszania -jestem człowiekiem stanowczym, obowiązkowym -nie przepadam za konfliktami - więc ich nie rozpoczynam -rażą mnie błędy ortograficzne hmm, co jeszcze.. dodam, że wiele osób wiele razy pisało do mnie na gadu-gadu ze swoim problemem dotyczącym przeważnie iPoda Touch, zawsze starałem się tej osobie pomóc na tyle ile mogłem. Nie uważam się za specjalistę w informatyce, ani za speca od Mac OS. Jestem raczej pasjonatem marki Apple, a moja wiedza na jego temat opiera się głównie na iPodach (więc można to zaliczyć pod - bo z macami nie jest już tak dobrze jak z ipodami). Jestem osobą kreatywną, z wieloma pomysłami. Fajnie byłoby gdyby, mój wniosek zostałby rozpatrzony pozytywnie. Pozdrawiam!

#247 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 17 października 2008 - 21:52

Postanowiłem ostatni raz zrobić mały "refresh" mojej kandydatury. A zatem... Coś o mnie. Zawiłą drogą doszedłem do pewnej wiedzy odnośnie iPhone'a oraz iPoda Touch. Pomogłem sporej liczbie osób zarówno przez forum, jak i przez komunikatory, maile oraz spotkania w mieście "na żywo". Nie lubię błędów. Ortograficznych, interpunkcyjnych... Żadnych. Bardzo zależy mi na moderowaniu działu iPhone lub jego podgrup, np 'pomoc'. Nie będę rzucał liczbami, ile to godzin spędzam na forum, bo to przecież mija się z celem... Jestem od dłuższego czasu redaktorem na większym portalu o iPhone'ie, co znaczy że piszę w miarę sensownie. To chyba, w dużym skrócie, wszystko co mógłbym zaoferować społeczności MyApple. Od sierpnia zrobił się tutaj niemały bałagan. Chciałbym pomóc to już na stałe uporządkować i stale nadzorować... BTW: Piszę to już trzeci raz, bo zawsze jakiś złośliwy skrót klawiaturowy wyrzucał mnie na poprzednią stronę, a napisana na tej stronie treść była skutecznie kasowana :D

#248 JędrekMac

JędrekMac
  • 1 712 postów
  • SkądŁódź

Napisano 17 października 2008 - 22:13

To ja i złoże swoja kandydaturę, na myapple spędzam kilka godzin dziennie. Wydaje mi się, że mógłbym pomóc, bo jak wcześniej pisano, od sierpnia moderatorzy są potrzebni. Staż, na myapple mam dosyć długi (prawie rok). Ale decyzję o moim moderatorstwie, pozostawiam redakcji, z której trzech administratorów miało okazje poznać mnie osobiście. Myślę, że to może pomóc w zapadnięciu decyzji o moim moderatorstwie. Błędów ort. nie lubię, i sam staram się unikać, po za tym jeszcze raz powtórzę, chciałbym pomóc myapple.pl bo je lubię, sam z niego dużoooo się dowiedziałem/nauczyłem i chciałbym coś dać od siebie, w tym przypadku, poprzez moderację. Dziękuję i pozdrawiam;)

#249 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 237 postów
  • Skąd3city

Napisano 18 października 2008 - 00:25

Wszyscy teraz chwalą się jak to nie lubią błędów ortograficznych :lol: To NAJMNIEJSZY problem. Serio.

#250 tomasz

tomasz

• 10 981 postów

Napisano 18 października 2008 - 09:51

Wszyscy teraz chwalą się jak to nie lubią błędów ortograficznych :lol:

To NAJMNIEJSZY problem. Serio.

Gdy MacDada jest Online to wręcz żaden problem ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych