Ufam, że moderatorzy potrafią odróżnić obelgę od regionalizmu.
A ja wierze, ze potrafia to tez uzytkownicy, ze sie tak niefortunnie po roznych stronach barykady ustawimy.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 16 listopada 2007 - 19:13
Ufam, że moderatorzy potrafią odróżnić obelgę od regionalizmu.
Napisano 16 listopada 2007 - 19:17
A ja wierze, ze potrafia to tez uzytkownicy, ze sie tak niefortunnie po roznych stronach barykady ustawimy.
Napisano 16 listopada 2007 - 19:21
Napisano 16 listopada 2007 - 19:45
Pewnie, że tak. Ale to moderatorzy będą ewentualne kary rozdawać.
Napisano 16 listopada 2007 - 22:15
Napisano 17 listopada 2007 - 11:38
Napisano 21 listopada 2007 - 07:34
Napisano 21 listopada 2007 - 11:47
Kłamiesz. Przejmuje się większość zainteresowanych, w tym Admini i Moderatorzy.Bo w obecnej chwili nie jest problemem to, źe ktoś dostał zbyt wysoką czy niesłuszną karę, ale to, że regulamin jest nagminnie łamany (w tym przez moderatorów) i nikt się tym specjalnie nie przejmuje.
Zgadzam się - już od dawna o tym piszę.Druga rzecz to taka, że taryfikator nie załatwi problemu, choćby dlatego że regulamin nie obejmuje i nie jest w stanie objąć wszystkich możliwych sytuacji jakie się zdarzą na forum.
Ależ oczywiście! I to jest właśnie "zdrowe" i normalne. Kto ma decydować, jak nie Pan Domu?Wystarczy że będzie sytuacja która nie podpada pod określony punkt taryfikatora oraz można ją różnie interpretować i de facto w takich sytuacjach nadal to będzie podlegało decyzji admina/moderatora.
Napisano 21 listopada 2007 - 13:11
Kłamiesz. Przejmuje się większość zainteresowanych, w tym Admini i Moderatorzy.
Ależ oczywiście! I to jest właśnie "zdrowe" i normalne. Kto ma decydować, jak nie Pan Domu?
Napisano 21 listopada 2007 - 13:31
Albo Pan Domu mówi jedno (np. nie pijemy alkoholu na przyjęciu) a cała jego służba robi drugie (chodzi mocno zawiana) i nawet się z tym nie ukrywa.
Co mają myśleć podejmowani goście??
Napisano 21 listopada 2007 - 13:42
A weź się spróbuj napić to Cię wykopią z imprezy, sami, zresztą, nawiani.
Napisano 21 listopada 2007 - 14:11
Napisano 21 listopada 2007 - 14:17
Ostre oskarżenia.Ostre słowa.
Uogólniasz - nie jesteśmy jednym ciałem - wielu z nas nie ma takiego samego zdania co do wszystkich kwestii. Poza tym piszesz o czym innym, "argumentując" czym innym. Koślawo napisaneTo "przejmowanie się" moderatorów widać po tym jak na wyścigi pomagają gościowi włamywać się do cudzej sieci, piszą instruktaże jak skraczyć iPhone i tak dalej...
Piękno Waszej ukochanej demokracjiNo chyba że moderatorzy przejmują się prywatnie, po cichu, a na forum "trzymają sztamę" w imię partykularnych interesów (np. większość ma iPhone więc jest zainteresowana krakowaniem kolejnych zabezpieczeń)
Niemożliwe, żeby coś było "dla wszystkich". Dobrze o tym wiesz, więc nie stosuj fałszywej demagogii.Wydawało mi się, że forum jest dla wszystkich, a nie tylko dla "Pana Domu".
Zapraszam do zapoznania się z terminem "schizofrenia". Pamiętacie jak ja bliżej nieokreśloną grupę nazwałem frustratami? Ciekawe, że jak konkretna osoba jest nazywana schizofrenikiem nikt nie reaguje...Rozumiem że to Pan Domu wyznacza reguły, tyle że ciężko jest je przestrzegać, gdy Pan Domu zachowuje się jak schizofrenik
I znowu spłaszczanie sytuacji pod jedno dyktando...Albo Pan Domu mówi jedno (np. nie pijemy alkoholu na przyjęciu) a cała jego służba robi drugie (chodzi mocno zawiana) i nawet się z tym nie ukrywa.
Myślę, że nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie.Co mają myśleć podejmowani goście??
Napisano 21 listopada 2007 - 14:48
Ostre oskarżenia.
Uogólniasz - nie jesteśmy jednym ciałem - wielu z nas nie ma takiego samego zdania co do wszystkich kwestii. Poza tym piszesz o czym innym, "argumentując" czym innym. Koślawo napisane
Tak czy siak, nadal IMO nie masz racji.
Piękno Waszej ukochanej demokracji
Większość realizuje swoje interesy kosztem innych, bo przecież jest w większości, ma siłę, nic nie stoi na przeszkodzie by zwolennicy innych idei rośli w siłę... większość realizuje swoje "partykularne interesy".
Niemożliwe, żeby coś było "dla wszystkich". Dobrze o tym wiesz, więc nie stosuj fałszywej demagogii.
Zapraszam do zapoznania się z terminem "schizofrenia". Pamiętacie jak ja bliżej nieokreśloną grupę nazwałem frustratami? Ciekawe, że jak konkretna osoba jest nazywana schizofrenikiem nikt nie reaguje...
Myślę, że nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie.
Napisano 21 listopada 2007 - 14:52
Napisano 21 listopada 2007 - 15:32
No widzisz - i o to jest prawdziwy konflikt - o grupę docelową.
W tej chwili forumuje się decyzja Rady co do niej. To jest tak jak z Apple - przejście na Intele, Leopard, itd to krok w inną stronę niż dotychczasowa droga. Nie da się wszystkiego załatwić od razu, nie da się dogodzić wszystkim.
Napisano 21 listopada 2007 - 15:38
Napisano 23 listopada 2007 - 13:48
Ludzie, w Internecie się już z Was śmieją:
http://netto.blox.pl
Napisano 23 listopada 2007 - 23:03
Napisano 23 listopada 2007 - 23:16
Jędrys - dzieki za info. Z tego co tam wyczytalem, to smiac moze sie i smieja ale .... nie wszyscy ktorzy sie wypowiadaja. Jesli uwazasz, ze Nasze forum jest smieszne przez to, iz probujemy ,,uchronic sie,, przed takimi osobami o ktorych pisza Userzy na stronce ktora raczyles Nam zapodac ... to zastanawiam sie po co Tu jestes ??? Recze Ci, ze Userzy ktorzy dbaja o to co pisza i w jakiej formie nawet jesli nowy Regulamin wejdzie w zycie - nie beda musieli do niego zagladac ( do tej pory obowiazuje na Naszym Forum Regulamin - jesli nie wiedziales o tym to zapraszam do dzialu ,,Pomoc,,) tak jak nie musieli tego robic do tej pory.
Napisano 24 listopada 2007 - 00:12
Napisano 24 listopada 2007 - 08:13
Zapraszam do przejrzenia Forum - Regulamin byl w nim OD ZAWSZE .... inna kwestia bylo to, jak byl on interpretowany i czy zasadnosc dzialania Moderatorow byla w stosunku do Wszystkich forumowiczow jednakowa ( i wlasnie tej rownosci dotyczy ten watek).
Napisano 24 listopada 2007 - 16:33
Napisano 24 listopada 2007 - 18:28
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych