Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Etui - dla naszej zabawki.

• Please log in to reply
95 replies to this topic

#76 Ziutek

Ziutek
  • 68 posts

Posted 19 February 2008 - 15:50

Ja kupiłem dzisiaj ten: Nokia Poland - Futerał Nokia CP-265 - Futerały - Stylowe i do noszenia - Wszystkie akcesoria - Akcesoria - Produkty
I uważam, że jest super.
Pasuje w sam raz, jaby był dla niego stworzony!

#77 M4v3R

M4v3R
  • 2043 posts
  • Skąd/usr/pl/Konin

Posted 19 February 2008 - 16:06

@kummer: Czemu na Allegro tak drogo? Na eBayu chodzą po ~90 zł z przesyłką.

#78 hbkrzysztof

hbkrzysztof
  • 4 posts

Posted 19 February 2008 - 16:36

@kummer: Czemu na Allegro tak drogo? Na eBayu chodzą po ~90 zł z przesyłką.

masz jakiegos linka ???

#79 rumianek

rumianek
  • 24 posts

Posted 19 February 2008 - 20:30

Witaj a nie masz przypadkiem: Sena Ultra Slim futeral????
Pozdrawiam

Nie. tylko invisibleshield. Nie zajmuje sie handlem. Po prostu zamawiałem 4 dla znajomych, a wyklikałem 8 i teraz mam wolne.

#80 M4v3R

M4v3R
  • 2043 posts
  • Skąd/usr/pl/Konin

Posted 21 February 2008 - 09:39

Panowie rumianek i karpi, takie rzeczy na PW, i nikogo nie obchodzi że macie je wyłączone ;).

#81 rumianek

rumianek
  • 24 posts

Posted 21 February 2008 - 10:39

No jasne ;) Mogłem po prostu zawołać. Proszę o najwyższy wymiar kary. Przy okazji. Wszystkie już sprzedane. Proszę o nie pytanie, czy będę miał, bo jak już wcześniej pisałem nie zajmuję się tym dla zysku.

#82 Akme

Akme
  • 13 posts
  • SkądStockholm

Posted 03 March 2008 - 16:23

Kupilem wlasnie czarnego InCase'a. Jest naprawde git! Polecam.

Pozwole sobie zacytowac samego siebie ;)
Po nieco ponad miesiecznym uzytkowaniu, InCase zaczal pekac. Niestety. Na razie w jednym rogu, zobaczymy co bedzie dalej. Szkoda, bo poza tym trzyma sie calkiem dobrze. Jest wygodny i wyglade calkiem sympatycznie.

#83 Babidi

Babidi
  • 330 posts
  • SkądJeżyce Terrorists

Posted 03 March 2008 - 17:30

Ma ktoś shielda po dobrej cenie ?:)

#84 sonicgt

sonicgt
  • 1321 posts

Posted 03 March 2008 - 19:13

Ma ktoś shielda po dobrej cenie ?:)

Też bym sobie taką ochronę na iPhona sprawił:
invisibleSHIELD | Apple iPhone Cases, Screen Protectors, Covers, Shields, Skins, Invisible Shield
25$ to nie tak drogo w porównaniu z cenami na Allegro (ok 140zł) i na dodatek mają darmową wysyłkę - tylko to czekanie - ok 2-3tyg :( .

#85 rumianek

rumianek
  • 24 posts

Posted 04 March 2008 - 23:24

25$ to nie tak drogo w porównaniu z cenami na Allegro (ok 140zł) i na dodatek mają darmową wysyłkę - tylko to czekanie - ok 2-3tyg :( .

eee nie jest tak żle. Ja czekałem tydzień tylko, ale przesyłka nie była gratis. Nie było takiej opcji. Wybrałem najtańszą - zwykłą pocztę.

Polecam shielda. Jest naprawde super. Nie do porównania z żadnymi oklejkami znanymi mi do tej pory.
Na moim iPhone siedzi już od listopada i nie ma najmniejszego śladu.
A pamiętam jak wcześniej codziennie czyściłem ekran tą czarną szmatką.
Teraz nawet nie wiem gdzie ją wsadziłem ;)

#86 tratkiewicz

tratkiewicz
  • 525 posts
  • SkądWarszawa

Posted 10 August 2008 - 22:23

Witam,
przepraszam, że odkopuję stary temat ale nie chcę zakładać nowego.
Mam dosyć dziwne pytanie, czy pokrowiec revo2 będzie pasował do starego iphona?
iSkin revo2 - Complete Coverage

#87 puchat3k

puchat3k
  • 47 posts

Posted 11 August 2008 - 21:47

jesli chodzi o invisible shielda to zamowilem 7, wysylka byla 8 a dzisiaj dostalem. dzisiaj rowniez tez dostalem etui firmy SENA i jest mega wyczesane. jesli ktos jeszcze nie zdecydowal sie na jakies fajny pokrowiec to polecam taki zestaw.

#88 Wybraniak

Wybraniak
  • 29 posts
  • SkądWarszawa

Posted 12 August 2008 - 00:05

Alternatywa dla Invisible Shield'a jest "Body Guardz"

YouTube - BodyGuardz Application For iPhone 3G

Otrzymujesz dwa zestawy folii BG w cenie jednego InvisibleShield.

#89 robbie

robbie
  • 475 posts
  • SkądGdynia, PL

Posted 10 September 2008 - 07:50

Witam,
przepraszam, że odkopuję stary temat ale nie chcę zakładać nowego.
Mam dosyć dziwne pytanie, czy pokrowiec revo2 będzie pasował do starego iphona?
iSkin revo2 - Complete Coverage

Nie nie będzie. 1-szy iPhone w revo2 wygląda nieciekawie z tego powodu, iż iPhone 3G jest grubszy od iPhone, a iSkin robi idealnie spasowane futerały.

Futerały do iPhona 3G i iPodów w dobrych cenach mają na stronie internetowej gibi.pl - strona gĹ�Ăłwna
Mają tam iSkina revo2, invisbleSHIELD chyba też.

#90 Panicz

Panicz
  • 323 posts
  • SkądZielona Góra

Posted 11 September 2008 - 00:25

Ja używam tego i jestem HappY:D

iPhone 3G Etui! Tylko tu tak TANIO 29,99! HIT-USA! (436268601) - Aukcje internetowe Allegro

#91 zdenek117

zdenek117
  • 394 posts
  • SkądLublin

Posted 11 September 2008 - 11:30

A co sądzicie o tym? Ma ktoś?

JumpSuit Grip

Chodzi mi o to czy ma screen protector. Bo z pierwszego akapitu wynika, że tak, a w drugim, że ochrona jest tylko na tył.

#92 mls

mls

• 1313 posts
  • SkądWarszawa

Posted 12 September 2008 - 00:41

A co sądzicie o tym? Ma ktoś?

JumpSuit Grip

Chodzi mi o to czy ma screen protector. Bo z pierwszego akapitu wynika, że tak, a w drugim, że ochrona jest tylko na tył.

Z pierwszego akapitu wynika, że zawiera screen protector (czyt. folię). Z drugiego zaś, że sam pokrowiec zasłania tylko tył. Pokrowiec, nie folia. A to oznacza, że folia jest w zestawie...

#93 FlashGordon

FlashGordon
  • 196 posts
  • SkądPoznan, Wielkopoland, Poland

Posted 12 September 2008 - 08:40

Na Case-Mate jest taka dość ciekawa gumka do 3G: Vroom Case for the iPhone 3G

Znaczy guma jak guma (no, porządnej firmy), ale fajny motyw. Jedyne, co takie średnie to to, że przy gnieździe od dołu jest taki wąziutki kawałek gumy, wąski, więc nie sztywny i daje to takie średnie wrażenie. Ale motyw super.

#94 TheHX

TheHX
  • 1550 posts
  • SkądWrocław

Posted 12 September 2008 - 08:57

Czy ktoś używa Griffin Wave for iPhone ? To jest etui z poliwęglanu z dośc przeźroczystmi plecami.
Mam takie ale gumowe i do tego skórzany futerał Bugatti. Zastanawiam się nad tym Griffinem+Gelaskins

Dołączona grafika

#95 woocash182

woocash182
  • 37 posts
  • SkądPoznań

Posted 28 December 2008 - 12:45

Czy kółko będzie działało w takim etui ??
http://photos02.alle...05/15/495051577

#96 Remik

Remik
  • 758 posts
  • SkądDortmund/Germany

Posted 20 January 2009 - 12:17

Ja kupilem sobie InivibleSHIELD full body i nie powiem abym byl zadowolony. Moze dlatego, ze mam bialego iphona na ktorym bardzo mi zalezalo aby byl bialy i przez te folie wyglada jak zolty po tygodniu. Nie mowie ze jakos mnie odstrasz, ale nie podoba mi sie. Na czarnych napewno tego nie widac, ale na bialym a i owszem i to bardzo. Przy brzegach folii zbiera sie kurz i jeszcze jest gorzej. No coz chcialem bialegpo to mam. Tylko, nie wiem czy to wina tego czy moze folii. Wczesniej oklejalem 2 inne iPhony, ale alternatywna wesja o nawie Final Protection shuffleskins.de presents: FINAL PROTECTION i nie moge powiedziec, aby zle to wygladalo czy mi przeszkadzalo. Tyl byl srebrny wiec tez jasny, ale takiego czegos widac nie bylo jak na InvosobleSHIELD. Chyba to sciagne bo mnie to wkurza i kupie lepiej naklejke od gelaskins + etui bugatti i chyba biedzie lepiej. To ze moze i ta folia jest trwala tzn na rozciaganie i przebijanie to sie zgodze, ale u mnie np po tygodniu lekko sie przesunela na iphonie, wiec idealna nie jest. Przy poprzedniej czegos takiego nigdy nie zauwazylem.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users